Nejlepší komedie od roku 2016! | VímVíc.cz

Nejlepší komedie od roku 2016!

26. 07. 2019

Potřebujete si ukrátit dlouhé večery a jste nenároční diváci, kteří rádi shlédnou ideálně nějakou vtipnou komedii? Pokud ano, představíme Vám nejlepší komedie od roku 2016 až do letošního roku 2019. Komedie Vám rozdělíme podle jednotlivých roků a vždy Vám doporučíme alespoň jednu českou komedii. Komedie můžete shlédnout ve Vašich televizorech na DVD nebo Blu-ray přehrávačích nebo si je vyhledat jako komedie online, filmy online a podívat se na ně na svých počítačích nebo tabletech.

komedie, nejlepší komedie, komedie roku 2016

Inspirujte se námi vybranými komediemi. Komedie, které Vám níže představíme, se umísťovaly nejvýše v žebříčcích prodejnosti i v počtu online shlédnutí. V tomto článku Vám zase nabízíme nejlepší komedie všech dob.

Nejlepší komedie roku 2016

Hledali jsme mezi filmy roku 2016 a vybrali jsme pro Vás tyto komedie: Bezva ženská na krku, Děda je lotr, Dítě Bridget Jonesové, Matky na tahu a Pařba o Vánocích. Jedná se o komedie, které v roce 2016 oslovily nejvíce diváků. Například Pařba o Vánocích online byla jedním z nejsledovanějších filmů online za rok 2016. Pokud máte snímky, tak zkuste zalovit mezi raději akční Marvel filmy.

Bezva ženská na krku

Jako první bychom Vám rádi doporučili českou filmovou komedii Bezva ženská na krku, která je hvězdně obsazená: Jenovéfa Boková, Petra Hřebíčková, Tereza Kostková, Jiří Langmajer, Miroslav Táborský, Ondřej Vetchý a mnoho dalších. Příběh začíná v momentě, kdy Pavel (Jiří Langmajer) požádá svou čtyřicetiletou ženu Elišku (Petra Hřebíčková) o rozvod. Eliška se rozhodne svůj život změnit od základu, začíná učit na škole v jedné malé vesničce a život ji přináší spoustu nových a mnohdy i zábavných příležitostí. Vy, co dáváte přednost českým komediím, se určitě pobavíte a pořádně zasmějete.

Děda je lotr

Dalším filmem je hvězdně obsazená komedie Děda je lotr. Hlavní role zde ztvárnili Robert De Niro a Zac Efron. Dick (De Niro) a Jason (Efron) spolu vyrážejí na Jasonův předsvatební výlet a poznávají život jeden druhého. Jejich výlet je vykreslen mnoha vtipnými historkami. U této americké komedie se zasmějeme od začátku až do konce. Děda je lotr online a další filmy roku 2016 můžete také sledovat online pomocí Vašeho internetu.

Dítě Bridget Jonesové

Spíše pro ženské publikum tu máme zatím poslední díl neposedné Bridget, Deník Bridget Jonesové. Bridget je opět ztvárněna Renée Zellweger, setkáme se i s oblíbeným Colinem Firthem a jako třetí se k nim přidal Patrick Dempsey. Jak nám název napovídá, Bridget bude těhotná, ale netuší, zda je otcem Marc (Firth) nebo Jack (Dempsey). Než se dítě narodí, film nás vtipně provede Bridgetinou cestou k rodičovství.

Matky na tahu

Velkým hitem roku 2016 byl i film Matky na tahu, kde hlavní roli ztvárnila oblíbená Mila Kunis. Parťačky jí dělaly Kristen Bell a Kathryn Hahn. Film nám ukazuje každodenní povinnosti a problémy matek od rodin, které vyústí až v pomyslnou válku matek. Komedie hýří humorem a doopravdy se při jejím sledování příjemně odreagujete.

Pařba o Vánocích

V neposlední řadě musíme zmínit komedii Pařba o Vánocích, která nás vtáhne do děje od začátku až do konce. Hlavní role tu ztvární Jennifer Aniston, Olivia Munn, Jason Bateman a T.J. Miller. Jedná se mnohdy o trochu tvrdší humor, ale při pohledu na Jennifer Aniston Vaše komediální srdce zaplesá radostí.

Top komedie 2017

I v roce 2017 jsme zvolili komedie, které se umístily nejvýše v žebříčcích prodejnosti a nejvýše v počtu online shlédnutí. Opět se nám do výběru dostaly americké komedie, francouzská komedie a česká komedie.

Alibi na klíč

Jako první jsme pro Vás vybrali francouzskou komedii Alibi na klíč. Francouzské komedie jsou osobité a ukazují nám trochu jiný humor, než je tomu u typických amerických komedií. Alibi na klič je firma, která Vám poskytne alibi úplně na vše. Takové alibi dokáže situaci důkladně zamotat v momentě, kdy se Greg (Philippe Lacheau) bezhlavě zamiluje do Flo (Élodie Fontan).

