Práce v BILLE | VímVíc.cz

Práce v BILLE

07. 07. 2017

BILLA patří stejně jako Penny Market mezi nejdéle působící potravinové řetězce u nás. Co čeká zaměstnance v BILLE a jaká je možnost uplatnění?

Práce v Bille

Jedna z největších potravinových skupin v Evropě

BILLA patří do mezinárodní skupiny REWE Group, která je jednou z největších potravinových skupin v Evropě. Pod křídla skupiny patří také například Penny Market a další. Díky tomu může nabídnout stabilní místo ve společnosti s velkou tradicí.

BILLA je součástí mezinárodní skupiny REWE Group.

Uplatnění v BILLE

Pokud máte zájem o práci v BILLE, můžete se ucházet o volná místa jak přímo na jednotlivých prodejnách, tak na centrále. V každé prodejně uchazeči najdou několik úseků, v nichž mohou pracovat. Jedná se o úsek lahůdek, potraviny nebo drogerii a zeleninu a ovoce. Zaměstnanci se mohou uplatnit jako prodavači, vedoucí oddělení a nebo vedoucí prodejny.

Systém vzdělávání

BILLA svým zaměstnancům také nabízí možnost kariérního růstu spolu se vzděláváním zaměstnanců. Od roku 2009 realizuje projekt vzdělávání, který má zlepšit soft skills, a počítačové a jazykové dovednosti zaměstnanců. Co se týče soft skills, jedná se hlavně o snahu posílení lektorských a manažerských dovedností specialistů a manažerů.

Pro zaměstnance má BILLA vytvořen velmi zajímavý systém vzdělávání.

Jaký je plat v BILLE?

Ve velkém srovnání platů v potravinových řetězcích, které dělal server iDnes.cz, vyšel průměrný plat zaměstnance v BILLE pro rok 2016 na 20 242 Kč za měsíc. Platy pracovníků v potravinových řetězcích se ale v současné době stále mění. Tento trend započal jako první řetězec Lidl, který za to sklidil úspěch a obdiv.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Pohovory bleskově Uvnitř firem a kanceláří Zajímavosti z firem a kanceláří