Rychlé půjčky do výplaty | VímVíc.cz

Jak fungují rychlé půjčky do výplaty?

06. 01. 2023

Nefunkční pračka, porouchané auto, výplata po termínu nebo zdravotní potíže. To jsou nečekané výdaje, které mohou nemile překvapit rodinný rozpočet. Pokud jedinec či rodina disponují dostatečnou finanční rezervou, je všechno v relativním pořádku. Většina českých rodin však nedisponuje finanční rezervou a v případě nenadálých výdajů se dostává do velkých problémů, pro které nenachází žádná řešení.

Rychlá půjčka do výplaty

V těžké situaci se nabízí jedna zřejmá finanční pomoc: rychlá půjčka. A nemusí to být nutně hotovostní půjčka na ruku. Většinou se jedná o finanční tíseň v řádech několika tisíců, maximálně desetitisíců korun. Kde získat rychlé půjčky do výplaty a jak fungují? Jaké výhody a nevýhody s sebou přináší půjčky do výplaty zdarma? V čem být při výběru půjčky bez doložení příjmu obezřetný? Rychlé půjčky do výplaty a půjčky na ruku mohou být ideálním řešením v těžké životní situaci, je však nutné zvážit všechna pro a proti.

Rychlá půjčka do výplaty pro každého

Co jsou půjčky do výplaty a jak fungují? Rychlá půjčka do výplaty (někdy uváděna jako půjčka před výplatou) je druh krátkodobé půjčky, která má obvykle splatnost maximálně 30 dní. Rychlá půjčka do výplaty pro každého slouží k překlenutí těžké finanční situace, než přijde klientovi na účet další výplata. Klient musí počítat s tím, že musí splatit rychlou půjčku do výplaty do 30 dní.

U půjček před výplatou ihned na účet je vhodné, aby si klient půjčil částku, kterou nezbytně potřebuje, ne vyšší. Je to kvůli 30denní splatnosti krátkodobé půjčky. Tím, že musí klient splatit půjčku v tak krátké době, výrazně zatíží svůj rozpočet na další měsíc a částka splátky v něm bude chybět. Rychlé půjčky do výplaty proto mohou být nevýhodné například pro nezaměstnané či důchodce.

Jak fungují rychlé půjčky do výplaty pro každého a kolik klienta stojí? Rychlé půjčky do výplaty je možné vyřídit online u jedné z mnoha nebankovních institucí. Vyřízení půjčky do výplaty bez registru trvá obvykle několik minut a klient k vyřízení potřebuje pouze bankovní účet na území České republiky, rodné číslo či doklad totožnosti. Někteří poskytovatelé půjček před výplatou vyžadují, aby klient zaslal ze svého bankovního účtu autorizační platbu v hodnotě 1 Kč.

Jedná se o tzv. půjčky bez příjmu, kdy nebankovní instituce nenahlíží do registrů dlužníků. Půjčka před výplatou bez registru se často využívá jako půjčka pro dlužníky s negativním záznamem v registru dlužníků. Krátkodobé půjčky před výplatou bez registru patří mezi méně přísné, protože splatnost půjčky je pouze 30 dní. Klient si sjedná půjčení peněz a následující měsíc je musí splatit.

První půjčka do výplaty zdarma

Půjčka do výplaty, kterou si klient sjednává poprvé, je často první půjčka zdarma. Klient zaplatí maximálně poplatek v řádech několika set korun. Z tohoto pohledu se jedná o poměrně seriózní a výhodnou půjčku. Problém nastává v momentě, kdy klient nesplatí půjčku do výplaty v požadovaném termínu. Hrozí mu vysoké pokuty a v krajním případě i zahájení exekučního řízení. Pokud má klient jen sebemenší pochybnosti o své schopnosti splácet danou půjčku, není vhodné, aby využil služeb rychlé půjčky před výplatou první zdarma.

První půjčka zdarma může být ideálním a bezpečným řešením, ale opakované půjčky do výplaty pro každého už tak výhodné nejsou. Většina nebankovních institucí nabízí půjčku před výplatou první zdarma nebo jen s nízkým poplatkem za vyřízení půjčky. Toto už neplatí pro další půjčky od jedné společnosti, kde už jsou obvykle mnohem vyšší poplatky za poskytnutí půjčky.

Výhodou půjček před výplatou ihned na účet je skutečnost, že klient často nemusí dokládat svůj příjem, jedná se o tzv. půjčky bez příjmu. Rychlá půjčka do výplaty je vhodná jako jednorázové řešení komplikované finanční situace, ale není vhodná v případě, kdy by si klient půjčoval každý měsíc a kdy by jeho výdaje převyšovaly příjmy. Hrozilo by, že se klient dostane do dluhové pasti, ze které by těžko hledal cestu zpět.

Druhy půjček před výplatou

Nabídka online půjček do výplaty je velice rozsáhlá a klienti mají z čeho vybírat. Dobrým pomocníkem může být srovnání půjček či úvěrová kalkulačka. Například historická SMS půjčka ihned úplně každému získává opět na oblíbenosti. V každém případě je doporučováno vybrat si takovou nebankovní společnost nabízející půjčky před výplatou, jež má za sebou hodnocení a recenze spokojených klientů.

Poskytovatelé online půjček obvykle nemají kamenné pobočky, proto klienti vyřídí vše výhradně online. Na internetu se, bohužel, nachází i množství podvodných poskytovatelů půjček, kteří se snaží z klientů pouze vylákat určitý obnos, ale půjčku jim poté neposkytnou, případně mají velmi vysoké úroky a poplatky za opožděné splátky. Na úvěrovém trhu se objevují tyto druhy půjček před výplatou:

  • Rychlé půjčky do výplaty
  • Půjčky bez příjmu
  • SMS půjčky před výplatou
  • Půjčky před výplatou bez registru

Hlavním benefitem půjček do výplaty je skutečnost, že se jedná o rychlé půjčky do výplaty. Rychlá půjčka do výplaty bývá vyřízena během několika minut a klient může mít peníze na svém bankovním účtu do pár hodin od schválení úvěru. Dalším pozitivem krátkodobých půjček před výplatou se jeví fakt, že jde o půjčky bez doložení příjmu, kdy klienti nemusí dokládat výši svých příjmů, výpis z bankovního účtu nebo potvrzení o zaměstnání.

Mezi klienty jsou velmi oblíbené tzv. SMS půjčky do výplaty. U SMS půjčky probíhá identifikace klienta za pomoci SMS zpráv. Další výhodou půjček do výplaty je jejich vysoká schvalovatelnost. Protože se jedná o tzv. půjčky do výplaty bez registru, mohou je získat i klienti, kteří nemají dobrou platební bonitu či mají negativní záznam v registru dlužníků.

Srovnání půjček do výplaty

Na internetu je k nalezení velké množství poskytovatelů půjček do výplaty a klient si musí vybrat toho, který bude nejvíce vyhovovat právě jemu. S výběrem může pomoci úvěrová kalkulačka a různé recenze, které zohledňují srovnání půjček. Ještě před sjednáním smlouvy je důležité důkladně prostudovat smluvní podmínky finančního produktu.

Je potřeba nezapomínat na skutečnost, že půjčky do výplaty slouží k vyřešení obtížné finanční situace a rozhodně ne na nákupy nepotřebných věcí jakou jsou dárky, dovolená a podobně. Ve srovnání půjček před výplatou ihned na účet se objevují často tyto:

  1. Chytrá půjčka před výplatou
  2. Malá Hyperpůjčka
  3. COOL CREDIT půjčka
  4. Provident půjčka
  5. Akční půjčka Provident
  6. Kamali půjčka
  7. Creditportal krátkodobá půjčka
  8. Movinero půjčka

1. Chytrá půjčka před výplatou

Chytrá půjčka před výplatou je k nalezení na webové stránce pujcka.cz. Portál pujcka.cz funguje jako zprostředkovatel půjček, nikoliv jako jejich poskytovatel. Následný kontakt probíhá mezi samotným klientem a konkrétním poskytovatelem půjčky. Výhodou Chytré půjčky před výplatou je, že se jedná o půjčku na míru klienta podle parametrů, které sám zadal do úvěrové kalkulačky. Chytrá půjčka před výplatou je úvěr do částky 30.000 Kč s dobou splatnosti většinou do jednoho měsíce.

2. Malá Hyperpůjčka

Malá Hyperpůjčka funguje na podobném principu jako zprostředkovatel Chytré půjčky na webu pujcka.cz. Malá Hyperpůjčka nabízí půjčení peněz od 1.000 Kč do 20.000 Kč. Malá Hyperpůjčka je typická krátkodobá půjčka bez ručení a zástavy, jedná se o půjčku na cokoliv. Malou Hyperpůjčku je možné sjednat kompletně online bez nutnosti chodit na pobočku.

