Srovnání nejlepších nebankovních půjček 2020 | VímVíc.cz

Srovnání nejlepších nebankovních půjček 2020

09. 09. 2020

Stále více klientů dává přednost nebankovním půjčkám a upřednostňuje je před bankovními půjčkami. Proč tomu tak je? Dříve platilo, že jsou bankovní půjčky mnohem výhodnější než nebankovní půjčky. Je tomu tak v současnosti, většina bankovních institucí nabízí výhodnější podmínky, ale toto tvrzení již neplatí ve všech případech. Nyní i mnoho nebankovních institucí nabízí výhodné a zajímavé nebankovní půjčky, které se řadí mezi TOP půjčky na trhu. Jak se definují nebankovní půjčky? Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? Jaké jsou nejlepší nebankovní půjčky na trhu?

Jak na nejlepší bankovní půjčku - nejlepší bankovní půjčky

Nebankovní půjčky bez registru

Mnoho lidí se mylně domnívá, že jsou všechny nebankovní půjčky bez registru a potvrzení příjmu, tak tomu ale není. Většina větších nebankovních firem nahlíží, stejně jako bankovní společnosti, do bankovních registrů, kontrolují platební bonitu svých klientů a vyžadují potvrzení příjmu, nejedná se o nebankovní půjčky bez registru a potvrzení příjmu. Půjčka bez registru je v současnosti téměř nemožná. Velké nebankovní společnosti tím chrání sebe a své klienty před neuváženou půjčkou, kterou pak klient nebude schopný řádně splácet.

Nebankovní půjčka online

Nebankovní půjčky jsou poskytovány nebankovními společnostmi. Nebankovní společnosti, stejně jako bankovní instituce, poskytují půjčky pod dohledem České národní banky, ale nedisponují bankovní licencí. Většinu nebankovních půjček lze vyřídit online z pohodlí domovů bez nutnosti návštěvy kamenné pobočky nebankovní instituce. Nebankovní půjčka online patří k nejvyhledávanějším mezi klienty pro svou rychlost, protože klient může mít peníze na svém bankovním účtu během několika minut.

U nebankovních společností je nutné detailně sledovat smluvní podmínky: úrokovou sazbu, roční procentní sazbu úroků, poplatky za vyřízení a vedení půjčky, pojištění půjčky, možnost předčasného splacení úvěru či mimořádné splátky, penále za nesplácení úvěru apod. Bankovní společnosti obvykle nabízejí jasnější a jednodušší podmínky. Velké množství nebankovních institucí operuje pouze online a je možné natrefit na podvodníky, kteří se snaží z lidí pouze vylákat peníze, proto je nutné využívat služeb ověřených nebankovních společností. Klient si může prostudovat nejrůznější srovnání půjček, kde nalezne tu nejlepší a nejvýhodnější půjčku.

Druhy nebankovních půjček

  1. Nebankovní půjčky online
  2. Nebankovní půjčky bez doložení příjmu
  3. Nebankovní půjčky bez registru a doložení příjmu
  4. Nebankovní půjčky bez zástavy
  5. Nebankovní půjčky pro studenty
  6. Nebankovní půjčky pro OSVČ

O nebankovní půjčku si mohou zažádat i nezaměstnaní klienti, kteří pobírají podporu v nezaměstnanosti. Tito rizikoví klienti si musí velmi dobře rozmyslet, zda budou schopní úvěr řádně splácet. Existují nebankovní půjčky bez registru a potvrzení příjmu, obvykle ale nabízí méně výhodné podmínky. Půjčka pro cizince bez trvalého pobytu může být oříšek, ne však v případě některých nebankovních společností.

Největší výhodou nebankovních půjček je vyšší procento schválených žádostí oproti bankovním půjčkám. Zde mohou získat půjčku například cizince, kterí nemají trvalý pobyt na území dané země, tedy půjčka pro cizince bez trvalého pobytu. Tato výhoda je ale vykoupena méně výhodnými podmínkami, kdy například klient přeplatí za svou půjčku velmi vysokou částku, obvykle může klient také očekávat vysoké pokuty v případě, že klient nebude úvěr řádně splácet. Zde mohou pomoct úvěrové kalkulačky, které klientovi spočítají výši měsíční splátky a celkovou dobu splácení úvěru.

Nebankovní půjčky s exekucí

Velmi často se klienti ptají, zda existují nebankovní půjčky s exekucí? Ano, nebankovní půjčky s exekucí existují a i klienti, kteří jsou v exekučním řízení nebo mají těsně po, mohou zažádat o nebankovní půjčku. Většinou se jedná o krátkodobé půjčky se splatností 30 dní, maximálně 90 dní. Jedná se o tzv. půjčky do výplaty. Většina prvních krátkodobých půjček je zdarma. Klient si na 30 dní vypůjčí 10 000 Kč a po 30 dnech splatí pouze vypůjčených 10 000 Kč, někdy například plus poplatek za vyřízení půjčky.

Tyto nebankovní půjčky s exekucí jsou možné i pro rizikové klienty. V případě krátkodobých půjček je možné říct, že se jedná o bezpečné půjčky, pokud ji klient v řádném termínu splatí. Dlouhodobé nebankovní půjčky s exekucí již tak výhodné nejsou, klient často přeplatí velkou částku a hrozí velké pokuty v případě nesplácení úvěru. Klient se špatnou platební bonitou se tak může dostat do opětovné dluhové pasti.

Nebankovní půjčky nejsou vhodné ani pro klienty, kteří stěží dosahují životního minima.

