Jak funguje MultiSport karta? | VímVíc.cz

Jaká je MultiSport cena a jak funguje MultiSport karta?

11. 02. 2024

Škála zaměstnaneckých benefitů se neustále rozšiřuje a zaměstnavatelé jsou si vědomi toho, že nabídka zaměstnaneckých výhod ovlivňuje velkou měrou uchazečovo rozhodnutí při výběru konkrétního zaměstnavatele. O atraktivnosti pracovní pozice už nerozhoduje výhradně výplatní páska a to, jak dopadne finální výpočet čisté mzdy. Stále více lidí dnes přemýšlí o tom, jak zhodnotit peníze tím, že je investují do sebe, do svého zdraví, do rodiny a zážitků.

Jedním z nejčastěji nabízených zaměstnaneckých benefitů jsou sickdays, home office, stravenky či stravenkové karty a MultiSport karta, která je mezi zaměstnanci stále populární. Jde o jakousi motivaci do zdravého pohybu i do práce (kromě čtení citátů o práci). Mnoho společností poskytuje MultiSport kartu zaměstnancům, ať už s částečnou či s kompletní úhradou. MultiSport karta cena se liší u různých zaměstnavatelů.

Zaměstnanci by se neměli bát zeptat se svého zaměstnavatele na možnost využívat MultiSport kartu, i když je předmět jejich pracovního poměru například jednorázová brigáda. Více než 8 000 společností nabízí MultiSport kartu. Benefity MultiSport card si mohou užívat i lidé při práci na zkrácený úvazek. Rozsah nabízených zaměstnaneckých benefitů záleží na konkrétním zaměstnavateli či společnosti. MultiSport karta mapa na webové stránce www.multisport.cz je velmi pestrá a svoji oblíbenou aktivitu si vybere jistě každý.

Multisport

K čemu slouží karta MultiSport

Lidé se sedavým zaměstnáním obvykle po práci vyhledávají pohyb pro protažení těla nebo jsou z práce vyčerpaní a touží po chvíli zaslouženého relaxu. Místo toho, aby si po náročném dni vzali sickday a po několika hodinách nevěděli, co dělat doma, zajdou si díky kartě MultiSport mimo domov za různými aktivitami a odpočinkem. MultiSport karta pomůže nejen s odpočinkem, ale i se sportovním vyžitím. Karta MultiSport poskytuje za pravidelný poplatek služby různých sportovišť, fitness center i relaxačních zařízení po celé České republice a na Slovensku. Kompletní nabídka služeb a sportovišť je k dispozici na webové stránce www.multisport.cz a na přehledné MultiSport karta mapě.

MultiSport karta je pro vášnivé sportovce, kteří řeší nutriční hodnoty, dělají si keto jídelníčky na míru a zvedají těžké váhy. MultiSport karta je také pro ty, kteří si chtějí odpočinout po náročném pracovním dni, zároveň nechtějí řešit, co dělat doma, bolí je záda z práce nebo si chtějí zajít do sauny. Karta MultiSport představuje skvělý způsob, jak zhodnotit peníze a zároveň přibližuje lidi k tomu, jak začít konverzaci v kolektivu podobně nastavených jednotlivců. Pro různé typy lidí znamená zhodnocení peněz něco jiného: někdo rád investuje do svého zdraví, jiný třeba do auta snů PORSCHE. MultiSport cena je zmíněna dále v článku.

Kdo stojí za MultiSportkartou?

Společnost MultiSport Benefit je na českém trhu od roku 2010 a jejím cílem je zajistit zaměstnancům benefit v podobě sportovních a relaxačních aktivit za příznivou cenu. SAUNIA MultiSport poskytuje zvýhodněnou cestu držitelům MultiSport card. Celý koncept MultiSport card stojí na přesvědčení, že sportující a zdravější zaměstnanec je zároveň produktivnější zaměstnanec. Na stránce www.multisport.cz si ze široké nabídky více než 1 900 partnerských zařízení po celé republice, každý najde činnost, která mu nejvíce sedí a vyhovuje.

MultiSport karta se dá využívat nejen na sportovní, ale i na relaxační aktivity. Třeba saunový svět je díky SAUNIA MultiSport levnější.

