Nejlepší zaměstnavatelé v IT podle VímVíc | VímVíc.cz

Nejlepší zaměstnavatelé v IT podle VímVíc

31. 01. 2018

Pokud pracujete v IT pravděpodobně se vám práce hledá sama. Možná vám chodí spoustu nabídek a vy často ani nevíte, kterou vybrat. Vybrali jsme proto pro vás několik firem, kde jsou, podle hodnocení zaměstnanců, lidé spokojeni nejvíce.

Nejlepší zaměstnavatelé v IT

IT firem stále přibývá

Díky rychlému pokroku stále přibývají nové IT firmy. Proto je skutečně těžké mapovat všechny nové firmy. V tomto článku vám nicméně ukážeme několik IT firem u nás, kde, podle recenzí jejich zaměstnanců, stojí za to pracovat. Vybrali jsme pouze ty, které mají 5 a více hodnocení, aby byla tato hodnocení alespoň trochu relevantní. Nenajdete zde proto například známou firmu STRV, která je ovšem podle jejich firemního profilu, také firmou, kde by stálo za to pracovat. Přestože se tedy snažíme vám poskytnout co nejúplnější informace, v tuto chvíli máme dostupné recenze pouze u některých firem. Mějte toto na paměti a třeba najdete hodnocení zrovna té firmy, kterou hledáte a pokud ne, můžete ji přidat i vy.

Přidejte recenzi vaší firmy a přispějte ke zkvalitňování služeb.

Inventi

Firma Inventi se zaměřuje na vývoj SW (JAVA, .NET, iOS, Android, PHP), na analýzu, testování, projektové řízení a support. Podílejí se na projektech v telekomunikačních společnostech, pojišťovanách i bankách. Současně také pomáhají u rozjezdu start-upů. Práce se jim pravděpodobně velmi daří, protože například s aplikací DameJidlo.cz, vyhráli jejich vývojáři soutěž Mobilní aplikace roku 2017. Zaměstnanci Inventi zároveň zdůrazňují, že ve firmě skutečně platí jejich slogan “Je to jen o lidech”. Pochvalují si například skvělou partou lidí, kde všichni stojí při sobě a vzájemně si pomáhají.

Firma Inventi má v současné chvíli 4,8 z 5 hvězdiček, co se týče hodnocení zaměstnanců.

Adastra

Podle hodnocení zaměstnanců s 4,6 hvězdičkami z 5, je Adastra “výborná firma pro začínající IT konzultanty”. Zaměstnanci s pochvalují také velké množství firemních akcí, dobrý kolektiv. Vyzdvihují také přítomnost seniorních jedinců, od kterých je vždy možné se něco přiučit.

Adastra je příjemná jak pro začínající IT konzultanty, tak pro seniorní jedince.

Shopsys

Firma Shopsys tvoří e-shopy a B2B portály na míru. Mezi jejich nejzajímavější klienty patří například Kofola, Nestlé, RWE nebo OKAY elektrospotřebiče. Shopsys má v současné době od zaměstnanců přiděleno 4,6 hvězdiček z 5. Zaměstnanci oceňují ve firmě zejména flexibilitu pracovní doby, možnost home office, možnost osobního rozvoje. Dále vyzdvihují pracovní kolektiv a otevřenost vedení vůči zaměstnancům.

Inveo

Inveo se zabývá prodejem na internetu, zajšťování komplexních full-service služeb a to zejména v oblasti e-commerce. Zaměstnanci velmi kladně hodnotí nové moderní kanceláře, kolektiv, práci se zajímavými klienty a zároveň také velký prostor pro vlastní seberealizaci. Zaměstnanci hodnotí Inveo v tuto chvíli 4,3 hvězdičkami.

Inveo nabízí prostor pro seberealizaci zaměstnanců.

Neogenia

Firma Neogenia vytváří mobilní aplikace. Známý je například Mobilní rozhlas pro komunikaci obcí s občany, Spothill, který upozorňuje zájemce na kulturní události a také vyhledávač Zlaté slevy. Podle zaměstnanců je výhodné například to, že v Neogenii si čas řídí každý sám a není tak problém cokoliv kdykoliv zařídit. Další pozitiva vidí zaměstnanci například v přátelském kolektivu, velké množství benefitů za plnění úkolů včas a prostor pro vlastní názor. Neogenia má v tuto chvíli 4,1 hvězdiček z 5.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Start kariéry Ze života Ze života firem a kanceláří