Občerstvení ve firmě jako benefit: Co firmy nabízejí? | VímVíc.cz

Občerstvení ve firmě jako benefit: Co firmy nabízejí?

14. 03. 2018

Firmy si musí své zaměstnance hýčkat a nabízí tak čím dál více zaměstnaneckých benefitů. Zaměstnanci si díky tomu mohou vybírat zaměstnavatel podle toho, jaký benefit preferují. Která firma nabízí občerstvení?

Benefity ve firmě

V dnešní době si mnoho lidí svého dalšího potenciálního zaměstnavatele už nevybírá jenom podle toho, jaký plat dostanou nebo jaká je firemní kultura. Díky nízké nezaměstnanosti si mohou mezi jednotlivými firmami vybírat a proto se často rozhodují třeba na základě zaměstnaneckých benefitů, kterými je služební notebook, indispoziční volno, stravenky nebo třeba MultiSport karta.

Preference zaměstnanců se mění

Poskytované zaměstnanecké benefity se mění podle toho, jak se mění i preference zaměstnanců. Mezi nejoblíbenější zaměstnanecké benefity patří 5 i 6 týdnů dovolené, flexibilní pracovní doba, MultiSport karta nebo právě občerstvení na pracovišti. Často také zaměstnanci dostávají služební notebook nebo telefon. Oblíbené jsou ale i jazykové kurzy nebo jiné odborné vzdělávání. Zaměstnanci si ovšem často mohou vybrat, který zaměstnanecký benefit budou preferovat.

Rozhodujete se také podle platu? Podívejte se na článek platové tabulky.

Zaměstnanci si často mohou vybrat, jaký zaměstnanecký benefit budou preferovat.

Občerstvení na pracovišti nabízí čím dál více firem

Stejně jako si lidé zvykli na zaměstnanecký benefit v podobě stravenek a indispozičních volen, tak si pomalu zvykají i na benefit občerstvení ve firmě. A nejenom na teplé a studené nápoje, které jsou již normou téměř všude. Ale také na malé občerstvení v podobě ovoce, baget nebo jiných dobrot, které zaměstnancům dodají energii. Zajímá vás, které firmy občerstvení jako zaměstnanecký benefit nabízejí? Vybrali jsme pro vás pár z nich:

Chcete si raději vydělávat takzvaně na sebe? Podívejte se na to, jak si založit živnostenský list.

Občerstvení jako zaměstnanecký benefit nabízí v tuto chvíli více než 50 % firem.

Hodnocení firem zaměstnanci

Pracovali jste ve firmě, která nabízela občerstvení jako benefit? A líbilo se vám tam? Dejte nám o tom vědět v hodnocení zaměstnavatelů. Můžete tak pomoci dalším lidem, kteří hledají zaměstnání, aby našli to pravé. Nebo také sami sobě v rozhodování, která firma bude lepší. Pomůžete také firmám, které dostanou opravdový feedback od svých bývalých nebo současných zaměstnanců.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří