Kde sledovat filmy online zdarma bez limitu? | VímVíc.cz

Filmy online: Kde sledovat filmy zdarma bez limitu?

12. 12. 2019

Filmy online nedávno trhaly rekordy ve sledovanosti. Nosiče jsou již minulostí. Je tomu však 10 let zpátky, co jsme navštěvovali DVD půjčovny a čekali, kdy vyjde nejnovější DVD s naší oblíbenou ságou, filmem, seriálem, hercem či herečkou. A je tomu přibližně 5 let zpátky, co jsme se naučili tyto filmy stahovat pomocí internetu přímo do našich počítačů a následně jsme si je pustili na našem televizoru přes DVD přehrávač nebo pomocí USB flash disku.

Později už jsme se na stažené filmy a seriály dívali přímo v našich počítačích nebo noteboocích bez potřeby přenášet je na naše televizní obrazovky. Největším hitem současnosti je Netflix a jednoduchý stream filmu. Netflix udělal ze sledování filmů velice komfortní záležitost, která není ani příliš nákladná. Ten, kdo vlastní moderní smart TV, si může pouštět nekonečné množství kvalitní filmové produkce (například Marvel filmy) v rozlišení Ultra HD/ 4K.

filmy-online-kde-sledovat-filmy-zdarma-bez-limitu

Filmy online zdarma i placená klasika

Teď už jsme v době, kdy většina uživatelů internetu a filmových fanoušků daný film nebo seriál jen vyhledá pomocí hesel v prohlížeči (filmy online, online filmy, filmy online zdarma, online filmy ke shlédnutí zdarma bez limitu, filmy online HD, české filmy online, filmy online bez limitu, sleduju filmy online, aj.) a zahájí online přehrávání/sledování ve svém zařízení bez potřeby film nebo seriál stahovat. V současnosti se nejvíce filmových nebo seriálových diváků nachází právě mezi těmi, kteří sledují online.

Online sledování je velice pohodlné a odbourává větší logistické starosti s tím, co si pustit. Filmy online na internetu sledují především lidé bez smart TV, kteří si nepotrpí na kvalitní obraz a příliš jim nevadí reklamy.

Dřívě byly hodně oblíbené torrenty filmy ke stažení zdarma. Ke stažení bylo nutné mít v počítači program a stáhnout torrent soubor. Například v letošním roce žebříčku online sledování i stahování kraluje seriál z dílny HBO Hra o trůny (hra o trůny online), který láme rekordy vlastně po celou dobu produkce. Seriálu Hra o trůny (Game of Thrones) je internet plný po celém světě a možností, jak a kde ho sledovat, máme díky internetu nesčetně. Hra o trůny ukázala sílu a možnosti fantasy v dnešním světě. Výhodou Hry o Trůny byl také její záběr, kdy seriál sledovala mladá i střední generace.

Alza media filmy

Alza je největším eshopem v České republice a v rámci svého programu Alza Filmy můžete sledovat velmi levně celou řadu filmů ve vysoké kvalitě a bez reklam! K přehrání je třeba stáhnout aplikace Alza Media, kde si můžete film již pohodlně přehrát nebo stáhnout do svého mobilu či tabletu na cesty!

Filmy na Alze online!
Myslíme si, že má smysl nabídnout legální alternativu a podpořit tak filmové tvůrce. Na Alze jsou i filmy podle skutečné události dostupné každému, jednoduše a legálně.

Všechny způsoby sledování filmů a seriálů

  • návštěva kina (CineStar, Cinema City, Kino Aero, Kino Lucerna, Kino Světozor, Kino Evald, aj.)
  • televize/televizní vysílač
  • DVD nebo Blu-ray přehrávač + televizor
  • stažené na našem PC, notebooku nebo jiném zařízení
  • online na našem PC, notebooku nebo jiném zařízení s registrací
  • online na našem PC, notebooku nebo jiném zařízení bez registrace

1. Návštěva kina

Návštěva kina je pro nás určitou společensko-kulturní událostí. Předem se rozhodneme, jaký typ filmu bychom chtěli vidět, jestli film podle skutečné události, thriller nebo komedii, a s kým bychom ho chtěli navštívit. Filmy jsou většinou v originálním znění s českými titulky nebo dabované. Pokud půjdeme do kina bez předem vybraného filmu, musíme se rozhodnout, jaký žánr by nás zajímal: zda Marvel filmy, české filmy, komedie, animované filmy, drama nebo historické filmy. Poté stačí jen zakoupit vstupenky, usadit se na svá sedadla a vychutnat si filmový odpočinek.

