Nahota jako práce: Jak se dívky prodávají na internetu? | VímVíc.cz

Nahota jako práce: Jak se dívky prodávají na internetu?

10. 09. 2019

Dnešní téma se vymyká našim běžným tématům, kde Vám obvykle přinášíme tipy, nápady a rady, jak sehnat novou práci nebo brigádu (nabídka práce, práce z domova). Ženy a dívky stále častěji pracují v trochu jiném pracovním odvětví, kde prodávají své tělo (nahota na prodej).

Nahá žena - fotografie - nahé ženy na internetu - nahota jako práce.

Nemusíte mít strach, nejedná se o prostituci nebo jiná podobná pochybná zaměstnání. Žijeme ale v době internetu, sociálních sítí, fotografií a videí, u kterých trávíme většinu svého volného času. Toho využil i tzv. sexy průmysl, s ohledem na poptávku vznikla nová pracovní místa převážně pro ženy a dívky po celém světě, které si vydělávají svým tělem, svým vzhledem a svým sex-appealem. Ženy si v tomto sexy průmyslu mohou vydělat velmi vysoké částky a to z pohodlí svých domovů, home office tak trochu jinak.

Jakou práci máme tedy vlastně na mysli?

Ženy a dívky všech věkových kategorií, různých barev pleti, vlasů, různé délky vlasů, různé výšky a kilogramů fotí a natáčí své tělo (ve spodním prádle, často i úplně nahé) a tyto materiály pak za peníze poskytují online svým klientům. Tuto práci vykonávají i muži nebo páry, ale bezkonkurenčně nejvyšší poptávka je po ženách a dívkách (nahota žen). Ženy si touto prací přichází k velmi slušným příjmům, které se odvíjí od toho, kolik času práci věnují a jak daleko jsou ochotny zajít. Často je potřebná znalost anglického (nebo jiného) světového jazyka, protože nejvíce klientů pochází z Ameriky.

Je nutné říct, že tato tzv. nahá práce, nahota na prodej je práce jako jakákoliv jiná. Ženy se svými klienty neprovozují sex a ve většině případů se se svými zákazníky ani nikdy osobně nesetkají. Jsou například i ženy, které neukazují svou tvář, pouze zbytek těla, ženy obvykle používají uměleckou přezdívku (pseudonym) a nedávají žádné informace o místě svého bydliště a dalších místech, kde se vyskytují.

Nahá žena - fotografie - nahé ženy na internetu - nahota jako práce.

Druhy nahých prací:

  • fotografie ve spodním prádle, nahé fotografie
  • videa ve spodním prádle, nahá videa
  • online chatování
  • online live chatování s kamerou

Fotografie ve spodním prádle (nahé fotografie)

Velká poptávka je po fotografiích ve spodním prádle nebo nahých fotografiích. Můžete si dát inzerát, můžete reagovat na inzerát a i například na sociální síti Instagram lidé poptávají nebo nabízejí tyto nahé fotky (nahota na instagramu, nudes fotky). Existují online chaty, seznamky a další webové stránky přímo určené tomuto typu obchodu.

Výhodou této práce může být, že si nafotíte více fotografií najednou, do zásoby, když máte zrovna čas a pak už jen podle potřeby jednotlivé fotografie odesíláte Vašim klientům.

Videa ve spodním prádle (nahá videa)

Videa ve spodním prádle nebo nahá videa natáčíte nejčastěji u sebe doma, proto je potřeba tomu uzpůsobit prostředí. Také, pokud chcete, aby videa měla určitou kvalitu, budete potřebovat kvalitní vybavení pro natočení takového videa.

Online chatování

Online sex chatováním celý tento průmysl pravděpodobně začal. Se svým klientem si píšete o různých sexuálních tématech, takto můžete strávit i hodiny.

Výhodou je, že můžete diskutovat i s více klienty najednou.

Opět záleží na tom, zda se soustředíte pouze na české klienty nebo se budete věnovat i těm zahraničním. Rovnou říkáme, že se zahraničními klienty si vyděláte mnohem vyšší částky, proto doporučujeme znalost anglického jazyka.

Online live chatování s kamerou

Online live chatování s kamerou v sobě zahrnuje předešlý model, kdy se svým klientem chatujete, píšete si na různá sexuální témata. Tady Vás navíc ještě snímá webová kamera a Váš klient se na Vás celou dobu dívá.

Touto službou si můžete vydělat asi nejvíce. Pokud budete například úplně nahá a přidáte i zahraniční klienty, můžete si vydělat desítky tisíc.

Závěr

Jak jsme již řekli, tyto práce jsou vhodné pro ženy a dívky, které se nestydí za svou ženskost, chtějí ukázat svůj sex-appeal a v neposlední řadě nemají předsudky. Pokud se pro tuto práci rozhodnete, musíte se jí odevzdat a dělat ji naplno, abyste dosáhly vysněných výdělků. Musíte si dopředu stanovit mantinely, přes které nepůjdete, rozhodnout se, zda práci budete provozovat u sebe doma nebo v agentuře, zda budete pracovat sami na sebe nebo pod agenturou, zda se zaměříte pouze na české klienty nebo i na zahraniční. Podle Vašeho času a nabídky služeb si vytvoříte ceník, podle kterého budou Vaši klienti platit.

Výdělky v tomto odvětví mohou být poměrně vysoké, proto počítejte s možností, že si založíte podnikání a budete pracovat pod živnostenským listem (živnostenský list, druhy živností).

Sexy žena - nahota na internetu - nahota jako práce.

MOŽNÉ VÝDĚLKY: Pokud budete mít tuto práci jen jako pouhou brigádu/přivýdělek, můžete si vydělat 10 000 CZK a více. Pokud se rozhodnete tuto práci dělat jako Vaše hlavní zaměstnání a budete mu věnovat potřebný čas, můžete si vydělat desítky tisíc/měsíčně. Záleží také na tom, jaké služby budete poskytovat a komu, zda budete mít pouze české klienty nebo i zahraniční a jaké vybavení a techniku budete k práci používat.

Ženy a dívky, které tuto nahou práci vykonávají, jen vyslyšely poptávku a díky tomu si přijdou k nadprůměrným výdělkům. Ne každá žena nebo dívka má pro tuto práci vlohy, odvahu, rozhodnost nebo organizační a další schopnosti. Každopádně se jedná o práci, která prosperuje, ve které se točí velké množství peněz a která má rozhodně budoucnost.
článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Start kariéry Úspěch v kariéře