Nejčastěji hodnocené firmy na VímVíc | VímVíc.cz

Nejčastěji hodnocené firmy na VímVíc

17. 04. 2018

Recenze a hodnocení jsou pro všechny firmy důležitým feedbackem toho, jak svoji práci odvádí. Které firmy hodnotí zaměstnanci na VímVíc nejčastěji? A jaká hodnocení jim současní a bývalí zaměstnanci dávají?

Nejčastěji hodnocené firmy na VímVíc

1. nejvíce hodnocená firma - Lidl

Firma Lidl je na VímVíc absolutně nejvíce hodnocenou firmou. Zaměstnanci ji doposud zanechali 431 recenzí a další recenze stále přibývají. Zajímavostí Lidlu ovšem není pouze nejvíce hodnocení, ale také nejlepší výsledek. Lidl je totiž, co se týče hodnocení firem na VímVíc, absolutním vítězem. V tuto chvíli má hodnocení 4,5 hvězdiček z 5. A to je s daným počtem recenzí nejrelevantnější a nejlepší výsledek vůbec.

„Zaměstnavatel Lidl se o své zaměstnance stará víc jak na 100 %. Vánoční dárky, které dostává každý zaměstnanec, jsou pokaždé takové, že člověku to vyrazí dech. Chovají se k nám velmi mile a cení si nás jako zaměstnanců.”

♥ Lidl má 4,5 hvězdiček z 5.

„Můj zaměstnavatel se o nás velmi dobře stará, věnuje se zaměstnancům. Je to spíše taková velká rodinná společnost a myslím si, že i to hodně působí na zákazníky, když uvidí že my jsme milí, tak budou milí i oni.”

Lidl je zatím spolu s 431 recenzemi a 4,5 hvězdičkami z 5 absolutním vítězem celkového hodnocení.

Tip: Věděli jste, že Lidl kromě kamenných prodejen provozuje také e-shop? Oblíbené zboží si můžete objednat až domů a nákup vám zpříjemní Lidl slevový kupón.

2. nejvíce hodnocená firma - Tesco

Tesco má jakožto větší supermarket, který celkově zaměstnává obrovský počet lidí, také velké množství recenzí. V tuto chvíli je to 365 recenzí od zaměstnanců a hodnocení Tesca je 3,6 hvězdiček z 5.

„Jako zaměstnavatel je firma férová. Pravidelné a včasné plnění odesílání mzdy. Zázemí pro zaměstnance na dobré úrovni. Dohodnuté směny beze změny, pouze po vzájemné dohodě. Moje hodnocení jsou 4 hvězdičky z 5.”

♥ Tesco má 3,6 hvězdiček z 5.

„Začala jsem jako brigádnice a po čase mi byla nabídnuta pracovní smlouva a jsem spokojená. Máme dobrý kolektiv i pracovní prostředí. A zatím bych určitě neměnila.”
Nejčastěji hodnocené firmy

3. nejvíce hodnocená firma - Kaufland

Kaufland nabírá nové zaměstnance, stejně jako všechny ostatní supermarkety, do různých odvětví. Hlásit se můžete na logistické pozice, na centrálu (marketing, komunikace, IT pozice, personální oddělení atd) nebo přímo do prodejen. Nyní má na Kaufland 193 hodnocení s výslednými 3,3 hvězdičkami z 5.

„Slušná mzda, možnost vydělat si navíc v bonusovém systému, zajištění dopravy z práce, když nejede žádný spoj.”

♥ Kaufland má 3,3 hvězdiček z 5.

„Hlavní je, že máme úžasný kolektiv a cítím se tam jako doma. Mam ráda komunikaci s lidmi, i když někdy nám zákazníci dávají zabrat, ale úsměvy kolegů jsou pro mne velkou podporou a práci vykonávám ráda.”

4. nejvíce hodnocená firma - Albert

Potravinový řetězec spadající pod skupinu Ahold - Albert, stále hledá nové zaměstnance. Na VímVíc má nasbíráno již 161 recenzí, ovšem hodnocení Albertu je poněkud nižší, než hodnocení všech ostatních potravinových řetězců. V tuto chvíli má Albert 2,7 hvězdiček z 5.

„Líbila se mi práce v Aholdu, byl tam přátelský kolektiv. Práce byla navíc velmi užitečná pro můj rozvoj v kariéře.”

♥ Albert má 2,7 hvězdiček z 5.

5. nejvíce hodnocená firma - McDonald's

Ani známý McDonald's nemá malé množství hodnocení. V současné době je to 133 recenzí od bývalých nebo současných zaměstnanců a výsledek je 3,9 hvězdiček z 5. Zaměstnanci velmi kladně popisují možnost kariérního růstu, práce při studiu a individuální plánování směn.

„Díky nim jsem mohla dostudovat, mohla jsme mít směny až po škole a víkendy atd.. Velmi flexibilní přístup a milý kolektiv plus skvělé školení a akce pro zaměstnance.”

♥ McDonald's má 3,9 hvězdiček z 5.

„Snadný kariérní růst, škola života, spousta zkušeností do dalšího zaměstnání, skvělý kolektiv.”

6. nejvíce hodnocená firma - BILLA

Známý potravinový řetězec BILLA má na svém profilu už 107 recenzí. Dohromady dávají výsledek 3,3 hvězdiček a zaměstnanci hodnotí pozitivně například možnost plánování směn a možnost domluvy.

„Možnost plánování směn měsíc předem, vstřícnost manažera při nemoci, možnost výměny směny. Domluva ohledně pauzy.”

♥ BILLA má 3,3 hvězdiček z 5.

„Měla sem čas si zvyknout na kase než sem šla na ostro, takže to bylo v klidu. Plat byl dostačující. Nebyla to nejlepší, ale ani nejhorší brigáda.”

Recenze firem

Recenze a hodnocení firem se v čase mění, protože mnoho společností pracuje na negativním feedbacku a více se přizpůsobuje pracovnímu trhu a požadavkům a přáním zaměstnanců. Pokud ovšem hledáte nové pracovní místo, určitě vám tato hodnocení pomohou v tom, najít pro vás to nejlepší. Můžete také přidat recenzi vašem zaměstnavateli a pomoci ostatním. Kontrolujte také aktuální volná místa.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Start kariéry Úspěch v kariéře Uvnitř firem a kanceláří