TOP 15: Originální i vtipné dárky pro muže | VímVíc.cz

TOP 15: Originální i vtipné dárky pro muže

23. 10. 2019

Blíží se nám Vánoce a spousta žen, manželek, přítelkyň, babiček a dcer hledá na internetu inspiraci, čím by mohly ty své muže podarovat. Dárky ale nekupujeme jen o Vánocích, muži mají narozeniny, svátky, výročí a nebo jim jen chcete udělat radost ... My Vám proto přinášíme 15 tipů na originální a vtipné dárky pro muže. Myslíme si, že doba trenýrek, ponožek a kapesníků je už dávno pryč a i muži by rádi dostali dárek, který jim rozzáří pohled a vykouzlí úsměv na rtech.

Originální a vtipné dárky pro muže

Ženy jsou obvykle originální, pokud vybírají dárek pro sebe nebo jinou ženu. V momentě, kdy mají vybrat dárek pro muže, jsou poněkud ztracené a originální nápady nepřichází, ne nadarmo se říká, že muži jsou z Marsu, ženy z Venuše. My Vám chceme trochu pomoct a vybrali jsme pro Vás TOP 15 originálních a vtipných dárků pro muže.

1. Pro filmové fajnšmekry

Nemějte strach, nebudeme Vám psát, abyste kupovali DVD nebo Blu-ray disky, ale okolo filmů a seriálů se nám nabízí několik možností, čím bychom mohli ty naše blízké muže podarovat.

  • nový televizor nebo přehrávač
  • předplacení HBO GO nebo Netflix
  • dokoupení nových televizních kanálů
  • přednabitá poukázka do oblíbeného kina, aj.

Pokud disponujete větším finančním obnosem a jedná se například o Vašeho otce, partnera nebo koupí investujete do Vaší společné domácnosti, můžete vybrat hodnotnější dárek jako je například televizor, plátna, přehrávače, monitory a další vymoženosti pro dokonalý obraz a zvuk.

V případě, že sháníte nějakou originální maličkost a příjemce dárku je někdo, kdo by například rád sledoval větší množství seriálů nebo filmů, můžete zvolit předplatné HBO GO nebo Netflix a nebo můžete dokoupit například sportovní kanál, aby muž mohl sledovat fotbalové zápasy, basketbal, formuli 1 nebo motocyklové závody.

Jako poslední můžete přednabít dárkovou poukázku do oblíbeného kina.

2. Pro milovníky cestování

Cestování je pro ženy i pro muže. V tomto článku se můžete podívat na tipy na levné cestování. Prodloužený víkend, lázeňský pobyt, pobyt na horách, víkend v evropské metropoli, aj.: tyto dárky by udělaly radost každému z nás.

3. Elektronika všeho druhu

Sami víte, co muž, pro kterého dárek kupujete, aktuálně potřebuje. Navštivte například webové stránky Alzy.cz nebo Datartu a prohlédněte si jejich aktuální nabídku.

4. Heureka

S výběrem originálního a vtipného dárku pro muže Vám může také pomoct internetový srovnávač cen Heureka.cz, kde naleznete přímo i tipy na dárky pro muže.

5. Oblíbené jídlo a pití

Kvalitním jídlem nebo pitím určitě nic nepokazíte. Pokud například víte, že Vámi obdarovávaný muž má rád nějaký druh alkoholu, uzeniny, sladkostí, aj., kupte mu to, hezky to zabalte. Rozhodně se soustřeďte na to, abyste vybrali to, co udělá radost obdarovávanému, ne to, co by udělalo radost Vám. Nemusíte mít stejné chutě.

6. Kvalitní parfém

I muži rádi voní, ale obvykle nemají potřebu utrácet za nepotřebné věci. Udělejte muži radost a vyberte mu některý z originálních parfémů na Notino.cz. Parfémy na Notino.cz navíc pořídíte díky slevovým kupónům výrazně levněji.

