Které firmy mají mladý pracovní kolektiv? | VímVíc.cz

Které firmy mají mladý pracovní kolektiv?

13. 08. 2018

Mnoho lidí si vybírá svou další práci podle toho, jaké zaměstnanecké benefity na ně v budoucím zaměstnání bude čekat. Hledáte práci ve firmě a máte pár podmínek, mezi které patří například mladý pracovní kolektiv? Mrkněte, které firmy jej mají.

Které firmy mají mladý pracovní kolektiv?

Zaměstnanecké benefity

V dnešní době neomezených možností je celkem jasné, že si zaměstnanci snaží vybrat takovou firmu, ve které se budou cítit co nejlépe. K tomu samozřejmě mohou napomoci například zaměstnanecké benefity, které jsou pro mnohé klíčovým faktorem při rozhodování, jakou práci si vyberou.

Benefity v práci jsou klíčovým faktorem při shánění nové práce.

Firmy proto musí nasazovat čím dál zajímavější a hodnotnější zaměstnanecké benefity, pokud chtějí, aby jejich zaměstnanci zůstali u nich, nebo aby se k nim hrnuly nové tváře. V benefitech, které firmy nabízí, proto můžeme najít tradičně například občerstvení v práci, MultiSport kartu nebo třeba příspěvky na jídlo v podobě, které už mnoho zaměstnanců bere jako standard, bez kterého danou práci nevezmou.

Mladý pracovní kolektiv aneb Preference mileniálů?

Další věc, kterou mnoho firem označuje jako pracovní benefit, a který jako pracovní benefit mnoho potenciálních zaměstnanců a to například hlavně těch z generace y vyhledává, je například mladý pracovní kolektiv. Takový zaměstnanecký benefit je často žádaný například u generace mileniálů neboli generace y, která rádi pracuje právě v dynamickém prostředí mladého kolektivu.

Mladý pracovní kolektiv vyhledávají například millenials.

Které firmy mají mladý pracovní kolektiv?

Pokud chcete pracovat ve firmě, která mladý pracovní kolektiv nabízí, tak start-upy vás s největší pravděpodobností nezklamou. Nově vznikající společnosti a firmy jsou totiž pro mladé lidi velkým lákadlem. Důvodem může být nejen to, že lidé podobného věku si mohou více rozumět a mohou mít podobnou pracovní dynamiku. Současně mladí lidé ve start-upech oceňují často to, že se mohou naučit fungovat na několika různých postech a posbírat tak velké množství různých zkušeností, což je v dnešní rychle se měnící době více než žádoucí. Které firmy tedy benefit v podobě mladého pracovního kolektivu nabízejí?

Lidé podobného věku mohou mít podobnou pracovní dynamiku.

Pojďme se tedy podívat na to, ve kterých firmách najdeme mladý pracovní kolektiv.

AXA

Společnost AXA, která má sídlo v Praze a Brně, patří k jedněm z největších finančních skupin na světě a zaměstnává v České republice něco kolem 500 zaměstnanců. Pro mnoho lidí je jednou z výhod práce pro AXA group právě fakt, že jako benefit nabízí mladý pracovní kolektiv. Co se týče hodnocení zaměstnanci, v tuto chvíli má firma AXA hodnocení 4,3 hvězdiček z 5.

Firma AXA nabízí mladý pracovní kolektiv a k tomu zaměstnává v ČR přes 500 zaměstnanců.

Möbelix

Möbelix je další z firem, která mladý pracovní kolektiv nabízí. Další výhodou, kterou zaměstnanci oceňují, je také fakt, že každá filiálka má poměrně malý kolektiv. Většinou se jedná o kolektiv o 20-30 lidech.

„Vše se dá domluvit. Úvazek, pracovní doba. Docházku se snažím napasovat na potřeby kolegů. Pomáháme si navzájem. Jak Ty ke mně, tak já k Tobě.“

AAA Auto

Firma AAA Auto nabízí pro svým zaměstnancům rychlý profesní růst, který ocení nejenom například mladší lidé na začátku své kariéry. Kromě zajímavých firemních benefitů nabízí firma AAA Auto také například absolventský a studentský program.

Firma AAA Auto má v současné době hodnocení 3,8 hvězdiček z 5.

Mladý pracovní kolektiv nabízí mnoho firem

V dnešní době mladý pracovní kolektiv nabízí čím dál více firem. Důvodem může být například to, že se do produktivního věku dostávají millenials nebo česky mileniálové, kteří jsou na pracovním trhu velkou skupinou a také v mnoha ohledech revolucí.

Mileniálové a další ti, kteří mají zájem pracovat ve firmě s mladým pracovním kolektivem, mohou svoje uplatnění najít ve firmách jako je Mafra, Kaufland, Česká spořitelna, VímVíc nebo Raiffaisen bank.

Pokud vás zajímá také hodnocení daných firem nebo i dalších společností, podívejte se také na recenze firem.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří