Cashback v roce 2018 – Získejte část peněz z nákupu zpět | VímVíc.cz

Cashback v roce 2018 – Získejte část peněz z nákupu zpět

02. 04. 2018

Čím více nakupovat, tím více ušetřit. Zní to jako sen? Naštěstí není nesplnitelný. Na trhu už existuje několik cashbackových portálů, díky kterým ušetříte peníze v podobě určitého procenta ze svých nákupů.

Cashback

Co je cashback?

Cashback je služba, která vám vrátí určité procento z již uskutečněných nákupů. Většinou se jedná o 2-10 % podle poskytovatelů a konkrétních obchodů. Můžete tak ušetřit třeba jen pár korun, ale také stovky a časem tisíce. Takto vrácené peníze se načítají na váš portálový účet, ze kterého si je můžete snadno převést na účet bankovní a peníze vybrat.

Za registraci do cashbackových systémů nic neplatíte. Abyste mohli využívat vratné peníze, musíte se na konkrétní e-shop prokliknout ze speciálního odkazu na stránce daného portálu.

Díky službě cashback můžete získat až 10 % z ceny nákupu zpět.

Podívejte se na další možnosti, jak ušetřit peníze.

Jak služba cashback funguje?

Celý systém cashbacku funguje tak, že internetové obchody vyplácí provozovatelům provize za nové zákazníky. Tito provozovatelé se o provizi rozdělí se zákazníky, které přivedli. Tak je spokojen jak zákazník, tak cashbackový portál i e-shop. Pokud navíc portál doporučíte přes svůj vlastní odkaz kamarádovi, dostanete za něj bonus. Takový bonus většinou bývá vyplacen, když kamarád dosáhne určitého vlastního cashbacku.

Registrace je jednoduchá a nic za ni neplatíte.

Na českém trhu se nachází více cashbackových portálů, mezi které patří Tipli.cz, plnapenezenka.cz nebo vratnepenize.cz.

Jak zjistit, kolik ušetříte?

Výpočet procent, o která bude váš nákup výhodnější, se liší nejen podle cashbackového portálu, ale i v závislosti na tom, v jakém internetovém obchodu zrovna nakupujete. Výše slevy závisí na domluvě cashbackového portálu s provozovatelem e-shopu. Chcete-li provést výpočet procent, o kolik bude váš nákup levnější, musíte si na vybraném cashbackovém portálu najít konkrétní internetový obchod. U daného e-shopu je uvedena výše cashbacku poskytovaná jeho zákazníkům. Na základě této hodnoty si pak můžete udělat výpočet procent pro slevu na konkrétní nákup.

Cashback portály 2018

Jak je již zmíněno v předchozím odstavci, vybrat si můžete hned z několika portálů. S volbou vám zkusíme pomoci prostřednictvím stručného popisu jednotlivých společností:

Tipli

Tipli nenabízí žádný uvítací bonus, výše odměny za doporučení kamarádovi je však 150 Kč. Tyto bonusové odměny lze vyplatit po dosažení 100 Kč, jinak lze vyplácet od 1 Kč. Tento portál umožňuje neomezenou životnost slev a bonusů. Recenze Tipli portálu jsou navíc také příznivé.

Plná peněženka

Tento portál nabízí 50 Kč jako uvítací bonus a 300 Kč za doporučení kamarádovi. Ten dostane 50 Kč a vaše odměna se potvrdí ve chvíli, kdy kamarád nasbírá cashback v hodnotě 50 Kč. Všechny tyto bonusové peníze lze vyplácet po získání cashbacku 100 Kč, jinak je možné vyplatit odměny od 1 Kč. Životnost slev a bonusů na portálu Plná peněženka je také neomezená.

Vratné peníze

Vratné peníze vás uvítají bonusem ve výši 50 Kč, odměna za doporučení kamarádovi je 100 Kč. Avšak výplata cashbackových odměn je možná až po dosažení 300 Kč. Tento portál omezuje životnost bonusů a slev na 12 měsíců.

nabídku práce hodnocení zaměstnavatelů
článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Platy a platové třídy Start kariéry Úspěch v kariéře