Jak si zpříjemnit den v práci? | VímVíc.cz

Jak si zpříjemnit den v práci?

21. 07. 2017

Pokud nemáte to štěstí, že jste digitální nomád, tak v práci trávíte poměrně velkou část vašeho života. Sedíte právě v kanceláři a přemýšlíte jak si den v práci zpříjemnit rychlými triky?

Jak si zpříjemnit den v práci?

Možná jste v práci spokojeni bez výhrad, možná ale třeba přemýšlíte nad tím, jak by se den v práci dal vylepšit nějakými triky. Zkuste se inspirovat nápady, které jsou velmi jednoduché a které vám můžou do práce přinést trochu toho rozptýlení a radosti.

Jak si zpříjemnit den v práci?

Inspirujte se našimi tipy!

1. Zdravé mlsání

Nikdo po vás nechce, abyste mlsali bonbóny nebo chipsy, (i když koneckonců jednou za čas proč ne;) ) a aby se z vás nakonec stala kulička, která se z kanceláří odkoulí domů. Zdravé mlsání je ale něco jiného. Co takhle si připravit pár oříšků, semínka goji nebo brusinky? Vegani by z vás navíc měli radost!

Každý ocení v práci nějaký malý mls, zkuste si něco den předem připravit.

Tip: Nestíháte dojít na nákup? Nechte si zdravé mlsání doručit službou Tesco potraviny online. Nezapomeňte na objednávku uplatnit Tesco slevový kód, který vám zajistí zajímavou slevu.

2. Pokec s kolegy

Někdo je schopný sednout k práci a poté prostě jen pracovat a pracovat. Jestli ale mezi takové lidi nepatříte, určitě vás potěší, když v mezičase prohodíte pár slov s některým z kolegů. Jaké jsou novinky ve světě online vzdělávání? Možná bude někdo z nich vědět.

3. Přestávky

Jak si zpříjemnit den v práci? Zkuste přestávky mezi prací. Pracovní den vám potom uteče rychleji a lépe, když si ho rozdělíte na několik částí, mezi kterými si uděláte krátké (nebo i delší) pauzy.

4. Seznam úkolů

Zdá se vám, že sepsáním úkolů na daný den si práci příjemnější neuděláte? Opak je ale pravdou. Pokud vypíšete všechno, čemu je potřeba se v práci věnovat a poté si začnete splněné úkoly odškrtávat, může vás potkat velmi příjemný pocit uspokojení z dobře vykonané práce.

Pište si to-do list, abyste na konci pracovního dne viděli, že jste skutečně pracovali dobře.

5. Odměny

Odměňujte sami sebe za to, jak se vám dařilo. Vaše sebevědomí tak bude růst a vy se budete těšit z malých radostí. Proto poté, co se vám podaří splnit dané úkoly, můžete si dopřát nějakou malou odměnu. Ať už je to kopeček zmrzliny cestou z práce anebo fajn film v kině s přáteli.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Ze života firem a kanceláří