7. Kultura

Pokud například víte, že má Váš muž rád nějakou kapelu, interpreta, podnik, sportovní klub, aj., můžete koupit vstupenky například na Ticketpro. Nebo můžete vybrat vstupenky na divadelní představení, muzikál a další kulturní zážitky.

8. Adrenalinové zážitky

Miluje muž, pro kterého dárek vybíráte adrenalin? Dopřejte mu nějaký pořádný adrenalinový zážitek.

  • větrný tunel
  • bungee jumping
  • surf arena
  • flyboarding
  • seskok padákem
  • let balónem
  • vyhlídkový let letadlem
  • úniková hra
  • střelba
  • výpůjčka luxusního vozidla, aj.
Originální dárek - originální dárky pro muže, dárek.

9. Členství v blízkém fitness centru

Jako dárek můžete také vybrat členství ve fitness centru. V tomto případě si ale dejte pozor, aby to obdarovaného neurazilo, pokud má například menší nadváhu nebo není zrovna největší sportovní nadšenec. Musíte si být jistí, že takový dárek obdarovaného doopravdy potěší.

10. Léky a potravinové doplňky

V případě, že například vybíráte dárek pro svého dědečka, můžete zvolit léky, potravinové doplňky nebo například i poukázku do lékárny. Zase myslete na potřeby a přání obdarovávaného, aby to nebyl zbytečný dárek, který nenajde své využití.

11. Knihy a časopisy

Muž, pro kterého vybíráte dárek je vášnivý čtenář? Víte, jaké knihy čte, o co se zajímá. Nebo si pravidelně kupuje nějaký časopis či noviny? Zaplaťte mu předplatné tohoto časopisu či novin.

12. Dron, auto na ovládání, vláčkodráha

Dron, auto na ovládání, vláčkodráha? Ano, slyšíte správně. A ne, nevybíráme dárek pro Vaše dítě. Věřte nám to, muži jsou v tomto věčné děti a doopravdy jim udělá radost, pokud si budou moci zařádit s autem na ovládání nebo zalétat s dronem. Za ten jeho rozzářený pohled a úsměv na rtech to doopravdy stojí, tak se zbavte předsudků a vyberte nějakou zábavnou hračku.

13. Luxusní hodinky

Luxusní a kvalitní hodinky udělají radost každému muži. Můžete vybírat mezi klasickými náramkovými hodinkami a dát si například tu práci a nechat si na hodinky umístit věnování nebo můžete vybrat moderní fitness nebo chytré hodinky, které se mu stanou opravdovým parťákem.

Tip: Pro luxusní hodinky se vyplatí využít například Klenoty Aurum slevy. Právě Klenoty Aurum slevy a akce umožní zakoupit kvalitní a vkusné hodinky cenově výhodněji.

14. Kvalitní kávovar, moka konvička, mlýnek na kávu, zrnková káva

Většina mužů pije kávu, aby zvládli náročné dny. Žijeme v době, kdy přemýšlíme nad tím, co jíme a pijeme a to sebou nese i kvalitu konzumované kávy. Pokud disponujete většími financemi, můžete vybrat kvalitní kávovar, pokud vybíráte jen maličkost, vyberte krásnou designovou moka konvičku. Přípravu kávy můžete vylepšit mlýnkem na kávu a do balíčku přidejte i kvalitní zrnkovou kávu.

15. Slevomat.cz

Jako poslední jsme pro Vás vybrali slevový portál Slevomat.cz, kde můžete najít nesčetně tipů na dárky, zážitky, jídlo, pití, restaurace, zájezdy, aj. Slevomat.cz Vám vystaví i dárkový poukaz, který pak už jen zabalíte do slavnostní obálky.

Tip: Pokud je váš manžel nebo přítel milovník módy, uděláte mu radost novým kouskem do skříně. Výhodně ho můžete pořídit v H&M. Nezapomeňte na nákup využít H&M slevový kód.

Doufáme, že Vám naše tipy na originální a vtipné dárky pro muže pomohou, obdarovávaným udělají radost a přinesou Vám spoustu krásných a zajímavých zážitků.
článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Investice a spoření