Mimořádná nabídka? Práce v Kauflandu | VímVíc.cz

Mimořádná nabídka? Práce v Kauflandu

29. 06. 2017

Po článku o kariéře v Lidlu a Tescu přinášíme další ze seriálu "Ze života řetězců". Jaké jsou pracovní podmínky v Kauflandu a na co tento řetězec uchazeče láká? Pojďte se na to podívat s námi.

Kariéra v Kauflandu

Kaufland v Česku

Kaufland se na trhu pohybuje už od 30. let minulého století. Do té doby se z domácího Německa posunul do mnoha evropských států a stále se rozšiřuje. V Česku v současné době provozuje více než 120 prodejen a uchazeče láká na stabilitu a silnou pozici na trhu a na průměrnou mzdu ve výši 20 909 Kč.

Kaufland má velmi stabilní a silnou pozici na trhu.

Kariéra v Kauflandu

Uchazečům o pracovní místa Kaufland nabízí dynamické odvětví s širokou možností uplatnění. Láká na perspektivní práci, která může jedinci pomoci nejen při kariérním rozvoji, ale i osobním rozvoji. Zájemci o zaměstnání se mohou ucházet jak o místa přímo na prodejně, tak ale i na centrále nebo v logistice.

Uplatnění v Kauflandu najde učeň, student, absolvent, člověk bez praxe ale i expert ve svém oboru.

Mezinárodní uplatnění napříč Evropou

Jak už bylo zmíněno výše, Kaufland má České republice více než 120 prodejen. Uchazeči mluvící cizím jazykem se ale mohou uplatnit i na pozicích v zahraniční. Kaufland působí v místech od Severního moře přes Jadran až k Černému moři. Najdete jej v České republice, v Německu, na Slovensku, v Polsku, Chorvatsku, Rumunsku a Bulharsku – a stále plánují další růst.

Kaufland stále hledá jedince, kteří by zvládali komunikovat napříč jednotlivými zeměmi.

Benefity v Kauflandu

Řetězec nové zaměstnance láká také na systém zaměstnaneckých výhod. Jako základní bonus nabízí pracovní smlouvu na dobu neurčitou nebo možnost brigádního úvazku na dohodu o provedení práce. Dále garantuje až 5 týdnů dovolené, 13. mzdu v rámci věrnostního programu, kartu MultiSport a samozřejmě také důkladné zaškolení a možnost dalšího manažerského nebo jazykového vzdělávání.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Start kariéry Uvnitř firem a kanceláří