Nejlépe hodnocené firmy na VV | VímVíc.cz

Nejlépe hodnocené firmy na VV

07. 02. 2018

Zajímá vás, u jakých firem je nejlepší pracovat? Které firmy mají nejlepší firemní kulturu, nejzajímavější benefity a nejpříjemnější pracovní prostředí podle hodnocení zaměstnanců na VímVíc? Pojďme se na to spolu podívat.

Nejlépe hodnocené firmy na VV

Hodnocení na VímVíc

Recenze firem jsou ideální způsob, jak přímo od současných i bývalých zaměstnanců zjistit, jak se v dané firmě pracuje. Můžete se dozvědět velmi hodnotné informace, které vám pomohou rozhodnout se, která firma by pro vás byla nejlepší. Zaměstnavatelům také hodnocení poskytuje možnost zpětné vazby od zaměstnanců. Které firmy jsou pro kariéru podle hodnocení zaměstnanců na VímVíc nejlepší?

Apple Czech

Firma Apple získává v české verzi u zaměstnanců nejvyšší ohodnocení. V tuto chvíli má 4,8 hvězdiček z 5. Zaměstnanci vyzdvihují vysoký plat, ochotné vedení a přístup k zaměstnancům. Dále popisují jako skvělé pozitivní a milé spolupracovníky a příjemnou pracovní atmosféru.

,,Lepší firmu jsem asi nikdy neviděl.

Inventi

Inventi vsází nejen na to, že jsou jeden velký kolektiv, kde si vzájemně všichni pomohou, protože táhnou za jeden provaz. Zaměstnanci si pochvalují také mnoho firemních akcí a popisují celkovou firemní atmosféru jako pocit jedné velké rodiny. I firma Inventi má 4,8 hvězdiček z 5.

,,Nejlepší parta lidí, co jsem kdy poznala. Práce, do které se těším.”

Partners

Největší finančněporadenská firma společnost na českém trhu, Partners, patří k významným zaměstnavatelům. Zaměstnanci hodnotí firmu Partners 4,7 hvězdičkami z 5. Zaměstnanci hodnotí pozitivně špičkové zázemí a možnost využití pobočkové sítě po celé ČR. Dále si zaměstnanci pochvalují to, že je firma technologicky jedna z nejvyspělejších v oboru a že má člověk možnost stále se učit nové věci.

,,Tahle práce naplňuje. Člověk má pracovní jistotu a kolektiv lidí kolem sebe, na které se může obrátit.”

Shopsys

Společnost Shopsys tvoří e-shopy a B2B projekty. Zaměstnanci oceňují věci jako je flexibilita pracovní doby, homeoffice a také možnosti osobního rozvoje. Dalším plusem je podle nich bezvadný pracovní kolektiv a také otevřenost vedení vůči zaměstnancům. Hodnocení společnosti Shopsys je v tuto chvíli 4,7 hvězdiček z 5.

,,Práce se báječným kolektivem, kam člověk chodí rád.”

SSI Technologies

Firma SSI Technologies je zaměstnanci popisována jako firma, kde je čisté pracovní prostředí, perfektní kolektiv včetně vedení a rychlé a kreativní řešení problémů. Dále si zaměstnanci pochvalují, že práce není fyzicky náročná a je dobře ohodnocená. Zaměstnanci zde nepracují pod agenturou, ale přímo pod společností. Mimo jiné také vyzdvihují příspěvek na dojíždění. Hodnocení firmy SSI Technologies zaměstnanci je v tuto chvíli 4,7 hvězdiček z 5.

,,Přátelské klima, rozhodování na bázi faktů, výborný pracovní kolektiv.”

DM drogerie

Drogerie DM je stabilní společnost s více než 220 prodejnami na území České republiky. Současné hodnocení firmy DM drogerie je 4,6 hvězdiček z 5. Zaměstnanci vidí velké pozitivum v jednání vedení vůči zaměstnancům, jednoduchosti práce a také v zaměstnaneckých benefitech.

,,Skvělý kolektiv, poměrně nenáročná práce, stravenky, možnost edukace.”

Innogy

Nabídky práce ve firmě Innogy najdete v různých oborech, jako jsou například finance, zákaznické služby, obchod, IT, distribuce a výroba a další. Co se týče práce jako takové, zaměstnanci si pochvalují například osobní rozvoj, benefity, stravenky, 5 dnů dovolené navíc, mzdu, kariérní růst, rovnováha práce, home office, kulturní aktivity.

,,Pro zaměstnance dělá firma maximum. Je vidět, že jsme pro ni na prvním místě.”

Komerční banka

Zaměstnanci společnosti Komerční banka vyzdvihují především přístup zaměstnavatele a stávajících zaměstnanců k nováčkům, přátelské prostředí a vstřícnost vůči každému. V neposlední řadě zmiňují množství benefitů, které firma nabízí a také přímé a férové jednání. Zaměstnanci hodnotí KB 4,5 hvězdičkami z 5.

,,Za mě výborný zaměstnavatel. Pracuji v kontaktním centru KB a co se týče přístupu k zaměstancům, benefitům a platové ohodnocení vše na 1!”

Zajímá vás, jak si jednotlivé firmy vedou v porovnání s konkurencí? Podívejte se například na článek Která z kosmetických firem je nejlepším zaměstnavatelem.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Start kariéry Ze života Ze života firem a kanceláří