Nejlepší brigáda v Praze | VímVíc.cz

Nejlepší brigáda v Praze

30. 07. 2017

Jak si vede hlavní město Praha z hlediska možnosti najít si brigádu? Jaké tradiční anebo i netradiční fajn brigády v Praze můžeme najít?

Nejlepší brigáda v Praze

Brigáda v Praze? Stačí hledat

V Praze je nejnižší nezaměstnanost z celé Evropské unie. I přesto na různých pracovních portálech najdeme plno zajímavých brigád. Práce z domova bez poplatku, nejčastěji poptávají brigádu studenti při studiu, absolventi, kteří nenašli vhodné zaměstnání, ale i matky na mateřské dovolené – jako potřebný přivýdělek. Nejčastěji se v dnešní době dají hledat volné brigády přes různé internetové portály a Úřad práce je čím dál méně lidmi využíván.

Pokud chcete najít tu nejlepší možnou brigádu v Praze, stačí dobře hledat.

Brigáda na doma

Brigáda na doma nebo práce z domova bez poplatku je čím dál tím víc rozšířenější. Nejvíce tento benefit využívají matky na mateřské dovolené jako přivýdělek, ale v poslední době je tato metoda rozšířena i u důchodců anebo i studentů. Nejčastěji nabízené práce jsou vyplňování dotazníků z domova, telefonní operátor (například u Klikpojištění), administrativa,výroba dekorativních a ozdobných předmětů a nebo balení dárků. Časté jsou také jednorázové brigády.

Nejčastěji nabízená pracovní místa v Praze

Jeden z nejčastějších inzerátů na nabídku práce je recepční, jejich plat se pohybuje okolo 95–115 Kč/hod. Častá brigáda pro studenty je brigáda ve fast foodech, nejčastěji v McDonald's nebo KFC a jejich plat je hodně různorodý. Přibližně se ale pohybuje okolo 75–95 Kč/hod. Nejmenší je mzda u Burger Kingu, naopak v McDonald’s je nabídka platu nejvyšší. Ani například barmani v Praze se nemusí bát o nedostatek práce za 120 Kč/hod. Další častou nabídkou v Praze je administrativní pomocník za 120 Kč/hod.

Práce ve fast foodu? Nejvíce si vyděláte u McDonald's nebo KFC.

Tip: V KFC nemusíte pracovat, abyste si vychutnali jejich lahodné kuře za výhodné ceny. Stačí na objednávku uplatnit KFC kupóny.

Je libo něco netradičního?

Kromě klasických pozic po vás máme nachystáno i několik zajímavých a netradičních povolání. Mezi volnými pracovními místy najdeme například Gifti Lady – aranžérka dárkové balící služby Giftisimo, v dnešní době už asi hodně zapomenutou práci etiketování, ale také třeba ruční mytí aut. Nejčastěji jezdí promotérky po různých benzínkách a tam pomáhají s umýváním aut.

Při hledání práce je vždy důležité pozitivní myšlení, trpělivost, dobrý a hlavně pravdivý životopis.

Nejpohodovější pracovní místa

Mezi nejpohodovější pracovní místa patří plavčík. Převážně před létem najdeme na tuto pozici mnoho nabídek. Jejich plat se pohybuje okolo 15–20 tisíc na měsíc. Dále najdeme poptávku po knihovnících. Tato pozice se váže na dodržování klidu, ticha a pořádku v prostorách knihovny. Jejich plat najdeme okolo 18–22 tisíc na měsíc. V poslední době se také čím dál více rozšiřuje práce hlídačů u soukromých vilek. Platy šplhají vysoko a k tomu navíc můžete dostat i bydlení bez jakéhokoliv nájmu.

A kde hledáte fajn brigády vy?

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Start kariéry Uvnitř firem a kanceláří