3. COOL CREDIT půjčka do výplaty

COOL CREDIT půjčka do výplaty může být sjednána v maximální výši 20.000 Kč s tím, že minimální doba splácení je 5 dní a maximální doba splácení je 93 dní. Klient má možnost odložení splátek. U COOL CREDIT je možné prodloužit dobu splatnosti o 7, 15 nebo 30 dní za poplatek. Poplatek za prodloužení splatnosti činí u 7 dnů 15 %, u 15 dnů 25 % a u 30 dnů 32,5 % z celkové dlužné částky.

4. Provident půjčka

Provident je další firmou, která se specializuje na hotovostní i nehotovostní nebankovní půjčky online a nabízí 2 spotřebitelské úvěry. Rozsah půjčky Provident je od 3.000 Kč do 130.000 Kč a maximální doba splácení je 36 měsíců. U Provident je předčasné splacení zdarma. Klient má možnost využít splátkové prázdniny a 90.000 Kč může získat v hotovosti.

5. Akční půjčka Provident

Druhou půjčkou od společnosti Provident je Akční půjčka Provident půjčka nabízející flexibilní splácení. S Provident půjčkou 10+1 si může klient půjčit od 10.000 Kč do 40.000 Kč. Doba splácení je vždy 11 měsíců s tím, že se jedná o časově omezenou nabídku s výhodným úrokem od 19,48 %.

Společnost Provident Financial má v nabídce ještě třetí spotřebitelský úvěr, půjčku Creditea. Tento druh půjčky Creditea však nenabízí peníze v hotovosti. Úvěrový rámec je do částky 130.000 Kč.

6. Kamali půjčka do výplaty

Jednou z nejoblíbenějších krátkodobých půjček na trhu je Kamali půjčka do výplaty, která figuruje pod záštitou finanční společnosti Home Credit. Kamali půjčka může být sjednána ve výši od 1.000 Kč do 20.000 Kč se splatností 30 dní. I Kamali má v nabídce první půjčku zdarma. Kamali první půjčka zdarma je pouze při splacení do 14 dní a v maximální sjednané částce do 15.000 Kč. Kamali nabízí nejnižší poplatky na trhu mikropůjček. Za každou půjčenou tisíci korunu uhradí klient 33 Kč.

7. Creditportal krátkodobá půjčka

Krátkodobá půjčka Creditportal je spotřebitelský úvěr do částky 30.000 Kč. Splatnost Creditportal půjčky je od 5 do 30 dní. Klienti mohou využít Creditportal refinancování krátkodobé půjčky. Creditportal nabízí možnost vyzvednutí peněz v hotovosti na čerpacích stanicích EuroOil. Creditportal krátkodobá půjčka je úvěr bez ručení a bez zástavy s možností předčasného splacení.

8. Movinero půjčka

Movinero půjčka je poskytovaná společností Movinero s.r.o. Movinero je bezúčelová půjčka do výše 30.000 Kč se splatností 30 dní. Zajímavostí je, že Movinero půjčka má prvních 30 dní úrok ve výši 0 %. Movinero nabízí svým klientům předčasné splacení Movinero půjčky. Samozřejmostí je kompletní sjednání online z domova.

Jak se vyhnout krátkodobým půjčkám do výplaty?

Půjčky před výplatou ihned na účet by měl klient využít v případě neočekáváné finanční situace, kdy neexistuje jiná možnost řešení. Nejrozumnějším řešením takových situací je mít našetřené peníze, určitou finanční rezervu. Každý zaměstnaný člověk by měl mít finanční rezervu, kterou může použít v nenadálých situacích. Je doporučováno odkládat si každý měsíc 10 % svého platu a každý jedinec by měl mít finanční rezervu v minimální výši 3 měsíčních platů.

Pokud má jedinec měsíční příjem 40.000 Kč, jeho finanční rezerva by měla být ve výši 120.000 Kč a měsíčně by si měl odkládat stranou 4.000 Kč. Bohužel ne každý si může dovolit odkládat 10 % ze svého výdělku. Nastane-li situace, která vyžaduje rychlé peníze, jsou k dispozici různé druhy půjček, které se hodí pro různé životní situace.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Investice a spoření Peníze Půjčky Návody