Jak zabalit dárek – online kurz zdarma | VímVíc.cz

Jak zabalit dárek – online kurz zdarma

17. 12. 2018

Vánoce se každým dnem blíží a vy si nevíte rady, jak zabalit vánoční dárek svým blízkým? Nezoufejte, právě pro vás jsme vytvořili jednoduchý a rychlý online kurz zdarma. Zároveň je také sobré vědět, v jakých lhůtách můžeme nevhodné dárky vyměnit či reklamovat.

Staňte se mistry v balení dárků

Balení dárků se hodí nejen na Vánoce

Do Štědrého dne už mnoho času nezbývá, vánoční dárky jsou sice nakoupené, ale pak v mnoha případech přichází na řadu ta nejhorší část – jak dárek správně zabalit? Byla by přece škoda si dát práci s výběrem obsahu, a pak celé překvapení pokazit zmuchlaným balicím papírem a spoustou lepící pásky. Balení dárku je sice činnost většinou neoblíbená, ale rozhodně stojí za to ji umět. Nezapoměňte, bude se vám hodit během celého roku, ne jen o Vánocích.

Vlastimil V. – „Bezva, našel jsem co, jsem potřeboval a hned realizoval s úspěchem!“

Pro koho je kurz vhodný?

V tomto případě se meze nekladou nikomu, ale ani ničemu. Ať jste úplní začátečníci, co radši balení dárků přenechávají svým partnerům nebo rodičům, či ostřílení mazáci, kteří balí dárky celému svému okolí, kurz vás obohatí v každém případě. Kromě toho, jak zabalit dárek, vás kurz zasvětí i do výroby vlastních mašlí, díky kterým vás dárek stoupně na originalitě ještě o něco víc.

Jak zabalit dárek – kurz

Bezplatný online kurz vám během chvíle objasní všechno potřebné. Potřebujete zabalit klasické čtvercové tvary, láhev, ale také něco netradičního jako například hrnek nebo pero? Po absolvování kurzu pro vás už balení dárků nikdy nebude problém.

Zulfiia B. – „Tento kurz se mi líbí. Děkuji moc.“

Ptáte se, co budete v kurzu potřebovat? Rozhodně nic složitého. Připravte si: dárek, balicí papír, nůžky, sešívačku, lepidlo, lepicí pásku a stuhu. Pokud je vše připraveno, pojďte se pustit do balení dárků a přejděte přímo na kurz Jak zabalit dárek.

Nevhodný dárek? Nezoufejte

Známe to nejspíš všichni. S nadšením vyberete a zabalíte někomu blízkému zdánlivě úžasný dárek, který se však po rozbalení nesetká s úspěchem. Můžu dárek vrátit? Mám nárok na vácení peněz? Pro získání všech dalších informací přejděte rovnou na článek věnující se záručním lhůtám a vrácení zboží.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Lektoři radí Start kariéry Ze života Ze života firem a kanceláří