Teleperformance, zaměstnavatel roku, soutěž, lukrativní | VímVíc.cz

Teleperformance Česká republika se může pochlubit oceněním Progresivního zaměstnavatele

15. 06. 2018

Generaci mileniálů nezajímá už jen finanční ohodnocení, které mohou u svých zaměstnavatelů získat. Vědí, že v práci pravděpodobně nestráví 8 hodin denně, a tak hledají také možnost soustavného vzdělávání, řadu ostatních benefitů či stálý a nekonfliktní pracovní kolektiv.

Teleperformace

Teleperformance Česká republika jako leadr v poskytování služeb kontaktních center

Slyšeli jste někdy o společnosti Teleperformance Česká republika? Jestliže ne, máte co dohánět. Teleperformance Česká republika totiž při soutěži Klubu zaměstnavatelů „Zaměstnavatel roku 2018“ zazářila. 28.5.2018 proběhlo slavnostní předání v netradičním prostředí Neratovského kostela a tato společnost si přivezla krásné 3. místo v kategorii do 500 zaměstnanců. Historie společnosti sahá do roku 1997. Od roku 2004 je společnost součástí skupiny Teleperformance. Pracovníci se nacházejí ve třech kontaktních centrech v České republice, konkrétně v Pardubicích, v Hradci Králové a v Hodoníně.

Teleperformance v Čechách působí již před dvaceti let a jde správnou cestou: to potvrdila i soutěž Zaměstnavatel roku 2018

Benefity a zajištění vzdělání pro své zaměstnance

Soutěž Sodexo Zaměstnavatel roku má dlouholetou tradici, probíhá pravidelně již od roku 2003. Hodnotí se především HR management společnosti. Lidé se tak mohou každý rok podívat, kde jim budou, ať již celostátně či v jednotlivých regionech, nabídnuty nadstandardní podmínky. A právě Teleperformance Česká republika obhájila opětovně 3. místo v kategorii Progresivní zaměstnavatel regionu s charakteristikou do 500 zaměstnanců v Pardubickém kraji. Samotný klub zaměstnavatelů definuje kategorii Zaměstnavatel roku do 500 zaměstnanců následovně: „Kategorie Progresivní zaměstnavatel do 500 zaměstnanců oceňuje rostoucí společnosti, které jsou schopné zajistit svým zaměstnancům osobní rozvoj a co nejlepší podmínky pro jejich práci, čímž přispívají i k celkovému progresu firmy.“

Pardubický region zná nového Progresivního zaměstnavatele do 500 zaměstnanců

Společnost Teleperformance tak porotě ukázala, že se vymyká průměru v oblasti vzdělávání svých zaměstnanců, nabízí větší množství benefitů, má dobře nastavené náborové aktivity a míra fluktuace jejich zaměstnanců je pod průměrem Pardubického regionu. Za objektivní výsledky ručí společnost PricewaterhouseCoopers Česká republika, která používá při hodnocení metodu Saratoga. Objektivitu tato metoda zajišťuje také tím, že porovnává firmy v daném sektoru a až poté je výsledek přepočítán do celkového pořadí.

Nebýt lhostejný ke společenským problémům

Dnešní trend společností být společensky odpovědný je úctyhodný. Firma Teleperformance není výjimkou a zapojuje se do charitativních akcí, včetně podpory životního prostředí. Není pouze pasivním aktérem. V roce 2006 založila charitativní program Citizen of the World (COTW). O pouhé dva roky později se postarala o iniciaci programu Citizen of the Planet (COTP), který se stará o problematiku spojenou s životním prostředím. Kromě spolupráce s řadou organizací sbírají finanční prostředky po celé republice. Zapojují své zaměstnance do interních charitativních sbírek, snaží se spolupracovat s českými organizacemi a občanskými sdruženími. Zaměstnanci tak namátkou pomáhají například i v lokálním zvířecím útulku.

Pokud se nyní poohlížíte po nové pracovní pozici, profil společnosti najdete na našich stránkách.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří Zajímavosti z firem a kanceláří Ze života firem a kanceláří Personalistika a HR