K využití MultiSportkarty není třeba být vášnivým sportovcem, nabídka MultiSport card obsahuje pestrou nabídku relaxačních aktivit, které potěší každého. MultiSportkarta má zastoupení také v Turecku, na Slovensku, v Bulharsku nebo v Chorvatsku. Produkt společnosti je síť nasmlouvaných relaxačních a pohybových zařízení po celé České republice a na Slovensku. Navíc ke standartnímu vstupu díky MultiSport kartě může jedinec jezdit 2× denně na 60 minut na sdílených kolech a jednou za kalendářní půlrok se změřit přístrojem InBody.

Pokud má klient MultiSport kartu, může tato zařízení volně navštěvovat a získat ještě MultiSport doprovodnou kartu. Jak získat MultiSport kartu bez zaměstnavatele? Bohužel nijak. MultiSport card je výhradně zaměstnanecký benefit. Pokud zaměstnavatel nenabízí MultiSport card, zájemce o ni může doporučit svého zaměstnavatele přímo společnosti přes formulář na stránkách www.multisport.cz, která následně kontaktuje zaměstnavatele s detaily o MultiSport kartě.

Jak funguje MultiSport karta?

Pokud společnost, ve které zaměstnanec pracuje, nabízí MultiSport kartu, je to jednoduché. Jak funguje MultiSport karta? Zaměstnavatel má dohodu se společností, na jejímž základě je stanovena výše poplatku za MultiSport kartu. Poplatek za kartu MultiSport.cz hradí většinou zaměstnanec. Pokud se rozhodne pro MultiSport kartu, stačí jednoduchá objednávka a během pár dní může navštěvovat partnerská místa. Obvykle stačí zadat objednávku do 20. dne v měsíci a již následující měsíc může zaměstnanec využívat svoji MultiSport kartu a užívat širokou paletu sportovních a relaxačních aktivit.

Jak získat MultiSport kartu? Zatím ji nemůže zakoupit jedinec. Registrace karty MultiSport je podmíněna spoluprací se zaměstnavatelem.

Pro každý den má držitel karty MultiSport jeden bezplatný vstup, který může využít v jakémkoliv partnerském zařízení. Je na držiteli MultiSportkarty, zda této možnosti využije denně nebo jen jednou týdně. MultiSport karta cena zůstává od zakoupení stejná. Celková MultiSport karta cena ovšem roste, a to díky rychlému rozšiřování do stále více měst. Kolik stoji MultiSport karta? Je to různé a různé jsou i úhrady. Zaměstnavatelé mohou hradit zaměstnancům MultiSport karty v plné výši, anebo částečně.

Jak funguje MultiSport karta a co s ní? MultiSport karta cena a podrobnosti jsou uvedené níže v článku. MultiSport karta se obvykle vyplatí každému, kdo navštěvuje sportovní zařízení alespoň jednou týdně. Před sjednáním MultiSport card je dobré zaměřit se na výpočet čisté mzdy a na to, jaká je MultiSport cena. Pokud je měsíční poplatek nižší než součet jednorázových vstupů, které by zaměstnanec zaplatil měsíčně, karta MultiSport se mu rozhodně vyplatí. Až do 98 % zařízení je vstup volný. Ke standardním vstupům za pomoci MultiSport card je k dispozici 2× na jednu hodinu využít sdílená kola Rekola a/nebo se změřit přístrojem InBody, a to je 1× za půl roku.

Jak funguje MultiSport karta: Virtuální My MultiSport

Virtuální Multisport karta je novinkou. Jak funguje MultiSport karta ve virtuální podobě? Aby ji mohl klient využívat, musí si stáhnout aplikaci My MultiSport. Hlavní výhoda virtuální My MultiSport karty je její virtuální podoba. Virtuální My MulriSport je vlastně QR kód, který stačí ukázat u partnerského sportoviště a plně nahrazuje plastovou kartu MultiSport. Společnost MultiSport přišla na trh s novou virtuální My MultiSport z toho důvodu, že pokud někdo zapomněl plastovou MultiSport card, tak si nezacvičil. Chytrý telefon má u sebe však každý.

