Slevy a nákupní akce v ČR: Víte jak a kde ušetřit své peníze? | VímVíc.cz

Slevy a nákupní akce v ČR: Víte jak a kde ušetřit své peníze?

25. 04. 2019

Jistě to také znáte. Chcete si něco koupit, ale pořizovací cena je příliš vysoká. A tak se rozhodnete, že si počkáte. Na co? Samozřejmě na slevu! A čím vyšší, tím lepší. Poté vás zaplaví skvělý pocit, jak chytře jste ušetřili své peníze. Dnešní doba tomu nahrává.

Nakupující „ujíždí“ na slevách více, než kdy dřív, toho si samozřejmě všímají obchody a patřičně na to reagují. Slev je tedy plný internet, jsou všudypřítomné. Tento trend dokonce vyšplhal na pomyslném žebříčku tak vysoko, že někteří zákazníci nakupují už pouze zlevněné produkty a o zboží v plné ceně nemají zájem.

Dobrou zprávou pro nakupující je, že se obchody snaží obstát v konkurenci a tím také co nejvíc naplnit poptávku po slevách. Pokud nakupujete často a rádi, je jistě dobré vědět, kde se vám to maximálně vyplatí.

Obchody se snaží obstát v konkurenci a tím také co nejvíc naplnit poptávku po slevách.

Nekončící výběr slev

jak a kde ušetřit peníze

Jak jsme již zmínili, slev je opravdu velké množství, takže je rozhodně z čeho vybírat. Existují dokonce obchody, kde jsou slevy již permanentní záležitostí a lidé zde bez nich ani nenakupují. Mezi ně patří například Astratex, Vivantis nebo Kasa.cz.

Jste-li opravdovým milovníkem slev, v honbě za co nejnižšími cenami si zde přijdete na své. Využít můžete také klasických posezonních výprodejů, nebo velkých slevových akcí, které se zpravidla každoročně opakují a trvají pouze po dobu několika dní. Některé z nich si teď představíme:

Vaší pozornosti by rozhodně neměla uniknout jedna z největších nákupních akcí v České republice, tedy Nákupy Ona Dnes. Během těchto dní můžete uplatnit více než 150 slevových kuponů ve více než 2500 obchodech! Akce proběhne ve dnech 13. 5. – 19. 5. 2019. Kupóny můžete získat dvěma cestami. První variantou je získat slevovou knížku, kterou najdete 13. 5. a 16. 5. jako přílohu magazínů deníku MF DNES. Pro příznivce moderních technologií bude od 14. 5. k dispozici aplikace Portmonka, kterou si můžete jednoduše stáhnout do chytrého telefonu. Tak budete mít vybrané slevy hned po ruce.

Za zmínku určitě stojí akce s názvem Dny Marianne. Jedná se rovněž o jednu z největších slevových akcí u nás. Letos proběhne již 19. ročník a to v termínu 13. – 15. 9. 2019. Chcete se zúčastnit? Slevové kupony najdete v časopisech Marianne a Marianne bydlení.

Shopping Fever – to je třídenní velká nákupní jízda! Do této slevové akce obrovských rozměrů se zapojuje až 2700 obchodů, 180 obchodních center a dočkáte se až 50% slev. To zní skvěle, nemyslíte? Stačí jen získat slevové kupony a pak si dosyta užít vaše nákupy. Můžete si je vystřihnout z kuponové knihy nebo zakoupit elektronicky v aplikaci Shopping Fever. Kuponová knížka je také součástí časopisů pro ženy JOY, ELLE a Marie Claire.

Nakoupit jednoduše v pohodlí domova a přitom neplatit poštovné. Zní vám to dobře? Poštovné dokáže potrápit, obzvlášť nákup levnější položky se vám kvůli němu příliš nevyplatí. Této nepříjemné povinnosti se můžete vyhnout během slevové akce Dny dopravy zdarma. Jak již název vypovídá, e-shopy v tyto dny poštovné jednoduše odpouští. Nákupy se hned stanou ještě příjemnějšími.

A kdo by neznal slavný Black Friday? Jedná se o akci světového rázu, pocházející z USA. Kdyby o Černém pátku přece jen ještě někdo neslyšel, jde o den, kdy se nakupuje nejvíce za celý rok. Obchodníci nabízejí velmi zajímavé předvánoční slevy. Připadá na 29. listopadu.

Během těchto nákupních akcí se dá ušetřit opravdu spoustu peněz. Pokud vás ale zajímá, jak lákavé slevy vychytat také kdykoliv v průběhu roku, hodí se vědět, jaké další výhody můžou obchody nabídnout. Přinášíme pár zajímavých tipů.

Chcete-li ušetřit za poštovné nebo získat slevové kupony na oblíbené zboží, zapojte se do jedné z nákupních akcí, které v České republice probíhají.

Pro módní nadšence

Chcete obohatit svůj šatník novými kousky a přitom nezruinovat svůj rozpočet? Tuto možnost nabízí například obchod Bonprix. Pro své zákazníky má hned několik zajímavých nabídek. Jednou z variant je začít odebírat newsletter. Můžete tak ušetřit 150 Kč už při prvním nákupu. Chcete-li ušetřit nějakou tu korunu opakovaně, přidejte se k Bonprix klubu. Členství vám zaručí slevu 10 % při každé další objednávce. V současné době Bonprix nabízí také sezónní slevy, nové oblečení tak můžete pořídit až o 50 % levněji. Zboží potěší vaše oko a Bonprix sleva zase peněženku.

slevy v obchodech

Výhodně krásná

Která žena by nechtěla být krásná? Správně zvolená kosmetika pomůže cítit se jednoduše skvěle. Také ale něco stojí a proto se hodí kupovat ji na místech, kde se dá navíc chytře ušetřit.

Spoustu zboží i potěšení z výhodného nákupu naleznete například v parfumerii Notino. Pokud si potrpíte na kvalitní značkové parfémy, pak zbystřete! Notino každý týden nabízí širokou nabídku vůní pro dámy i pány se slevou až 60 %. V sekci „Akce na kosmetiku“ tak můžete pořídit svou oblíbenou řasenku, rtěnku, nebo například oční stíny různých značek rovněž s velkou slevou.

Také již zmíněný Black Friday získává s Notino úplně jiný rozměr. Trvá zde totiž celý týden a slevy jsou opravdu vysoké – až 85 %! Ušetřit můžete i díky cashback portálu Tipli. Stačí si na něm vybrat a následně uplatnit Notino slevový kód.

Z každého rožku trošku

Kdo by neznal zeleného mimozemšťana Alzáka, který pravidelně informuje veřejnost o právě probíhajících slevách? Vyplatí se však jeho volání poslechnout a Alzu navštívit. Najdete tam opravdu velký výběr zboží různého druhu. Tedy nejen spotřební elektroniku, ale také hračky, věci do domácnosti nebo třeba parfémy.

Právě Alza je na slevy nejrůznějšího typu expertem. Svým zákazníkům dělá radost pravidelně a často se nebojí ani slev ve výši až 85 %! Obzvlášť výhodně nakoupíte během akce Alza Black Friday . Jedná se o akci, kterou obchod pořádá až několikrát ročně. S tím se pojí také doprava zdarma. Pokud nakoupíte nad 1 000 Kč, zaplatíte objednávku online a vložíte příslušný kód, nemusíte platit poštovné.

Slevy můžete získat od obchodu s oblečením Bonprix, v parfumerii Notino nebo v Alze na elektroniku, hračky či potřeby do domácnosti.

Díky slevám se nákupy stávají ještě příjemnější záležitostí. Radost z nové položky znásobí dobrý pocit z ušetřených peněz. Tak proč si tento pocit nedopřát?

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Ze života Investice a spoření Zaměstnání a podnikání Peníze Zábava a volný čas Nákupy Návody