Nábytkářské firmy a jejich hodnocení | VímVíc.cz

Nábytkářské firmy a jejich hodnocení

07. 02. 2018

Plánujete si hledat práci v některé známé velké nábytkářské firmě? Vybrali jsme pro vás tři velké a známé nábytkářské firmy, které mají už dostatek hodnocení od zaměstnanců na to, aby to vypovídalo o tom, jak to u nich ve firmě vypadá.

Nábytkářské firmy a jejich hodnocení

Nábytkářský průmysl v Česku

Nábytkářský průmysl v České republice se zabývá výrobou nábytku převážně ze dřeva (pilařské závody), nebo z polotovaru (dřevotřískové desky, dřevovláknité desky, překližky atd). V Česku představuje nábytkářský průmysl špičkovou úroveň a to zejména díky několika faktorům. Jeden z hlavních potenciálů České republiky v dřevoprůmyslu je zejména dostupnost základního materiálu, tedy přířezů, dřevotřískových desek, hranolů atd. Další bod pro nás je unikátní designové prvky, jako jsou třeba kování, zámky, úchytky a také například ohýbaný nábytek.

Česká republika nabízí unikátní nábytkářské prvky.

Velké nábytkářské firmy působící v České republice

Vybrali jsme pro vás několik firem, které působí na území ČR a nasbíraly již dostatek relevantních hodnocení od současných nebo bývalých zaměstnanců. Nejedná se o tradiční české firmy, ale o firmy, které do ČR expandovaly. Můžete tak díky firemním profilům na VímVíc nahlédnout přímo do firmy a podívat se na to, jak se zaměstnancům v dané firmě pracuje.

IKEA Česká republika

IKEA je velmi oblíbený obchodní dům s nábytkem. Pracovat v IKEA Group, znamená, podle samotné IKEA, stát se součastí velmi inspirativního, zábavného a rychle se měnícího prostředí. Lákadlem je také to, že IKEA chce, aby všichni zaměstnanci byli sami sebou, protože jedině to přiináší do práce jedinečné myšlenky a talent.

,,Práce v IKEA je velmi inspirativní a zajímavá

Současné hodnocení zaměstnanců IKEA je 4,3 z 5 hvězdiček. Zaměstnanci hodnotí pozitivně například firemní kulturu, kolektiv, benefity anebo možnost kariérního růstu. Další pozitiva jsou uváděna často jako skvělý pracovní kolektiv, který tvoří lidé se stejnými hodnotami a také vstřícnost a dobré pracovní podmínky. Mnoho jedinců popisuje jako velmi dobrou možnost práce v IKEA při škole na brigádě.

OBI

Firma OBI také patří mezi největší zaměstnavatele. Lákají na tvorbu kreativních projektů a také na to, že podporují zaměstnance v jejich požadavcích. Studentům nabízí možnost převedení jejich teoretických znalostí do praxe a to například pomocí stáží. Současné hodnocení firmy OBI na VímVíc je ovšem 2,7 hvězdiček h 5.

Firma OBI nabízí studentům praktické stáže.

JYSK

V JYSKU se (ostatně jako všude jinde) bude dařit spolehlivým, flexibilním a respektujícím zaměstnancem, který se nebojí komunikace s lidmi. JYSK svoje zaměstnance podporuje v nových projektech, osobním rozvoji a také v růstu kariéry. Zaměstnanci mají k dispozici velké množství zaměstnaneckých benefitů v podobě stravenek, slev na zboží nebo třeba možnosti sebevzdělávání se. Zaměstnanecké hodnocení JYSKU na VímVíc je v současnosti 4,3 hvězdiček z 5.

,,Ještě jsem nepracovala u firmy, která by se tak starala o své zaměstnance.

JYSK je zaměstnanci popisován jako velmi solidní zaměstnavatel, který vytváří atmosféru důvěry a zároveň zodpovědnosti a pocit efektivního využití pracovního času. Dále zaměstnanci popisují, že je skvělé, že jsou pro manažery partneři a nikoliv podřízení a že se jedná o velkou firmu s velkým srdcem. JYSK podle nich dává možnost přemýšlet a uplatnit vlastní názor řadových zaměstnanců.

Ohodnoťte i další nábytkařské firmy na VímVíc.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře Ze života Ze života firem a kanceláří