QR kód virtuální My MultiSport karty se průběžně mění z bezpečnostních důvodů. Někdy se může stát, že v místě sportoviště nemá klient dostatečný signál. QR kód se po nějakou dobu mění i v režimu offline a pokud by něco nefungovalo, vždy je možné na recepci nadiktovat offline kód, který je v aplikaci My MultiSport. Ke sjednání virtuální My MultiSport karty si stačí stáhnout aplikaci My MultiSport a řídit se podle instrukcí. Celý proces je velmi intuitivní a určitě ho zvládne každý. A pokud ne, je to záminka k tomu, jak začít konverzaci. Aplikace My MultiSport funguje i jako MultiSport karta mapa sportovišť.

Je dobré vědět, že není možné využívat obě dvě karty najednou: plastovou MultiSport kartu a virtuální. Jedinec může mít aktivní pouze jednu kartu. Buď plastovou formu karty MultiSport nebo si ji vymění za zcela virtuální kartu pomocí aplikay My MultiSport. Jakmile jednou dojde ke změně na virtuální kartu, plastová podoba MultiSport card už nebude nutná. K virtuální kartě je potřeba pořídit zaostřenou fotku tváře, díky čemuž není nužné nosit s sebou doklad totožnosti.

Proč využívat MultiSport kartu

Pohyb by měl být běžnou součástí života každého člověka. Ačkoliv je často vyzdvihována především zdravá strava (která může být při výkonu některých povolání zanedbávána), vyvážené nutriční hodnoty od bolavých zad z práce bohužel nepomohou. S MultiSport card je možné kromě sportovišť navštěvovat i relaxační zařízení. Držitel MultiSport karty si může po namáhavé práci důkladně odpočinout, například v sauně nebo v bazénu a vzít s sebou ještě někoho. Karta MultiSport nabízí možnost MultiSport doprovodné karty.

Multisportka relax

Především lidé, kteří mají sedavé zaměstnání, určitě ocení možnost využívat sportovní a relaxační zařízení za zvýhodněné ceny. Po dnech prosezených u počítače je investice do pohybu, a tedy vlastního zdraví, tím nejlepším způsobem, jak zhodnotit peníze. Mnoho zaměstnanců kanceláří si pečlivě hlídá nutriční hodnoty všech jídel a sestavuje si keto jídelníčky, ale bez pohybu je taková snaha obvykle málo platná. Právě proto je k dispozici MultiSport karta či doprovodná MultiSport karta, která umožňuje podobné problémy vyřešit bez velkého finančního zatížení.

Vedle přirozeného pohybu a odpočinku nabízí MultiSport card možnost využít jednou za kalendářní půlrok měření přístrojem InBody a také až 2× denně využít možnost sdílených kol na dobu 60 minut. Další nabízenou službou jsou eventy na téma zdravý životní styl, které pořádá oddělení MultiSport Events pro firmy odebírající MultiSportky, ale také pro ostatní zájemce na trhu. Co si představit pod MultiSport Events? Jedná se o různé sportovní aktivity, výživové workshopy, family days, speciální workshopy, zdravotní aktivity, programy pro duševní zdraví či networkingové akce a teambuilding aktivity.

Kteří zaměstnavatelé nabízí MultiSport card?

Počet zaměstnavatelů, kteří poskytují MultiSport card, přibývá. Čím dál více však záleží na tom, kolik stoji MultiSport karta. Ptáte se, jak získat MultiSport kartu bez zaměstnavatele? To zatím bohužel není možné. Obvykle je MultiSport karta součástí zaměstnaneckých benefitů ve velkých firmách, ale i u menších zaměstnavatelů je možné získat MultiSport kartu. Výhodou je také získání doprovodné MultiSport karty. Není-li MultiSportka uvedena mezi zaměstnaneckými benefity v nabídce konkrétní pracovní pozice, neváhejte se na ni zeptat svého (potenciálního) zaměstnavatele. Mezi zaměstnavatele, kteří mají MultiSport kartu jako součást benefitů, patří například:

