Práce z domova: Které firmy tento benefit nabízejí? | VímVíc.cz

Práce z domova: Které firmy tento benefit nabízejí?

03. 03. 2018

Home office neboli práce z domova, je velmi vyhledávaným zaměstnaneckým benefitem. Ať už se jedná o jednorázovou výpomoc, brigádu, nebo hlavní pracovní poměr, lidé benefit práce z domova často hledají cíleně. Které firmy jej nabízejí?

Práce z domova: Které firmy tento benefit nabízejí?

Home office či práce z domova

Tyto dva výrazy pro nás v podstatě znamenají to samé. Home office představuje situaci, kdy zaměstnanec nedochází denně do kanceláře, ale pracuje na svých úkolech z domova. Může to být v rámci pár dní, ale také v rámci většiny úvazku. Práce z domova už není oblíbeným zaměstnaneckým benefitem pouze u studentů nebo u maminek na mateřské dovolené. Nově se k nim přidává také mnoho dalších jedinců, kteří se rozhodli pro životní styl digitálního nomáda. Jednoduše - cestují po světě a přitom si vydělávají.

Takzvaní digitální nomádi mají na home office postavenou svou celou kariéru.

Typy práce z domova

Tradičně práci z domova vykonávají lidé, pro které je tradiční práce z domova na pc. To znamená grafici, marketéři, redaktoři, ale také třeba výtvarníci. Mnoho profesí je také možné s home office kombinovat. Znamená to, že většinu času pracujete z kanceláře, ale pár dní v měsíci si práci můžete vzít domů. Mnoho zaměstnanců tuto možnost oceňuje. Více si o tom můžete přečíst v hodnocení zaměstnavatelů.

Jak najít práci na doma

Práce z domu patří mezi benefity, které jsou dostupné pouze těm profesím, u kterých to umožňuje povaha práce. Není proto samozřejmě možné, aby ji vykonával kdokoli. Spadáte do některé výše zmíněné skupiny? Máte vyhráno. Třeba ale váš zaměstnavatel několik dnů home office také nabízí a vy o tom ani nevíte. Podívejte se nabídky práce z domova a třeba zjistíte, že i vy si můžete vzít několik dní na práci z domova.

Alespoň částečnou práci z domova nabízí velké množství firem.

Které firmy home office podporují?

Jak již bylo řečeno výše, práci z domova podporuje čím dál více zaměstnavatelů. Vybrali jsme pro vás několik z nich, které home office nabízejí, a o nichž si můžete také zjistit více v profilech firem.

Mafra

Mafra, neboli jeden z největších mediálních domů v Česku, nabízí home office svým zaměstnancům dlouhodobě. Zaměstnanci Mafra oceňují možnost firemního růstu a také flexibilního plánování docházky do firmy.

,,Výborný tým lidí, profesionálové ve svých oblastech.”

STRV

Technologická společnost STRV vyvíjející mobilní aplikace pomocí nejnovějších technologií, nabízí většině zaměstnancům home office nebo alespoň flexibilní pracovní dobu. Zaměstnanci se mohou učit od sebe navzájem a vzniká tak skvělé prostředí, které není ochuzené ani o mezinárodní kolegy.

"STRV is not just an employment. It's a lifestyle and I love it.“

Tipli

Firma Tipli se zabývá fenoménem cashbacku a nabízí největší odměny v Česku. I v Tipli si zaměstnanci mohou užívat zaměstnanecký benefit v podobě práce z domova.

"Výborný kolektiv, Teambuildingové akce, MultiSport karta, krásné prostředí v centru Prahy, pozitivní atmosféra v celé firmě."

AAA Auto

Jeden z největších prodejců ojetých aut ve střední Evropě - AAA Auto, také nabízí svým zaměstnancům možnost práce z domu. Dále tento firemní benefit nabízí AXA nebo Moneta Money bank.

"Kdo si chce vydělat dobré peníze za pohodovou práci, tak vřele doporučuji."

Práce z domova na svém projektu nebo pro firmu?

Rozhodujete se, zda je lepší pracovat pro sebe anebo pro firmu? Pravdědpodobně bude záležet jenom na vás. Ze začátku se ale vyplatí schovat se “pod křídla” firmě a naučit se díky tomu spoustu důležitých věcí. Později, až nasbíráte zkušenosti, můžete jednoduše začít pracovat na vašem vlastním projektu. Chcete začít okamžitě? Podívejte se na aktuální nabídky práce.

Tip: Zajistěte si doma příjemné pracovní prostředí díky doplňkům z e-shopu 4home. Nezapomeňte uplatnit 4home slevový kód, který vám zajistí zajímavou slevu.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří