Jak probíhá pohovor u firmy SAP Concur a na co se připravit? | VímVíc.cz

Jak probíhá pohovor u firmy SAP Concur a na co se připravit?

02. 03. 2018

Přinášíme vám rozhovor o tom, jak vypadá pohovor ve firmě SAP Concur. Které vlastnosti jsou klíčové pro to, abyste byli úspěšní? Jaké otázky vás mohou zaskočit? Mrkněte, co vás na pohovoru v SAP Concur čeká.

Jak probíhá pohovor u firmy SAP Concur a na co se připravit?

Pár základních informací o SAP Concur

SAP Concur nabízí služby založené na technologii cloud, které usnadňují správu cestovních nákladů. Propojováním dat, aplikací a lidí, přináší SAP Concur jednoduše úplnou transparentnost. Společnost SAP Concur spolupracuje s více než 37 000 klienty a celkově tuto službu využívá přes 45 milionů uživatelů ve více než 150 zemích. V současné době najdeme také v samotné společnosti skutečně mezinárodní prostředí, díky zastoupení více než 30 národností.

Ve firmě SAP Concur je mezinárodní prostředí, ve kterém se spojuje více než 30 národností.

Přátelská firma, inovativní kanceláře

Zaměstnanci se potkávají ve zcela nových kancelářích Metronom v Nových Butovicích, kde také společnost vytvořila jedinečný pracovní prostor nazvaný AppPort inspirovaný letištěm, který byl navržen speciálně pro vývojáře Concuru. AppPort slouží jako inovativní technologický HUB. Firemní kultura je dynamická, zábavná a přátelská, a inteligence a kreativita se zde potkávají ve velmi inovativním technickém prostředí. Společnost láká na platy, bonusový plán, akciovou opci, penzijní připojištění, zdravotní péči, dotované stravovací lístky, 25denní dovolenou, volný vstup do posilovny na místě, jazykové kurzy atd. Přijímají také zdravotně postižené jedince.

,,Stále ženeme inovace dopředu a s nějakou normou se nespokojíme, dokud tu bude šance být ještě lepší.”

Pár otázek pro HR specialistku SAP Concur, Martu Csakvari

Připravili jsme pro vás také rychlý rozhovor se senior recruiterkou SAP Concur, Martou Csakvari. Přečtěte si, jak nejlépe se do firmy připravit na pohovor.

Jaké jsou tipy a triky pro kandidáty, kteří se k vám chystají na pohovor?

Základem všeho je obeznámit se s firmou, s našimi produkty i s konkrétní pracovní pozicí. Připravit si otázky týkající se témat, která jsou pro kandidáta důležitá. Provést průzkum trhu o potenciální výplatě, kterou byste si u nás představovali.

Jakou nejzáludnější otázku na pohovoru pokládáte?

Záludnou se může zdát třeba otázka, jaké vlastnosti by měl mít každý kandidát, který hledá práci. Většina úspěšných kandidátů odpovídá podobně. Přizpůsobivý. Iniciativní. Flexibilní. Přátelský. Otevřený. Proaktivní. Kandidát by tedy podle nás měl vyjmenovat alespoň několik z těchto vlastností a schopností.

Ideální kandidát by měl být adaptabilní, přátelský, otevřený a proaktivní.

Jak u vás vypadá přijímací proces?

První kolo probíhá po telefonu, kdy si vyjasníme očekávání, upřesníme informace o dané pozici a získáváme základní představu o kandidátovi. Druhé kolo už je za účasti manažera, orientované spíše už na technickou stránku, často za přítomnosti potenciálních kolegů. Pokud si všechno sedne hned, můžeme se bavit o připadné spolupráci rovnou, případně následují další pohovory. Proces výběrového řízení se liší v závislosti na dané pozici.