  • Alza.cz
  • Acer
  • MONETA Money Bank
  • Albert
  • Kaufland
  • PORSCHE Česká republika
  • Městská část Praha 5
  • ČSOB
  • SEPHORA

Někteří zaměstnavatelé udělují nárok na MultiSport kartu i pro studenty, kteří pracují na dohodu o provedení práce (DPP). Zaměstnanci navíc mohou zažádat o plně hrazenou MultiSport doprovodnou kartu pro partnera či kamaráda staršího 15 let. I tato varianta MultiSport card je populární a zvyšuje motivaci vstávat do práce nad čtením citátů o práci, které ne vždy fungují. Mezi vybrané partnery společnosti se řadí kupříkladu Rekola, FactoryPro, Infinit Wellness, Daily Fitness Zličín nebo SAUNIA.

SAUNIA MultiSport

SAUNIA je síť saunových světů v různých městech České republiky. Nachází se třeba v Karlových Varech, Liberci, Praze, Brně, Bratislavě nebo Hradci Králové. SAUNIA MultiSport je vcelku oblíbená spolupráce mezi lidmi využívajícími MultiSport card. SAUNIA MultiSport umožňuje zvýhodněné vstupné. V porovnání s běžnou cenou je SAUNIA MultiSport levnější o více než 150 Kč. Podrobnosti jsou v ceníku saunových světů SAUNIA.

Clever fit MultiSport v Ostravě

Clever fit Karolina v Ostravě má 2 prostory a nabízí široké spektrum využití. Od závodních zón, efektivní technologické cvičení BioStrength přes ladies zóny a kruhový tréning až po spining či silovou, funkční kardiozónu. Kromě prvního vstupu zdarma nabízí Clever fit skvělou nabídku lidem z Ostravy a okolí díky Clever fit MultiSport. Jde o 40% slevu na první tři měsíce členství. Clever fit MultiSport není jedinou možností, jak získat slevu. Dalším způsobem je domluva se zaměstnavatelem a úhrada členství třeba Benefit Plus a dalšími poukázkami.

MultiSport karta cena

Pokud je zaměstnancům v různých firmách poskytnuta MultiSport karta, cena se liší zaměstnavatel od zaměstnavatele. Cena MultiSport karty se odvíjí od aktuálního ceníků a dalších faktorů. Vše závisí především na tom, jakou Multisport kartu cenu si zaměstnavatel vyptá od nového držitele MultiSport karty. Poté je MultiSport karta cena v rámci měsíčního paušálu. MultiSport cena je částka, o níž se snižuje hodnota, kterou obsahuje výplatní páska vzor zaměstnance.

Zaměstnanci může být z výplaty strháváno měsíčně třeba 500 Kč, 630 Kč nebo 770 Kč. U MultiSport ceny záleží jednoduše na tom, jak velkou část z ceny hradí zaměstnavatel. Celková cena MultiSport karty může být 1.100 Kč i 1.600 Kč. MultiSport card také nabízí možnost zřídit MultiSport kartu někomu z rodiny, partnerovi nebo kamarádům.

MultiSport karta cena se liší podle toho, jak velkou část z celkové ceny MultiSportky hradí zaměstnavatel a jak velkou platí sám zaměstnanec.

To znamená, že kromě vlastní MultiSport karty má zaměstnanec ještě doprovodnou MultiSport kartu pro osobu starší 15 let. Zejmená v Praze je o MultiSport doprovodné karty velký zájem. K jedné MultiSport kartě je možné připojit až 3 dětské karty do věku 15 let. MultiSport doprovodná karta se vždy váže na zaměstnaneckou MultiSport card, proto není možné objednat ji samostatně.

Vyplatí se karta MultiSport sportovištím?

Základním předpokladem fungování celého projektu MultiSport.cz je zejména to, že někteří majitelé karty MultiSport ji využívají pod limit. To v praxi znamená, že partneři programu MultiSport zaplatí využívání center a sportovišť z MultiSport karta mapy těm, kteří MultiSport kartu naopak využívají naplno. Pokud by totiž všichni majitelé MultiSportky využívali benefit na 100 % (tedy chodili například 2× denně do fitness centra nebo do posilovny), pro majitele fitness center by MultiSport karta nebyla ziskovou záležitostí.