Loupež ve velkém stylu

Jako další jsme pro Vás vybrali komedii Loupež ve velkém stylu, hlavní role zde ztvárnili Alan Arkin, Michael Caine a Morgan Freeman. Tři postarší přátelé se v zoufalství rozhodují o zoufalý čin vyloupit banku, která je připravila o peníze. Trochu jiná komedie, která nás překvapí svým hořko-sladkým humorem.

Na férovku, pane učiteli

Příběh vypraví o dvou středoškolských učitelích, kteří nesdílí zrovna vzájemné sympatie. Poslední den školního roku sebou přináší natěšené žáky na prázdniny, poslední kantorské povinnosti a do toho tito dva učitelé vyostřují jejich vzájemný spor. Hlavní role zda ztvárnili Charlie Day a Ice Cube. Do Vašeho prohlížeče napište na férovku pane učiteli online a můžete začít sledovat.

Špunti na vodě

Z českých komedií jsme pro Vás vybrali letní komedii Špunti na vodě, kdy se parta tatínků snaží dokázat, že se o své potomky umí postarat stejně tak dobře jako jejich partnerky. Háček je v tom, že by měli být všichni doma, zatímco maminky vyráží na cyklo výlet. Tatínkové se ale rozhodnou, že na oslavu zlaté svatby svých prarodičů vyrazí i s dětmi pěkně po vodě. Sami se podívejte, jak jejich vodácká výprava dopadne.

Top komedie 2018

V roce 2018 nás výrazně oslovily tyto komedie: Jsem božská, Tátova volha a Utop se nebo plav.

Jsem božská

Mezi americkými komediemi jsme vybrali film Jsem božská, ve kterém "božskou" Renee ztvárnila sympatická a ztřeštěná Amy Schummer. Ve filmu se nám představí i Michelle Williams, Emily Ratajkowski nebo Naomi Cambell. Renee se praští do hlavy a od té doby se vidí jako tu nejnádhernější krasavici. Jak takováto změna vnímání sebe samého může doopravdy změnit naše chování? To nám ve vtipných scénkách ukáže právě tento film.

Tátova volha

Tátova volha je česká komedie roku 2018, ve které hlavní role ztvárnily Eliška Balzerová a Tatiana Vilhelmová. Eva (Balzerová) ovdověla, má nemocnou dceru (Vilhelmová), která by ráda poznala divokou historii svého tatínka Ludvíka a vyráží spolu po stopách jeho milenek. Kam nás jejich cesta zavede?

Utop se nebo plav

I v roce 2018 jsme pro Vás vybrali jednu francouzskou komedii, která nás oslovila nejvíce, jedná se o komedii Utop se nebo plav. Parta mužů, kteří se ocitli v nějaké těžké životní situaci, zakládá družstvo mužského synchronizovaného plavání, mužských akvabel. Jejich cílem je nejen mistrovství světa mužského synchronizovaného plavání, ale hlavně osobní vykoupení a jisté zadostiučinění.

Top komedie 2019

Zatím nás v roce 2019 oslovily tyto komedie: Co jsme komu zase udělali, Podfukářky a Ženy v běhu. Tyto komedie patří mezi nejvíce online sledované filmy roku 2019.

Co jsme komu zase udělali

Tato komedie volně navazuje na komedii z roku 2014 Co jsme komu udělali. Opět se jedná o velmi typickou francouzskou komedii, která vypráví příběh jedné francouzské rodiny. Manželé Verneuilovi chtějí udržet své děti a jejich rodiny ve Francii, všechny pěkně pohromadě a rozhodnou se jim ukázat, že Francie je přeci tou nejlepší zemí na celém světě.

Podfukářky

Hlavní hrdinky této komedie Josephine (Anne Hathaway) a Penny (Rebel Wilson) jsou ženy netoužící po ničem jiném než po penězích a bohatství a jsou pro to ochotny udělat téměř vše. Josephine nejdříve zaškoluje Penny do světa podfuků, ale následně se z ní stává nebezpečná konkurentka.

komedie, nejlepší komedie, komedie roku 2016

Ženy v běhu

Jako poslední jsme pro Vás vybrali českou hvězdně obsazenou komedii Ženy v běhu. Matka (Zlata Adamovská) se rozhodne spolu se svými třemi dcerami (Jenovéfa Boková, Tereza Kostková, Veronika Kubařová) uběhnout maraton na počest mrtvého manžela (Bolek Polívka). S během nemají téměř žádné zkušenosti a tak se rozhodnou, že si kilometry rozdělí rovným dílem. Samotný proces přípravy na maraton sebou přinese obrovské množství vtipným historek.

Přejeme Vám spoustu zábavy u sledování námi vybraných komedií a doufáme, že se od srdce zasmějete.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata: