Cesta s EY aneb Jak získat skvělé zkušenosti a nastartovat kariéru | VímVíc.cz

Cesta s EY aneb Jak získat skvělé zkušenosti a nastartovat kariéru

01. 04. 2018

Přemýšlíte nad tím, jak, kdy a kde získat ty nejlepší zkušenosti pro vaši kariéru? Firma EY připravila časopis Cesta s EY, který vás provede všemi šesti odděleními a tím, co díky EY můžete získat. Ať už jako čerstvý absolvent nebo seniorní profesionál.

Cesta s EY aneb Jak získat skvělé zkušenosti a nastartovat kariéru

Časopis Cesta s EY

Firma EY představila časopis Cesta s EY, který má za úkol ukázat zájemcům vše, co jim práce a kariéra u nich může přinést. Na čtyřiceti stránkách se dozvíte, jaká oddělení u EY mají, kam se můžete pro čerpání nových zkušeností hlásit jako absolvent, nebo jaké zahraniční projekty na vás čekají, pokud se o ně přihlásíte. Získali jsme vaši pozornost? Pak čtěte dál.

Šest oddělení je připravených ukázat to nejlepší

Pokud chcete získat skvělé zkušenosti nebo rovnou skočit „do akce” mezi profesionály a nováčky, můžete si v EY vybrat ze šesti oddělení. Prvním z nich je Advisory, kde můžete čerpat zkušenosti třeba po boku Jana Vaculíka, který začínal v EY jako stážista: „Přejížděl jsem z VŠE do práce a zase zpátky. Ale nijak mi to nevadilo. Už při škole jsem mohl dělat zajímavou práci s fajn lidmi a učit se spoustu praktických věcí.” Další oddělení, která ráda přijmou nové zapálené talenty, jsou například: Audit, Forenzní služby, Daně, Právo a Transakce.

„Už při škole jsem mohl dělat zajímavou práci s fajn lidmi a učit se spoustu praktických věcí.”

Absolventi si mohou vybírat

Podle partnerů v Auditu a Transakcích, Tomáše Němce a Vladislava Severy, se poradenství velmi změnilo. Technologie podle nich upravují pravidla hry a přijímací pohovory se vedou v opačném gardu. Absolventi jednoduše hledají „něco navíc”. Kromě praktických zkušeností a setkávání se zajímavými lidmi mohou tedy nováčci sbírat zkušenosti například i v zahraničí.

EY zahraničí

Mezinárodní projekty

Mezinárodní projekty absolventům dovolují v případě zájmu částečně nebo zcela pracovat v zahraničí. „Díky tomu se naučíš dělat věci podle našich best practices a poznáš svět.” A to se vždycky hodí!

Školení v cizině

Další nedílnou součástí každého konzultanta je celoživotní vzdělávání. Školení v cizině se odehrávají v úžasných lokalitách a nabízejí skvělé case studies a setkávání s těmi nejlepšími lektory a kolegy z celého světa.

Stáže

Díky tomu, že EY sídlí ve více jak 150 zemích světa, mohou zájemci využít možnost kratší nebo delší stáže v některé ze zahraničních kanceláří. Láká vás Amerika? Asie? Nebo chcete zkusit zahraniční kancelář v rámci Evropy? Nic není problém.

Podívejte se také na rozhovor v Hospodářských novinách s Petrem Knapem, partnerem firmy EY.

Zájemci mohou využít možnost kratší nebo delší stáže v některé ze zahraničních kanceláří.
EY

Jak se zapojit mezi profesionály a odborníky?

Pokud chcete nastarovat svou kariéru u EY, není nic jednoduššího, než se učit od zkušených kolegů, kteří vás zapojí do zajímavých projektů. Pomocí nich získáte skvělé zkušenosti, díky kterým už se neztratíte. Co vás čeká?

Šest oddělení, co umí spojit svoje síly.
  • Práce na projektech - Díky svěřeným úkolům a spolehlivým kolegům získáte z projektů maximum zkušeností
  • Hard and soft skills kurzy - Vzdělávání v podobě stovek kurzů vám přinese nové znalosti
  • Koučink - Od začátku vaší kariéry budete mít k ruce svého counselora, neboli staršího kolegu, který vám kdykoli poradí a pomůže
  • Certifikace - Dostane se vám od nás pomoci, podpory a rad, jak se dostat k mezinárodně uznávaným diplomům

Motivující peněžní ohodnocení je u EY základ

Jestliže se rozhodnete pracovat u EY, příjemnou zprávou pro vás bude také motivující platové ohodnocení. Jako Junior konzultant máte základ 35 000 Kč, Senior konzultant 55 000 Kč a Manažer 90 000 Kč. Přidat se ale samozřejmě můžete už také jako intern na škole a propracovat se třeba až na partnera firmy. Nic není nemožné!

U EY se můžete vypracovat ze stážisty až na partnera firmy. Vše je na vašem úsilí.

Zaměstnanecké benefity EY podle volby

Kromě parádního platu a skvělých zkušeností ale jako zaměstnanec získáte i mnoho firemních benefitů. Mimo jiné je to například 6 týdnů dovolené, iPhone, letenky, jazykové kurzy, Multisport karta, lístky do divadla, nebo masáže. Stačí se vejít do 27 000 Kč ročně a nakombinovat si tyto bonusy podle sebe.

Přidejte se do EY a budete mít příležitost zazářit hned od začátku!

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Start kariéry Uvnitř firem a kanceláří Zajímavosti z firem a kanceláří