Pokud jste ale filmový fanoušek a díváte se na filmy velmi často, tak by Vám pouze promítané filmy v kinech nestačily. Navíc návštěva kina nepatří mezi nejlevnější volnočasové aktivity, které bychom mohly vykonávat každý den. Z těchto důvodů musíme hledat alternativy, jak sledovat další filmy z pohodlí našich domovů.

Pro lidi konzumující například 4 filmy denně je ideální využít Youtube, kde je filmů mnoho, ovšem občas s neslavnou kvalitou obrazu. Filmy mají i milion a půl zhlédnutí jako Instalatér z Tuchlovic. Filmy v HD kvalitě na Youtube moc často nejsou. Pokud chcete mít ze sledování filmů a seriálů online co možná největší zážitek, tak zkuste spíše placené platformy.

2. Doma u televize

Oproti kinu patří sledování filmů a seriálů z pohodlí našeho domova u našich televizních obrazovek mezi ty levnější způsoby, jak je sledovat. Zároveň je tento způsob ale asi nejlimitovanější, protože jsme odkázáni na to, co právě určité televizní stanice vysílají.

Ano, můžeme si předplatit různé televizní kanály a nejrůznější replay a record funkce, pořád ale není úplně v naší moci, co a kdy si pustíme.

Na druhou stranu jsme jen lidé, kteří mají rádi určité rituály a způsoby relaxace, proto spousta z nás pořád pravidelně usedá před televizní obrazovky, abychom shlédli filmy a seriály v aktuální čas vysílání.

filmy-online-kde-sledovat-filmy-zdarma-bez-limitu

3. DVD nebo Blu-ray přehrávače + naše TV

DVD a Blu-ray disky jsou v současnosti hlavně pro sběratele a filmové fajnšmekry. Půjčovny těchto disků pomalu zavírají a nové se už neotevírají. Pokud tedy chceme sledovat filmy nebo seriály na discích, musíme si je zakoupit. Nákup DVD a Blu-ray disků také nepatří mezi nejlevnější způsoby zábavy a utrácení peněz. Ne každý si to může dovolit.

Jak jsme již řekli, nákup disků je doménou sběratelů a filmových fajnšmekrů. Takový filmový nadšenec vlastní pravděpodobně i velmi kvalitní televizi, na které vybraný film nebo seriál shlédne.

Také může být naším cílem shlédnout doma film s velmi kvalitním zvukem a obrazem, k tomu nám může pomoct kvalitní televizor a nejlepší audio-video technika. Většina těchto zařízení vlastní také USB vstup a za pomocí USB flesh disku do naší televize dostaneme námi stažený film nebo seriál.

4. Stažené filmy a seriály na našem PC, notebooku nebo jiném zařízení

Kde stahovat filmy a seriály online?

Už nemusíte mít strach, že byste dělali něco nelegálního. Zákon v této situaci hovoří velmi jasně. Stahováním dostupných filmů se nedopouštíte žádného trestného činu. Trestního činu se mohl dopustit ten, kdo film nebo seriál na internetu volně zpřístupnil, ale ne Vy tím, že ho stahujete.

Jaké jsou stránky, kde můžete stahovat filmy a seriály bez registrace nebo s registrací, např.:

  • datoid.cz
  • edisk.cz
  • file-share.top
  • hellshare.cz/hellspy.cz
  • sdilej.cz
  • uloz.to
  • webshare.cz

Na některých z těchto stránek se musíte registrovat, na některých zaplatíte menší měsíční poplatek a některé jsou i bez registrace, zdarma, např. uloz.to. Na uloz.to si můžete naprosto legálně stahovat filmy a seriály přímo do Vaších PC, notebooků a dalších zařízení. Navíc zde najdete filmy a seriály ve velmi vysoké kvalitě, v originále nebo s dabingem, animované a všechny žánry (komedie, drama, akční, animované, české, zahraniční, aj.). Možnosti jsou obrovské.

5. Sledování online s registrací

Kde sledovat filmy a seriály online s registrací?

Pokud si rádi za služby zaplatíte, není nic jednoduššího, než se registrovat na jedné ze stránek poskytujících online filmy a seriály. Stránky České televize a Primy jsou zdarma, stačí pouze registrace. U ostatních poskytovatelů budete muset zaplatit poplatek. Spousta z nich ale nabízí zkušební dobu po dobu několika dní zdarma, tak pokud ještě váháte, zda službu doopravdy využijete, můžete si to zdarma vyzkoušet.

  • hbogo.cz (s poplatkem)
  • ivysilani.cz (zdarma)
  • netflix.com/cz (s poplatkem)
  • prehrajto.cz (s poplatkem)
  • primaplay.cz (zdarma)
  • youtube.com (zdarma)
  • voyonova.cz (s poplatkem), aj.
Úvěr na cokoliv!

6. Sledování online bez registrace a zdarma

Tato možnost nás zajímá nejvíce. Kde sledovat filmy a seriály online, zdarma a ideálně bez registrace? Našli jsme pro Vás stránky, kde můžete sledovat filmy a seriály online a zdarma. Můžete si vybrat mezi filmy a seriály, které mají dostupný český (někdy slovenský) dabing, které jsou v originálním znění nebo které jsou v originálním znění s českými (někdy slovenskými) titulky.

Jak jsme již vysvětlili výše, nejedná se o nelegální sledování seriálů, protože Vy nejste ti, kteří tam dané filmy a seriály nahráli. Proto, pokud stránky a odkazy fungují, můžete je bez starostí sledovat. Někdy se může stát, že se budete muset na začátku proklikat různými reklamami, poté ale už budete moci bez dalšího přerušení sledovat Vámi vybraný film nebo seriál.

Kde můžeme filmy a seriály sledovat online?
  1. bombuj.tv
  2. filmy.kukaj.to
  3. freefilm.to
  4. najserialy.to
  5. online-film.sk
  6. sledujufilmy.cz
  7. sledujufilmy.online
  8. zkouknito.cz

Toto jsou nejrozšířenější české a slovenské stránky, kde můžete sledovat online filmy a seriály zdarma v češtině nebo v originále s českými titulky (někdy i slovensky nebo se slovenskými titulky).

Představme si např. stránku sledujfilmy.online, kde nalezneme přes 10 000 filmů online, stačí si jen vybrat. Můžete si vybrat podle žánrů, herců, roku vydání, země nebo si prolistovat žebříček TOP 100 filmů. Pokud chcete například vidět, jaké byly top filmy roku 2018, stačí jen zvolit rok vydání 2018, filmy nechat seřadit podle hodnocení na ČSFD (Česko-Slovenská filmová databáze) a můžete vybírat a hned online sledovat.

Omezení sledování online filmů zdarma

V poslední době je enormní tlak na weby, které poskytují pirátsky neboli nelegálně filmy zdarma. Největší obětí tohoto honu na pirátské weby se stal v České republice oblíbený web Topserialy.to. Tyto online webové platformy poskytovaly v cz/sk on line firmy svým návštěvníkům a vydělávaly na reklamě, na kterou návštěvníci klikali. Filmy online nebyly ve vysoké kvalitě HD, avšak byly snadno spustitelné a tak tuto službu využívalo mnoho uživatelů.

Weby s filmy ztroskotaly především na tom, že byly ukončeny platformy pro nahrávání videí Openload a další. Jen samotný Openload měl návštěvnost přes 70 milionů uživatelů měsíčně, což značně převyšovalo návštěvnost oficiálních placených platforem jako HBO Go či Sky. Za vším stojí globální protipirátská unie ACE, která sdružuje giganty filmového průmyslu jako je Disney nebo BBC. ACE tak minimálně dočasně snížilo počet dostupných online filmů ve světě internetu.

V našem článku vidíte, jak moc je online sledování filmů a seriálů snadné, pohodlné a přístupné. Stačí mít jen připojení k internetu, zařízení (notebook, PC, tablet, mobilní telefon), na kterém si film nebo seriál pustíte a můžete shlédnout téměř cokoliv a kdykoliv.

Přejeme Vám příjemné online sledování!
článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata: