Terasa ve firmách: Ve kterých ji najdete? | VímVíc.cz

Terasa ve firmách: Ve kterých ji najdete?

28. 03. 2018

Hledáte nové pracovní místo a rozhodujete se podle zaměstnaneckých benefitů? Jeden ze zajímavých pracovních benefitů, a to hlavně na léto, je například terasa ve firmě. Které firmy terasu mají?

Terasa ve firmách: Ve kterých ji najdete?

Terasy ve firmě

Terasa v práci je poměrně příjemným pracovním benefitem. V zimě ji možná tolik neoceníte, ale v létě se jedná o místo, kam můžete od pracovního shonu na chvilku uniknout. Ani na jaře a na podzim vás ovšem terasa v práci “neurazí”. Můžete zde například poobědvat s kolegy nebo se nadechnout čerstvého vzduchu. Často je také příjemným místem pro teambuildingy. Například letní grilovačky na terase ve firmě jsou velmi oblíbené. Mimochodem, pokud plánujete v nejbližší době teambuilding, podívejte se také na článek hry a aktivity na teambuilding.

Terasa je ve firmách velmi oblíbená například na grilovačky.

A které firmy terasu v práci nabízí? Pojďme se na to spolu podívat.

Mafra

Jeden z největších vydavatelských domů v České republice, Mafra, svým zaměstnancům terasu nabízí. Pokud tedy chcete vytvářet obsah pro velké množství čtenářů (a chcete k tomu někdy navštívit terasu), můžete se podívat na volné pracovní nabídky v Mafře a také na její hodnocení. A co zaměstnanci na firmě nejvíce oceňují? Nejvíce si pochvalují rodinnou atmosféru a možnost růstu. Dále zaměstnanci Mafry oceňují to, že se mohou od ostatních kolegů mnoho naučit.

Mafra terasa a zaměstnanci
„V této firmě a v oboru médií se rozhodně nebudete nudit. Je zde mnoho příležitostí seberealizace. I přes velikost firmy zde vládne přátelské až rodinné klima.”

Capexus

Zaměstnanci Capexus oceňují pozitivní perspektivu firmy a také špičkový tým, od kterého je skvělé se něco přiučit. A i terasa je pro zaměstnance příjemným benefitem.

„Výjimečný kolektiv mladých lidí, odborníků ve své profesi, kteří dohromady tvoří špičkový tým.”

Inveo

Inovativní agentura, která se zabývá prodejem na internetu, Inveo, také nabízí zaměstnancům terasu. To ovšem není jediný zaměstnanecký benefit, který ve firmě najdete. Dále se jedná například o skvělé prostředí a mladý pracovní kolektiv, nebo zajímavá práce a ochota pomoci při obtížích.

Inveo terasa
„Nezaměnitelná firemní kultura, perfektní zázemí a lokalita kanceláří, stále širší nabídka benefitů, atraktivní klienti a skvělí kolegové.”

MONETA Money Bank

I MONETA Money Bank nabízí svým zaměstnancům terasu. Kromě terasy si zaměstnanci v Monetě pochvalují například zaměstnanecké benefity nebo kolektiv. Podívejte se také na další recenze firmy.

„Slušná mzda, práce z domu 4x měsíčně, cafeterie benefitů pro každého, navíc peníze na týmové aktivity a vzdělávání, možnost kariérního postupu, někde využití angličtiny. Skvělý kolektiv.”
Moneta Money Bank terasa

STRV a Ignum

Hlavní fotka našeho článku pochází právě z terasy technologické firmy STRV. STRV u nás zatím bohužel nemá žádné hodnocení, ovšem lidé z oboru IT tuto firmu určitě velmi dobře znají. Poslední společnost, která u nás na VímVíc popisuje, že nabízí terasu, je webhostingová a server hostingová společnost Ignum.

„Ve firmě je spoustu možností, jak se v praxi rozvíjet a vzdělávat. Pokud se profesně ještě hledáte, tak není problém v Ignum po nějakém čase přejít třeba z technických pozic do marketingových. Nehraje se nadřízené a podřízené, ale všichni jsou spíš kolegové. Panuje tu přátelská atmosféra. Lidé si vycházejí vstříc. Chyby nejsou příležitostí k potrestání, ale příležitostí k poučení a zlepšení se. Celkově je to fajn parta.”

Přemýšlíte, že změníte pracovní místo? Podívejte se na aktuální volná místa.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří