Jak sledovat živé přenosy na TV Tipsport? | VímVíc.cz

Jak sledovat živé přenosy na TV Tipsport?

14. 02. 2020

Jste fanouškem sportu a zároveň na něj rádi sázíte? Sázková kancelář Tipsport má vlastní internetovou televizi, která divákům nabízí nejzajímavější sportovní přenosy jak z domácí scény, tak i světové. Na Tipsport TV můžete sledovat nejen fotbalové a hokejové zápasy, ale také tenis, basketbal, florbal či baseball.

Stačí si zřídit účet u této sázkařské kanceláře a můžete mít program ze světa sportu online a živě. Navíc pokud jste věrným sázkařem u Tipsportu, můžete získat sledování všech přenosů zdarma. V tomto článku se podíváme, jak na to.

Jak sledovat živé přenosy na TV Tipsport?

Živé přenosy na TV Tipsport

Pokud hledáte způsob, jak se dostat k živým online přenosů nejlepších sportovních soutěží z celého světa, tak je pro vás možná TV Tipsport to, co jste hledali. Různé live přenosy sice nějací uživatelé na internetu často streamují zcela zdarma například přes YouTube, avšak tento způsob šíření obsahu není úplně legální. Streamující často nemají vysílací práva zápasy a jiné události takto přenášet a mohou tím porušovat některá pravidla. Tento luxus nejatraktivnějších přenosů však TV Tipsport nabízí zcela oprávněně. Právní předpisy platí i pro streamování sportovních událostí z TV Tipsport, ale i tak se může stát, že někdo daný zápas z vysílání předává dál.

Co TV Tipsport vysílá?

Od fotbalu přes volejbal třeba až po futsal. V pestré nabídce sportů si na své přijde téměř každý příznivec aktivního i pasivního sportování. Jelikož některé televize světové soutěže typu fotbalové La Ligy, nebo hokejové Elitserien nevysílají, nebo alespoň ne pravidelně, fanoušci tak musí hledat jinou alternativu. V programu, který TV Tipsport nabízí najdete například tyto sporty a soutěže:

  • Česká hokejová Tipsport extraliga
  • Slovenská Tipsport liga
  • Utkání hokejové zámořské NHL, Kontinentální hokejové ligy (KHL) a Elitserien ze Švédska
  • Česká první fotbalová HET liga
  • Zápasy německéBundesligy, španělské La Ligy, francouzské Ligue 1, italské Serie A, nebo nizozemské fotbalové ligy
  • Tenisové turnaje ATP a WTA, Australian Open, Wimbledon, US Open, French Open, Davis Cup, Fed Cup
  • Florbalová Tipsport Superliga
  • Basketbalovou americkou NBA, německou basketbalovou ligu a Euroligu mužů i žen
  • Házenou, volejbal, baseball, šipky, stolní tenis, futsal a další

Jak sledovat TV Tipsport?

Bez uživatelského konta u Tipsportu se při sledování online sportovních přenosů bohužel neobejdete. Přestože třeba zatím u sázkové kanceláře účet nemáte, ale stejně byste měli zájem fandit svému týmu či jednotlivci přímo před obrazovkou, není nic složitého si účet zřídit. Přes webové stránky Tipsportu se v klidu zaregistrujete. Požadují se po vás základní údaje, jako u většiny podobných přihlašování. Vyplníte zde své jméno, příjmení, datum narození, telefon a e-mail.

Když už jste tak učinili, pak už jen stačí ověření vaší osoby emailem a prostřednictvím SMS a do měsíce celou registraci dokončit. Navíc novým uživatelům bude připsána na Tipsport účet částka 150 korun. Dále je už postup veskrze stejný, jako kdybyste měli konto zřízené už nějakou dobu. Vyperte si v programu sportovní přenos a můžete ho sledovat.

Jestliže jste dosud nedokončili registraci, na kterou máte čas 30 dní, ale přesto chcete sledovat své oblíbené sporty online a okamžitě, tak i to je možné. Po dobu prvních sedmi dní po registraci bude mít k dispozici tak zvané dočasné uživatelské konto. Přenosy vám budou k dispozici jeden týden. Poté je třeba registraci dokončit, jinak se můžete s dalším sledováním rozloučit.

Jaké jsou podmínky sledování přenosů na TV Tipsport?

Dívat se na vaše oblíbené sportovní duely něco stojí. Stále vás to ale může vyjít levněji než jiná placená televize nabízející tyto přenosy. Přenosy vám budou k dispozici vždy, pokud si během jednoho měsíce vsadíte na některý zápas alespoň 30 korun. To však platí jen pro majitele trvalého konta, nikoliv konta dočasného. S výjimkou fotbalové HET ligy a první české hokejové ligytoto platí pro všechny živé přenosy.

Jestliže chcete sledovat streamy z první české fotbalové ligy, musíte mít na svém Tipsport kontě zůstatek alespoň 100 korun. To však není nutností, pokud jste si něco vsadili v den zápasu, nebo alespoň den předtím, a to obnos libovolné výše. Stejné podmínky platí i pro sledování zápasů z první české hokejové ligy. Akorát s výjimkou zápasů, které jsou zároveň vysílané i na ČT Sport. Hokejové duely, které vysílá také stanice O2 Sport, však není možné sledovat na fullscreen obrazovce. Lze se na ně dívat pouze ve zmenšené verzi.

Proč sledovat TV Tipsport?

Televizi Tipsport můžete sledovat online a za poměrně nízké poplatky. Navíc si při sledování sportovního utkání můžete i vydělat. Pokud máte dobrý odhad, čich na výsledky, jste zkušeným sázkařem, nebo se vás prostě jen drží štěstí, vámi vsazená částka, která se počítá jako podmínka ke sledování zápasu, se může rázem zněkolikanásobit. Pokud jste vsadili na vítězný tým, má vyhráno nejen on, ale zároveň i vy.

TV Tipsport svým divákům a sázečům dává příležitost zhlédnout ty nejatraktivnější sportovní soutěže, které na světě existují. A nemusíte si nechat žádnou z nich ujít. Tipsport TV totiž nabízí i tak zvaný Multiview, tedy možnost sledovat několik utkání najednou. Vedle přenosů ze sportovních událostí se vám rovnou zobrazuje přehled o sázení a vývoji live kurzů. Živé přenosy můžete sledovat kdekoliv, a to přímo na svém chytrém telefonu, nebo na tabletu. Pomůže vám k tomu mobilní aplikace pro Android a iOs, kterou si můžete stáhnou zdarma. Na livestreamy se můžete samozřejmě dívat i přes webový prohlížeč.

Sledujete televizi několik hodit denně? Pro lepší pozorovací úhel doporučujeme zakoupit výškově nastavitelné držáky na tv na zeď.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře