Nejlevnější neomezený tarif v ČR | VímVíc.cz

Kdo nabízí nejlevnější neomezený tarif v ČR?

21. 08. 2019

V dnešním článku se zaměříme na neomezené mobilní tarify. Detailně se podíváme na nabídku českých mobilních operátorů a vyhodnotíme tu nejlepší a nejvýhodnější. Co se rozumí pod termínem neomezený mobilní tarif? Většina českých mobilních operátorů pod tímto pojmem slučuje tarify, kde máte k dispozici neomezené množství SMS zdarma a minut hovorů do všech sítí v České republice.

Většinou Vám mobilní operátor přidá i nějaká data, abyste byli neustále připojení k internetu (nejlevnější neomezený tarif s internetem). Tady už se podle objemu dat finální ceny Vašeho tarifu liší. Záleží na Vás, jaké přesné požadavky máte.

Neomezený tarif a co vlastně obsahuje?
  • neomezené množství zpráv SMS zdarma do všech sítí
  • neomezené minuty hovorů do všech sítí
  • určitý objem dat
Telefon - mobil - tarif - nejlevnější tarif - Česká republika.

Spousta operátorů do těchto mobilních tarifů přidává určité výjimky a pravidla, kvůli kterým už jsou některé tarify výhodnější a některé zase méně výhodné. Jedna se například o omezení počtu SMS zpráv nebo minut hovoru do určité výše v údajném neomezeném tarifu nebo se neomezené množství SMS zpráv a minut hovoru týká jen vlastní sítě. Je potřeba všechny dostupné nabídky na trhu důkladně prostudovat, abyste si vybrali doopravdy nejlevnější neomezený tarif.

Pro někoho mohou být důležité neomezené SMS zprávy, pro někoho to může být neomezené množství minut hovorů a u někoho může rozhodnout objem datového balíčku. My Vám s výběrem pomůžeme. Zaměříme se na naše nejznámější mobilní operátory a přineseme Vám jejich srovnání (neomezený tarif srovnání).

Ihned můžeme říct, že doopravdy neomezené mobilní tarify u nás nabízejí pouze naši 3 mobilní velikáni: O2, T-Mobile a Vodafone. Ostatní virtuální mobilní operátoři nabízí tarify s různými omezeními a jejich nabídkou nemohou konkurovat těmto gigantům.

Tip: Jak zjistit, kdo mi volal podle čísla zdarma? Je to snadné a rychlá například díky mobilní aplikaci Kdo mi volal.

Jaké neomezené tarify jsme si pro naše srovnání vybrali?

  • O2 neomezený tarif
  • T-Mobile neomezený tarif
  • Vodafone neomezený tarif
Mobilní telefon - smartphone - telefon - tarify v České republice.

O2 tarify

O2 poskytuje doopravdy velkou nabídku neomezených tarifů.

  • FREE Modrý tarif (499 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 500 MB
  • FREE Bronzový tarif (749 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 3 GB (+ 2 GB)
  • FREE Stříbrný tarif (849 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 6 GB (+ 2 GB)
  • FREE Zlatý tarif (1 199 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 12 GB (+ 2 GB)
  • FREE Platinový tarif (2 499 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 60 GB (+ 2 GB)

U O2 neomezených tarifů vidíme, že jsou SMS zprávy i volání neomezené do všech sítí. Tarify se poté liší jen v objemu dat. Nakonec tedy rozhoduje, jak moc často se se svým mobilním telefonem připojujete k internetu a co na internetu děláte, hledáte. O2 má také teď akci, že ke 4 svým neomezených tarifům (Bronzový, Stříbrný, Zlatý a Platinový) dostanete 2 GB zdarma měsíčně na období 2 let, stačí si jen tarif objednat online přes internet. K jednotlivým tarifům také dostanete Spotify Premium na 3 měsíce zdarma a např. u Platinového tarifu dostanete i 600 minut volání do zahraničí měsíčně zdarma. Ke všem tarifům máte roaming v rámci EU zdarma.

T-Mobile tarify

T-Mobile přichází rovnou s 6 neomezenými tarify, níže se můžete podívat na jejich ceny a v čem se liší.

  • S tarif (499 CZK/měsíčně): neomezené volání do všech sítí a SMS za 1,50 CZK, 500 MB
  • M tarif (799 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 4 GB
  • L tarif (999 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 8 GB
  • L+ tarif (1 199 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 12 GB
  • XL tarif(1 499 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 18 GB
  • XXL tarif (2 499 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 60 GB

U T-Mobile vidíme, že S tarif není tak neomezený, jak si říká. U tohoto tarifu platíte za SMS zprávy (1,50 CZK). U ostatních tarifů je neomezené volání i SMS zprávy a finální částka se liší podle výše objemu dat od 4 GB do 60 GB (799 CZK - 2 499 CZK).

Vodafone tarify

Operátor Vodafone přichází s 3 neomezenými Vodafone tarify, které se liší pouze výší objemu dat.

  • Tarif 2 GB (599 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 2 GB
  • Tarif 10 GB (799 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 10 GB
  • Tarif 20 GB(1 099 CZK/měsíčně): neomezené volání a SMS do všech sítí, 20 GB

U Vodafone se zaměřili na jednoduchost. Nabízí 3 Vodafone tarify, které se liší jen výší objemu dat. Pro méně náročné uživatele přináší 2 GB měsíčně, pro náročné uživatele 20 GB měsíčně. U všech tarifů je i roaming po celé EU zdarma.

VÝSLEDEK NAŠEHO SROVNÁNÍ:

  1. POKUD VÁM JDE POUZE O NEOMEZENÉ VOLÁNÍ A SMS DO VŠECH SÍTÍ ZDARMA: doporučujeme Free Modrý tarif od O2 za 499 CZK měsíčně, kde k tarifu dostanete 500 MB měsíčně zdarma
  2. POKUD JSTE STŘEDNĚ NÁROČNÝ UŽIVATEL, KTERÝ VYUŽÍVÁ ČASTO DATOVÉ PŘIPOJENÍ: doporučujeme Free Stříbrný tarif od O2 za 849 CZK měsíčně, kde k tarifu dostanete 6 (+ 2 GB) měsíčně zdarma
  3. POKUD JSTE VYSOCE NÁROČNÝ UŽIVATEL, KTERÝ VYUŽÍVÁ ČASTO DATOVÉ PŘIPOJENÍ: doporučujeme Tarif 20 GB od Vodafone za 1 099 CZK měsíčně, kde k tarifu dostanete 20 GB měsíčně zdarma

V závěru našeho srovnání vidíme, že si velmi dobře vedou tarify O2, dobré výsledky mají i Vodafone tarify. T-Mobile se, bohužel, ve finální nabídce trochu ztrácí a zaostává.

Přesun telefonního čísla

Pokud využíváte služby jednoho mobilního operátora a rádi byste přešli k jinému operátorovi, není nic jednoduššího než přesun Vašeho mobilního čísla. Jak přenést Vaše mobilní číslo k jinému mobilnímu operátorovi? Nejdříve budete muset vypovědět smlouvu s Vaším aktuálním mobilním operátorem. Až k této výpovědi dojde, obdržíte, většinou SMS zprávou, ČVOP číslo (14 čísel), číslo výpovědi opuštěného poskytovatele. Poté se už jen zkontaktujete s Vámi vybraným novým mobilním operátorem a budete pokračovat podle obdržených instrukcí. Samotný přesun telefonního čísla pak trvá 10 - 30 dní, do té doby používáte Vaši starou SIM kartu. V den přesunu se Vaše nová SIM karta se stejným mobilním číslem, jaké bylo původní, mezi mezi 00:00 až 6:00 sama aktivuje a Vy ji můžete používat pod záštitou nového mobilního operátora.

Samozřejmě je důležité mít vyřešené a uzavřené všechny závazky u původního mobilního operátora, zaplacené paušály, balíčky, atd.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře