Zaměstnanci hodnotí práci ve fast foodech | VímVíc.cz

Zaměstnanci hodnotí práci ve fast foodech

28. 02. 2018

Práce v rychlém občerstvení bývá většinou oblíbená hlavně jako brigáda pro studenty. V jakém fast foodu je podle zkušeností zaměstnanců a brigádníků nejlepší práce? Přinášíme vám hodnocení práce v rychlém občerstvení.

Zaměstnanci hodnotí práci ve fast foodech

TGI Fridays

TGI Fridays má zatím na webu VímVíc nejlepší hodnocení ze všech, a to 5,0 hvězdiček z 5. TGI Fridays láká na jedinečné suroviny, ale také na preciznost a kvalitu práce a zážitku. Pokud chcete spolu s TGI Fridays posunout gastronomii ještě dál a nabídnout zákazníkům skvělé chutě, neváhejte a přihlaste se do týmu TGI Fridays. Dlouhodobě hledají do různých restaurací barmana, číšníka/servírku a kuchaře/kuchařku.

V TGI Fridays se uplatníte hlavně jako barman, číšník/servírka anebo kuchař/kuchařka.

Dáme jídlo

Společnost Dáme jídlo není tak úplně fast food v pravém slova smyslu, ale jídlo k vám rychle dopraví. Nabídka pracovních míst u společnosti Dáme jídlo navíc dlouhodobě roste a vy se tak můžete ucházet například o pozici kurýra (kterých je nejvíc), ale také třeba o quality managera nebo front-end developera. Zaměstnanci si nejvíce pochvalují rodinný přístup a také příjemné prostředí. V současnou chvíli má firma Dáme jídlo hodnocení 4,0 hvězdiček z 5.

McDonald's

McDonald's patří v Česku mezi největší zaměstnavatele. Velkou výhodou McDonald's je také to, že své uchazeče o práci a zaměstnance nějak nerozlišují a díky tomu získal ocenění - Stejná šance. Uplatnit se zde mohou všichni starší 15 let a to na hlavní pracovní úvazek, poloviční pracovní úvazek, nebo na brigádně na dohodu o provedení práce. Zaměstanci oceňují mimo jiné například možnost získání zkušeností, přátelské prostředí nebo flexibilní pracovní dobu. McDonald's je hodnocen 3,9 hvězdičkami z 5.

McDonald's láká na flexibilní pracovní dobu, přátelské prostředí, nebo teambuildingy.

KFC

Rychlá jídla a rychlé zaměstnání nabízí také firma KFC. Stejně jako McDonald's nabízí KFC flexibilní pracovní dobu, profesní růst, ale také například stabilní práci na různých pracovních místech. A zrovna díky flexibilní pracovní době můžete mít více času na rodinu a blízké. KFC je stejně jako McDDonald's hodnocen 3,9 hvězdičkami z 5.

Tip: Pochutnejte si na lahodném kuřeti z KFC za výhodné ceny. Stačí na objednávku uplatnit KFC kupóny.

Subway

Firma Subway je hodnocena dobře jako brigáda pro studenty. Podle zaměstnanců je vedení Subway vstřícné a snaží se pomoci těm, kteří pracují v rušném a dynamickém prostředí. V Subway je hodně co se učit a k dobru bude uchazečům hlavně pozitivní nálada. Zaměstnanci hodnotí práci v Subway 3,8 hvězdičkami z 5.

Fruitisimo

Česká firma Fruitisimo má od zaměstnanců na hodnocení 3,7 hvězdiček z 5. Fruitisimo provozuje ovocné bary a láká na mnoho volných pozic. Zaměstnanci ovšem Fruitisimo hodnotí jako společnost, která je vhodná pro mladé lidi, třeba jako brigáda.

Ovocná firma Fruitisimo stále přibírá nové lidi.

UGO

Fanoušci zdravého stylu zas určitě znají společnost UGO. Ti, pro které je zdravá strava důležitou součástí života, a současně hledají zajímavou brigádu s mladým kolektivem, by mohli najít své pravé místo práve u firmy UGO. Současní a bývalí zaměstnanci ji hodnotí 3,6 hvězdičkami z 5.

Burger King

Poslední známá společnost obchodující s rychlým občerstvením, je Burger King. Burger King si od svých zaměstnanců vysloužil hodnocení 3,3 hvězdiček z 5 a konkrétně zaměstnanci chválí firemní prostředí a kolektiv.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří