Spolehlivé tipy na vánoční dárky pro muže i ženy | VímVíc.cz

Spolehlivé tipy na vánoční dárky pro muže i ženy

06. 12. 2019

Vánoce se nezadržitelně blíží a někteří jedinci už začínají přemýšlet nad vánočními dárky. Většinu z nás ale čekají krušné prosincové chvíle, kdy budeme na poslední chvíli kupovat rádoby vánoční dárky, které ale nebudou mít žádný hlubší význam a budou kupovány jen z pocitu povinnosti.

Vánoční dárky - tipy na vánoční dárky, dárky, tipy, Santa Claus

Proč kupovat vánoční dárky?

Nejdříve bychom rádi řekli, že dárky by se rozhodně neměly kupovat z povinnosti, z pocitu povinnosti. Koupě dárku by měla udělat radost obdarovávanému, ale zároveň by to mělo potěšit i Vás. Ono nejlepší dárky jsou právě ty, které jsou kupovány s radostí, zaujetím a touhou udělat někomu radost.

Dále je důležité, abyste vybírali dárek tak, aby se líbil příjemci dárku. Nevybírejte dárek, který se líbí Vám, vyberte dárek s ohledem na zájmy, koníčky a přání obdarovávaného. Pokud například koupíte svému tatínkovi knihu a víte, že za svůj život nepřečetl více než návod od nové pračky, zvolili jste nevhodný dárek. Naopak, pokud je například Váš partner náruživý rybář a Vy ho podarujete poukázkou na nákup v rybářském obchodě, je vidět, že jste myslela hlavně na něj. Stejný příklad může být kuchyňský robot či jiný pomocník do kuchyně pro maminku.

Kdy kupovat vánoční dárky?

Rozhodně nedoporučujeme nechat koupi všech vánočních dárků až na prosinec, i s ohledem na Váš rodinný rozpočet. Rovněž také nedoporučujeme utratit všechny Vaše peníze za Vánoční dárky.

Vánoce by neměly být o penězích vůbec. Měli byste kupovat jen dárky, na které máte reálné peněžní prostředky a rozhodně byste se neměli zadlužit jen proto, že budou Vánoce, např. úvěrem. To nás přivádí k odpovědi na naši otázku, kdy kupovat vánoční dárky?

Teď se asi budete smát, ale myslíme si, že nejlepší je začít kupovat vánoční dárky přibližně 2 až 3 měsíce před samotnými Vánoci,to nám vychází na říjen. Tím nijak výrazně nezatížíte Vaše finance a navíc budete na Vánoce včas připraveni.

Tipy na vánoční dárky

Vybrali jsme pro Vás 5 základních kategorií s ohledem na to, pro koho vánoční dárky kupujeme. V každé kategorii naleznete 5 tipů na univerzální dárky. Doufáme, že mezi nimi naleznete nějaký zajímavý nápad, který Vašemu blízkému udělá upřímnou radost a vykouzlí mu úsměv na tváři.

  1. tipy na vánoční dárky pro ženy
  2. tipy na vánoční dárky pro muže
  3. tipy na vánoční dárky pro maminku
  4. tipy na vánoční dárky pro tatínka
  5. tipy na vánoční dárky pro kamarádku

V našem výčtu chybí děti. Co si ale budeme povídat, těm se dárky kupují nejlépe a troufáme si říct, že se dárky kupují hlavně pro ně. Není nic krásnějšího než dítě věřící na Ježíška nebo Santa Clause. Dítě si samo napíše, po jakém dárku touží a my jako rodiče uděláme maximum pro to, abychom jeho přání splnili. My dospělí víme, jak to chodí a dostávat vánoční dárky pro nás není prioritou, ale dítě Vánoce vnímá jako kouzelné období, kdy se dějí zázraky, mezi tyto zázraky patří i dárky pod vánočním stromem.

1. Tipy na vánoční dárky pro ženy

  • Poukázka do oblíbené drogerie, kadeřnictví nebo kosmetického salónu
  • Kuchařský kurz, fotografický kurz, kurz kreslení, aj.
  • Šperk nebo hodinky podle vkusu ženy, které budete dárek kupovat
  • Parfém
  • Oblečení, kabelky nebo jiné módní doplňky

Ženy jsou parádnice, to je o nich známo, proto jsme vybrali tyto nejlepší dárky pro ženy, poukázka do drogérie, kadeřnictví nebo kosmetického salónu, kurz podle zájmů ženy, šperk nebo hodinky, parfém, oblečení, kabelky nebo jiné módní doplňky. Vybírat nejlepší vánoční dárek pro ženu můžete i v dalších kategoriích: tipy na vánoční dárky pro maminku, tipy na vánoční dárky pro kamarádku.

2. Tipy na vánoční dárky pro muže

  • Roční členství ve fitness studiu
  • Dron/kvadrokoptéra nebo auto na ovládání
  • Luxusní hodinky
  • Parfém, holící nebo jiné prostředky, vlasová kosmetika
  • Vstupenky na koncert

Tip: Luxusní hodinky nabízí například obchod Hodinky.cz, kde je k dispozici také Hodinky.cz sleva na vybrané modely a doplňky.

Pokud vybíráte dárek pro Vašeho manžela, partnera nebo jen kamaráda, můžete zvolit některý z našich tipů, členství ve fitness klubu, dron, auto na ovládání nebo jiná zábava, hodinky, parfém, holící, vlasová nebo jiná kosmetika, vstupenky na koncert. Muži jsou vděčnější příjemci dárků, udělá jim radost každá maličkost, nejsou tolik nároční jako ženy. I tak ale myslete na jeho zájmy a koníčky a podle toho vybírejte, nejlepší dárky pro muže.

Tipy na vánoční dárky - Santa Claus, vánoční dárky pro muže i ženy

3. Tipy na vánoční dárky pro maminku

  • Kniha nebo poukázka do knihkupectví
  • Lázeňský pobyt nebo prodloužený víkend
  • Předplatné oblíbeného časopisu
  • Poukaz do restaurace pro celou rodinu
  • Kuchyňské spotřebiče, které by jí usnadnily práci (kuchyňský robot, sušička, nový mixér, konvice, sada hrnců, aj.)

Vaše maminky toho za svůj život prožily už hodně a proto by si zasloužily chvilku odpočinku, naše dárky, kniha či poukázka do knihkupectví, lázeňský pobyt nebo prodloužený víkend, předplatné časopisu, poukaz do restaurace nebo kuchyňský spotřebič, tuto úlevu přináší. Tyto dárky našim maminkám ušetří čas, který budou moct věnovat odpočinku. Samozřejmě můžete také zvolit některý z dárků z kategorie pro ženy nebo pro kamarádku. Vy znáte Vaši maminku nejlépe a proto vyberte nejvhodnější dárek právě pro ni.

4. Tipy na vánoční dárky pro tatínka

  • Poukaz na masáž
  • Mobilní telefon
  • Whisky, víno, šampaňské nebo jiný oblíbený alkohol
  • Kamera do auta
  • Vstupenky na sportovní utkání (hokej, fotbal, box, aj.)

Naši otcové nejsou žádné křehké duše. Někdy nám tatínkové pomohou a řeknou nám sami, co by si přáli, někdy musíme improvizovat a hledat něco nápaditého a vhodného. Z našich tipů na dárky, masáž, mobilní telefon, whisky nebo jiný alkohol, kamera do auta nebo vstupenky na sport, vyberte takový, který se nejvíce hodí k Vašemu tatínkovi a jeho zájmům, nejlepší dárky pro tatínka.

5. Tipy na vánoční dárky pro kamarádku

  • Motivační nebo fitness diáře
  • Fitness náramek/hodinky
  • Vstupenky do divadla, kina, koncerty, výstavu, aj.
  • Dárkový koš oblíbených pochutin (zdravé stravy, alkoholu, čokolády a dalšího mlsání podle chuti kamarádky)
  • Kosmetika

Kamarádce budete pravděpodobně kupovat nějakou drobnost, maličkost, která se k ní ale hodí, protože nikoho neznáte lépe než Vaši kamarádku. Myslíme si, že tyto drobnosti, motivační nebo fitness diář, fitness náramek nebo hodinky, kultura, dárkový koš nebo kosmetika, by mohly Vaši kamarádku doopravdy potěšit.

Jak jsme již řekli, nejdůležitější je, abyste dárek vybírali pro Vaši blízkou osobu, nikoliv pro sebe. Pokud danou osobu dobře znáte, budete vědět, co jí udělá radost. Není důležitá cena dárku, ale důležitý je nápad.
článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Cestování a dovolená