UniCredit Bank kontakt a produkty | VímVíc.cz

UniCredit Bank kontakt a produkty

11. 05. 2023

Společnost UniCredit Bank Czeck Republic and Slovakia je členem skupiny UniCredit. Skupina UniCredit je velmi úspěšná banka působící v celé Evropě. Jaké produkty jsou v nabídce UniCredit Bank Czech Republic, kde najít bankomaty UniCredit či jaké výhody nabízí UniCredit banking? Následující článek přinese odpovědi na veškeré otázky.

UniCredit Bank

O UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.

UniCredit Bank je celoevropská banka s převládajícím postavením ve střední a východní Evropě. Díky tomuto dosahu umožňuje UniCredit Bank svým klientům usnadnění v rámci mezinárodních obchodů a partnerských kontaktů. Hodnocení firmy UniCredit je důkazem, že si společnost zakládá na vysoké kvalitě poskytovaných služeb a klientům garantuje jejich vysoký standard v rámci celé skupiny UniCredit.

Skupina UniCredit působí v 17 zemích Evropy. Na českém trhu UniCredit Bank působí od listopadu 2007, kdy banka vznikla spojením dvou do té doby samostatných bank – HVB Bank a Živnostenské banky. V České republice a na Slovensku je téměř 100 UniCredit poboček a bankomatů UniCredit. UniCredit nabízí v České republice a na sousedním Slovensku bankovní služby a produkty pod obchodním názvem UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. UniCredit kód banky je 2700.

Jak v České republice, tak na Slovensku patří UniCredit Bank k předním finančním institucím. UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. nabízí hodnověrné, precizní a komplexní produkty, jež patří mezi ty nejlepší v oboru. UniCredit Bank má své vlastní osobní bankéře a každému klientovi je nabídnutý individuální přístup se smysluplným řešením. Vztah klient-UniCredit Bank je vybudovaný na oboustranné důvěře, ohleduplnosti a diskrétnosti.

UniCredit Leasing CZ

Do silné značky UniCredit se řadí i UniCredit Leasing CZ působící na českém trhu od roku 1991. I tato společnost má vysoké hodnocení firem. UniCredit Leasing patří k důležitým leasingovým společnostem v České republice a zároveň se jedná o zásadní nebankovní financování. UniCredit Leasing CZ se orientuje především na:

  • Financování strojů a technologií
  • Financování osobních a užitkových automobilů
  • Financování nákladních automobilů
  • Financování ostatní transportní techniky
  • Financování zemědělské techniky
  • Financování zdravotnické techniky

Operativní leasing probíhá za pomoci dceřiné společnosti UniCredit Fleet Management. Přestože obě dvě společnosti patří pod skupinu UniCredit, firma UniCredit Leasing využívá jiné kontakty, než jaké má UniCredit Bank kontakt. UniCredit infolinka pro společnost UniCredit Leasing CZ je na telefonním čísle +420 844 113 355. Zájemci mohou využít UniCredit online kontaktní formulář na webové stránce, případně e-mailové adresy info@unicreditleasing.cz a info.ucfm@unicreditleasing.cz.

Bankovní služby a produkty

Nabídka UniCredit Bank se dělí na digital, účty a karty, půjčky, hypotéky, pojištění, spoření a investice. Digital obsahuje smart banking, UniCredit online banking, platby mobilem, bezpečnost a bankovní identitu. Účty a karty umožňují klientům sjednání dětského účtu, platební karty, kreditní karty či kontokorentu. Nabídka půjček poskytuje kromě půjčení peněz také refinancování půjček, půjčky na bydlení, kreditní karty a auto úvěr.

V nabídce produktů s názvem hypotéky najdou klienti nové hypotéky, refinancování hypoték a nízkoenergetické hypotéky. Nabídka pojištění je standardní, klient si může vyřídit životní pojištění, majetkové, cestovní, pojištění vozidel a doplňkové pojištění. Pod spořením a investicemi se skrývají vklady a spoření, pravidelné investice, jednorázové investice a dokonce investiční akademie. My UniCredit online banking umožní klientům správu produktů a služeb po vstupu do účtu po úspěšném UniCredit Bank přihlášení.

UniCredit Bank přihlášení do My UniCredit online banking

UniCredit Bank přihlášení do My UniCredit banking probíhá přes uživatelské jméno. Jaké má klient uživatelské jméno do My UniCredit banking, je možné najít v návodu přímo pod oknem při UniCredit Bank přihlášení. Uživatelské jméno se používá při přihlašování do My UniCredit online bankingu, pro ověření pomocí BankID a také při nové instalaci UniCredit online mobilního bankovnictví. V návodu pro UniCredit Bank přihlášení je popis, jak změnit uživatelské jméno.

UniCredit Bank kontakt

Banka UniCredit uvádí na svých webových stránkách motto: „Zůstat v kontaktu znamená být informován.“ Klienti mohou využít UniCredit Bank kontakt několika způsoby. První je UniCredit infolinka na čísle +420 221 210 031, která je dostupná denně od 7 do 22 hodin. UniCredit Bank kontakt může posloužit jako rada, kde je nejbližší bankomat UniCredit nebo v jaké výši se pohybují měsíční splátky u konkrétní výše půjčky. Pro blokaci odcizených nebo ztracených karet je možné využít UniCredit infolinku fungující non stop na telefonním čísle +420 221 210 012.

Kódy bank slouží k identifikaci konkrétní banky. Jedná se o čtyřmístná čísla, která se uvádí za lomítko u čísla bankovního účtu. UniCredit kód banky je 2700, kód banky 6800 patří Sberbank apod. Kód banky 6800 však již není příliš používaný z důvodu zahájení insolvenčního řízení Sberbank CZ, a.s. v likvidaci.

Další ze způsobů, jak kontaktovat UniCredit Bank, je služba Call me back. Klient nemusí čekat ve frontě při volání na UniCredit infolinku, potvrdí své telefonní číslo a banka zavolá co nejdříve zpět. Na webových stránkách je několik UniCredit online kontaktních formulářů pro podání různých dotazů. Centrála banky v České republice je UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. se sídlem na Praze 4, Želetavská 1525/1, 140 92. UniCredit kód banky je 2700. E-mailová adresa je info@unicreditgroup.cz.

UniCredit Bank pobočky v České republice

Na otázku, kolik je v ČR UniCredit Bank poboček, může zodpovědět například UniCredit infolinka. Pohodlnější je však nahlédnout do mapy bankomatů UniCredit a všech UniCredit Bank poboček na webových stránkách banky. Mapa nabízí pro lepší hledání filtr, kde si může zájemce zvolit hledání pouze bankomatů UniCredit a/nebo UniCredit Bank poboček. Filtr dále umožňuje pokročilejší hledání, kdy klient hledá například pouze vkladový bankomat UniCredit nebo UniCredit Bank pobočku s pokladnou. U konkrétních poboček se ukazuje kromě adresy také UniCredit Bank kontakt a otevírací doba.

UniCredit pobočky na Slovensku

Stejným způsobem fungují slovenské webové stránky pro UniCredit Bank. Klienti si mohou najít UniCredit Bank kontakt k jednotlivým UniCredit pobočkám, provozní dobu bankomatů UniCredit a vyselektovat si vkladové bankomaty UniCredit. UniCredit pobočky a bankomaty na Slovensku jsou nejpočetnější na západě a severu země. Nejmenší zastoupení UniCredit poboček je na jihu Slovenska.

Kariéra v UniCredit Bank

Kariéra v UniCredit Bank umožňuje zájemcům dělat to, na čem jim záleží. Podobně jako Komerční banka kariéra má i kariéra v UniCredit své vlastní webové stránky oddělené od oficiálního webu. Volná místa je možné vyselektovat podle oboru, lokality nebo úvazku. Filtr pro nabídku volných místu v UniCredit Bank zobrazuje i pracovní pozice vhodné pro absolventy. Aktuálně nabízené pracovní pozice jsou copywriter/ka, administrativní hvězda do korporátního bankovnictví (brigádně), osobní bankéř/bankéřka do pobočky v Říčanech a další.

UniCredit Bank vypsala seznam benefitů, který může nalákat budoucí zaměstnance. Výhody pro zaměstnance jsou stravenky ve výši 135 Kč, týden dovolené navíc, až 7 dní sick-days (zdravotního volna), volno v den narozenin, možnost práce z domova, zvýhodněné bankovní a pojišťovací produkty, program zaměstnaneckých akcií, výhodné sazby na hypotéky, běžecký klub s trenérem, MultiSport karta, masáže na pracovišti či lekce jógy přímo na centrále UniCredit.

UniCredit Bank nabízí flexibilní výhody podle preferencí zaměstnanců. Každý si může udělat vlastní srovnání nabízených výhod a zaměstnaneckých benefitů. Komerční banka kariéra nabízí kupříkladu až 30 dní placeného volna, stravenky v hodnotě 110 Kč, příspěvek na penzijní spoření, 100% hrazené rizikové životní pojištění, bankovní benefity a výhody pro služby a produkty banky, Cafeterii, MultiSport kartu, možnost home office, až 4 dny volna navíc pro rodiče samoživitele a těhotné ženy, mobilní tarif a příspěvek na vlastní telefon.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří Peníze Návody