Program My MultiSport

My MultiSport je program nabízený držitelům karty MultiSport. Stačí se na stránkách www.my.multisport.cz zaregistrovat do programu My MultiSport a založit si účet. Žadatel o účet My MultiSport musí vyplnit kontaktní údaje, vyhledat číslo karty MultiSport a zadat ho. Pro zobrazení kompletního obsahu programu My MultiSport je důležité, aby byla MultiSportka aktivní.

My MultiSport nabízí ještě více pohybu a relaxace ke klasické MultiSportce. V My MultiSport je několik zvýhodněných nabídek a klient je může využívat neomezeně po vyhledání čísla karty MultiSport a jeho zadání do systému My MutiSport. Každý den může navštívit jedno zařízení na kartu MultiSport a k tomu navíc využívat neomezeně velké množství nabídek z My MultiSport. Příkladem jsou slevy do e-shopů, prémiové členství do různých aplikací, slevy na předplatné Fitify nebo třeba slevu na půjčení lodě.

Karta MultiSport i při práci na zkrácený úvazek

Mnoho lidí je přesvědčeno, že je karta MultiSport dostupná pouze osobám zaměstnaným ve firmě na plný úvazek. Jedná se však o rozšířený omyl. O tom, komu je karta MultiSport poskytnuta, si totiž rozhoduje sám zaměstnavatel. Není tedy pravdou, že MultiSport kartu není možné získat při práci na zkrácený úvazek nebo i pokud je předmětem pracovního vztahu pouze jednorázová brigáda.

Ostatně i jednorázová brigáda může být vyjednaná na vysoký počet hodin, za který zaměstnavatelé rádi odmění své pracovníky. Kromě toho je MultiSport karta hojně využívaná i mezi studenty, kteří si přivydělávají ke studiu. Roli v rozhodování o poskytnutí karty MultiSport nehraje, jaká čísla obsahuje výplatní páska vzor, ale obvykle právě počet odpracovaných hodin. Někteří zaměstnavatelé se drží pravidla, že poskytují MultiSport kartu pouze svým stálým zaměstnancům. Přesto je možné získat MultiSportku i při práci na částečný a zkrácený úvazek.

MultiSport karta mapa aktivit ukáže, kam jít

Jedním z míst s největší koncentrací uživatelů je pro kartu MultiSport Praha. MultiSport karta má v Praze samozřejmě široké využití od fitness center, přes hřiště a jiná sportoviště, až po relaxační aktivity. Zároveň je ale pro zájemce o MultiSport Prahu obtížnější jít třeba do sauny či do bazénu. Existuje možnost snížení ceny vstupného do saunového světa díky SAUNIA MultiSport. Kapacity sportovišť a relaxačních zařízení jsou omezené a objednávky termínů je třeba dělat několik dní dopředu.

Výhodou je, když má konkrétní místo sportoviště i relax, příkladem je Svět pod Palmovkou nebo Form Factory. Svět pod Palmovkou má saunu, posilovnu, skupinové lekce nebo kardio zónu. Na webu www.multisport.cz je pochopitelně i MultiSport karta mapa aktivit. Mapa má filtr vyhledávání dle města či adresy. Zájemce si může zvolit z několika kategorií partnerských aktivit.

MultiSport karta mapa má ve filtru k výběru posilovny, sauny/páry, bazény, jógu, cvičení pro těhotné, lezecké stěny, raketové a míčové hry, taneční lekce nebo kruhové tréninky. Držitel MultiSportky může do vyhledávání mapy zadat požadavek klimatizovaného sportoviště nebo požadavek bez dalších plateb. Mapa je velice obsáhlá od Chebu až po Bystřici. V ČR je na výběr přes 500 měst a obcí s více než 1 900 sportovních a relaxačních míst. MultiSport karta mapa aktivit a míst doporučuje ověřit dostupnost daného sportoviště na jeho oficiálních webových stránkách.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Práva a povinnosti zaměstnanců Uvnitř firem a kanceláří Zaměstnání a podnikání Zábava a volný čas Návody