Bankovní půjčky - nejlepší bankovní půjčka

Nebankovní půjčka srovnání

V České republice existuje značné množství nebankovních společností. Klienti se musí sami rozhodnout, jaká nebankovní půjčka je ta nejlepší právě pro něj. Někdo hledá krátkodobou půjčku a někdo naopak dlouhodobou půjčku. Jsou klienti, kteří upřednostňují nižší splátky a delší dobu splácení nebo naopak vyšší splátky a kratší dobu splácení. Je nutné si uvědomit, že půjčka bez registru nenabízí tak výhodné podmínky jako půjčky, kde se nahlíží do registru.

Nebankovní společnosti

1. Cofidis nebankovní půjčka

Cofidis půjčka je v České republice dostupná od roku 2004. Nebankovní společnost Cofidis je mezinárodní společnost pohybující se v oblasti nebankovních půjček a konsolidací půjček. Klienti si zde mohou půjčit 20 000 Kč až 500 000 Kč, jedná se tedy až o půlmilionové Cofidis nebankovní půjčky. Klienti si mohou ke každé Cofidis půjčce sjednat také pojištění JISTOTA.

2. Ferratum Credit nebankovní půjčka

Ferratum Credit nebankovní půjčka je na českém trhu od roku 2013. Klienti si zde mohou vypůjčit od 2 500 Kč do 80 000 Kč. Ferratum Bank půjčka nepatří mezi klasické nebankovní půjčky, připomíná spíše revolvingový úvěr. Dá se říct, že Ferratum Bank je flexibilní úvěr, který funguje na podobném principu jako kontokorent nebo revolvingový úvěr. Klient si může vypůjčit až 80.000 Kč a záleží pouze na něm, kdy a v kolika splátkách peníze vrátí zpět.

3. Kamali půjčka online

Kamali půjčka online figuruje pod záštitou společnosti Home Credit a.s. Jedná se o jednu z nejoblíbenějších krátkodobých půjček na českém trhu. Klienti si mohou vypůjčit od 1 000 Kč do 20 000 Kč. Kamali nebankovní půjčka má splatnost 30 dní. Klienti si ale mohou splatnost za patřičný poplatek až 10x odložit, tedy je možné splácet až 10 měsíců. U Kamali je první půjčka zdarma, klient ji ale musí splatit do 14 dní a maximální výše této půjčky je 15 000 Kč.

4. Profi Credit nebankovní půjčka

Profi Credit nebankovní půjčka je v České republice také velmi oblíbená. Firma Profi Credit poskytuje své služby již více jak 24 let. Jako jedna z mála nebankovních společností neposkytuje půjčky pouze online, ale po České republice má také své kamenné pobočky, kde klientům s výběrem nebankovní půjčky pomohou školení úvěroví poradci. Klienti si zde mohou půjčit až 100 000 Kč se splatností až 36 měsíců.

5. Provident nebankovní půjčka

Provident půjčka je bezúčelová nebankovní půjčka až do výše 170 000 Kč. Provident neposkytuje své služby pouze online. Klienti si mohou sjednat nebankovní Provident půjčku online, za pomoci úvěrového poradce nebo na jedné z poboček společnosti Provident. Provident poskytuje své půjčky hotovostně i bezhotovostně. Provident nebankovní půjčka, jako jedna z mála, je půjčka bez registru.

6. Razdva půjčka nebankovní půjčka

Nebankovní půjčka Razdva půjčka je půjčka online, kterou si klient může sjednat od 10 000 Kč do 50 000 Kč. Jedná se o rychlou půjčku ihned, kdy klient může mít peníze na svém bankovním účtu již do 15 minut. Razdva půjčka je nebankovní půjčka online, která funguje pod záštitou společnosti Profi Credit, ale nemá žádné kamenné pobočky.

7. Zaplo nebankovní půjčka

Zaplo půjčka je mezi klienty velice oblíbená. Klienti si zde mohou půjčit od 1 000 Kč do 30 000 Kč. Zaplo nebankovní půjčka nabízí také možnost první půjčky zdarma, kdy si klient může půjčit až 16 000 Kč. Zaplo půjčka se řadí mezi krátkodobé nebankovní půjčky se splatností 30 dní. Jedná se o nebankovní půjčku online, kterou si ale klienti mohou také vyzvednout hotově v síti trafik GECO.

8. Zonky nebankovní půjčka

Zonky nebankovní půjčka je v současnosti asi nejoblíbenější nebankovní půjčka v České republice. Zonky půjčka je P2P půjčka, kde lidé půjčují lidem. Klienti si zde mohou půjčit od 20 000 Kč do 750 000 Kč. Jedná se o Zonky půjčku na cokoliv a Zonky umožňuje také konsolidaci půjček. Nebankovní společnost Zonky umožňuje také pojištění půjčky Zonky záchranná vesta.

9. Fair Credit nebankovní půjčka – Fajn půjčka

Fajn půjčka od společnosti Fair Credit je skvělou volbou pro ty, kteří nemají zřízený žádný bankovní účet. Výplatu této půjčky je totiž firma Fair Credit schopná zprostředkovat kompletně v hotovosti. Zažádat si o Fajn půjčku můžete buď na internetu, pomocí telefonátu anebo přímo na pobočce. Dopředu je však nutné, abyste počítali s tím, že je půjčka obohacená vysokými úrokovými sazbami, ostatně jako každá půjčka v hotovosti. Získat peníze od firmy Fair Credit je možné i v případě, kdy se potýkáte s exekucí.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře Investice a spoření