Firemní bar: Kdo tento benefit nabízí? | VímVíc.cz

Firemní bar: Kdo tento benefit nabízí?

20. 03. 2018

Nízká nezaměstnanost znamená pro uchazeče jediné - větší možnost výběru z různých firem a hlavně, také z různých zaměstnaneckých benefitů. Které firmy u nás například nabízejí benefit v podobě firemního baru?

Firemní bar: Kdo tento benefit nabízí?

Firemní bar jako zaměstnanecký benefit

Mnoho zaměstnanců nabízí jako pracovní benefit například občerstvení ve firmě. Firemní bar můžeme zařadit někam mezi to. Někdy je totiž firemní bar skutečně barem v pravém slova smyslu, takže tam najdete různé druhy nealkoholických, ale i alkoholických nápojů. Někdy je ale firemní bar něco, kde najdete kromě nápojů také různé jídlo, nebo například snacky a pochutiny. Můžete tak během dne bar navštívit a zlepšit si pracovní den.

Firemní a společenské akce u firemního baru

Pokud přemýšlíte nad tím, že se vydáte na pohovor do firmy, kde mají firemní bar, je možné, že zažijete spoustu legrace (ne, že jinde byste třeba nezažili, ale firemní bar je firemní bar). Firemní bary totiž slouží nejen jako občerstvení během dne. Často také potěší zaměstnance nebo partnery firmy například na různých stmelovacích akcích nebo workshopech. Ve firmě se také často konají různé teambuildingové akce. Nevíte, jaký teambuilding zvolit? Podívejte se na náš článek hry a aktivity na teambuilding.

Firemní bar potěší během dne, ale také třeba mezi teambuildingovými aktivitami.

Ve kterých firmách nějakou formu firemního baru najdete?

Capexus

Firma Capexus patří mezi ty firmy, u kterých mimo jiné najdete právě firemní bar. Zaměstnanci si ovšem nepochvalují pouze to. Plusem je podle zaměstnanců zejména výjimečný kolektiv mladých lidí, odborníků ve své profesi, kteří dohromady tvoří špičkový tým. V tuto chvíli má na VímVíc firma Capexus hodnocení 5 hvězdiček z 5.

Capexus je firma, pro kterou je radost pracovat.”

STRV

Další firma, která benefit firemní bar nabízí, je technologická firma STRV. V STRV dále mají například “free lessons” angličtiny, meetupy typu Silicon Valley Insights, ale také třeba posilovnu nebo billiard.

„Working with so many talented people makes me accomplish goals I have never dreamed about."

MONETA Money Bank

Další firma s firemním barem je i MONETA Money Bank. Jeden ze současných zaměstnanců o firmě říká:„Na MMB je nejlepší to, že zaměstnanci stojí při sobě a jsou skvělý kolektiv.”

„Je to zajímavá příležitost, jak se dále rozvíjet v atraktivním prostředí banky. Máme přátelský kolektiv, který sdílí znalosti a dokáže si najít čas i na zábavu po práci."

PPE

Poslední firma, která na VímVíc pro zaměstnavatele uvedla, že má k dispozici pro zaměstnance firemní bar, je firma PPE.

Tip: Pracovní prostředí je důležitým kritériem pro spokojenost zaměstnanců. Vybavte své kanceláře v IKEA. Výhodnou cenu si zajistíte, když uplatníte IKEA slevový kupón.

Recenze firem

Pokud chcete zjistit více podrobností o daných firmách, rozkklikněte si recenze firem. Nejlepší kolektiv? Motivující management firmy? Velký plat nebo zajímavé zaměstnanecké benefity? Díky hodnocení zjistíte, který zaměstnavatel pro vás bude to nejlepší. Můžete také přidat recenzi a pomoci tak dalším uchazečům najít skvělé pracovní místo.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří Ze života firem a kanceláří