Benefity v práci: Řízky nebo sushi? | VímVíc.cz

Benefity v práci: Řízky nebo sushi?

08. 08. 2017

Benefity v práci jsou věru různé. Někdo má možnost využívat zdarma firemní školku pro děti, někdo dostává stravenky, a někdo si pochutnává každý týden na kuřecích řízcích nebo sushi.

Benefity v práci: Řízky nebo sushi?

Zaměstnanecké benefity 2017

Jaké jsou zaměstnanecké benefity 2017? Poukázky, slevové kupony, stravenky od zaměstnavatele, jídlo zdarma. Zaměstnanecké benefity jsou v mnoha firmách stejné. Málokdo má ale každý týden například kuřecí řízky anebo sushi. Internetový obchod Mall ovšem na těchto "jídelních" benefitech postavil svou náborovou kampaň.

Kuřecí a vepřové smažené řízky se na jídelníčcích některých firem objevují poměrně často.

Kuřecí nebo vepřové řízky? U některých firem každý týden

Pravidelně můžete najít řízky na jídelníčku v Avastu, ŠKODA AUTO nebo třeba ve společnosti Mall. Dělníci si na dobré jídlo zvykli natolik, že by už jinak ani nechtěli pracovat. Firma se je kvůli tomu dokonce snaží naučit své pracovníky na trochu zdravější jídlo.

Řízky nebo sushi každý týden? I takové štěstí někteří mají.

Pracovníci si také oblíbili japonské kari a tradiční polévku miso. K dispozici je i salátový bar, který nejdříve pracovníci příliš nevyužívali. V současné době se ale daří "naučit" zaměstnance i na zdravější jídlo, které je navíc pro pracovníky i cenově zajímavější.

Jak naučit zaměstnance na zdravější oběd? Pokud si dáte v průběhu dvou týdnů čtyři zdravé obědy, tak pátý máte zdarma.

Je libo thajská nebo mexická kuchyně?

Pracovníci kolínské automobilky TPCA si oblíbili také sushi. Kantýna je pro ně připravuje podle přesných receptů od japonského vedení. Zaměstnanci si také jednou za čas mohou pochutnat na další netradiční kuchyni, jako je například thajská nebo mexická, a vyzkoušet tak například kari nebo tortilly.

Tip: I doma si můžete sami vyzkoušet recepty světových kuchyní, například jednoduchý tortilla recept z mexické kuchyně.

Nezáleží na tom, jestli jste na ranní nebo na odpolední směně. Stejné "jídelní" podmínky mají všichni.

Každý čtvrtek máme řízek

V Mall na této dobrotě dokonce postavili v roce 2015 náborovou kampaň. Vzhledem k tomu, že Mall potřeboval nabrat 150 zaměstnanců za poměrně krátkou dobu, rozhodli se vsadit na poměrně netradiční reklamu. Do náborového letáčku dali i fotku řízku s bramborem a lidé se začali hrnout.

Sezónní svačiny

Ve Slevomatu zas například rozdávají zaměstnancům svačiny. Ty se mění v závislosti na sezóně. Přes zimu pracovníci dostávají citrony a zázvor, v létě ovoce a chlazené dobroty a jindy zase třeba bagety. To se potom do práce chodí docela jinak, že?

A jaké benefity nabízí váš zaměstnavatel? Řekněte nám to ve velkém hodnocení zaměstnavatelů.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Pracovní právo Uvnitř firem a kanceláří