Co o spolupráci s VímVíc říká Möbelix | VímVíc.cz

Co o spolupráci s VímVíc říká Möbelix

02. 09. 2019

Naše firma VímVíc.cz je zde již od roku 2014. Možná nás znáte velmi dobře, možná ale víte jen pár základních informací a na ostatní byste se rádi zeptali. V dnešním článku vám představíme, čím se zabýváme a co pro vás můžeme udělat.

Video o VímVíc.cz

Nejprve bychom vám rádi v krátkém videu odpověděli na otázky týkající se činnosti VímVíc.cz. Ve videu se dozvíte, čím se naše firma zabývá a jak fungují naše spolupráce s firmami.

Recenze od firmy Möbelix

Požádali jsme firmu Möbelix, se kterou dlouhodobě spolupracujeme, aby nám odpověděla na pár otázek týkajících se spokojenosti s naší spoluprací.

Proč jste se rozhodli s námi spolupracovat?

Byla to náhoda. Hledala jsem firmu, se kterou bychom natočili personální promovidea. Vy jste se ozvali jako první a komunikace byla od prvního telefonátu velice příjemná. Pravda, po prvním setkání s produkčním teamem jsme byli lehce zaskočeni věkovým průměrem jeho členů. O to více nás příjemně překvapila naprostá profesionalita, se kterou pracovali. V neposlední řadě jsme si s teamem VímVíc sedli lidsky.

Co vám spolupráce přináší?

V éře vytváření profilu a točení videí s Honzou, poté Zdeňkou, Martinem a Filipem spoleh na to, že výsledek bude dobrý. Kampaně jsme upravovali do té doby, až opravdu fungovaly, profil ladili až k finální oboustranné spokojenosti, totéž platilo o videích. Fotky byly vždy perfektní. V nové sestavě zatím nejsem schopna posoudit.

Splnila spolupráce s námi vaše očekávání?

Doposud ano, máme celou řadu kvalitních videí a fotek, vydařený profil. Co bude dál se uvidí. Profil čeká aktualizace, hodnocení je třeba probudit.

Má pro vás spolupráce s námi nějakou přidanou hodnotu?

Na počátku byla poptávka pouze po multimediálním materiálu, čímž asi vybočujeme z řad typických klientů VímVíc. V tomto směru jsme byli maximálně spokojeni a postupně jsme začali přibírat další služby a tak se nakonec typickým klientem stali. Zapojili jsme se do hodnocení firem, ke kterému jsem byla zprvu skeptická, vytvořili pořádný profil firmy Möbelix atd. Nyní záleží na tom, jakým směrem se bude naše spolupráce ubírat. Máme pár myšlenek, nechme se překvapit.

Doufáme, že jsme vám dnešním článkem odpověděli na alespoň většinu vašich otázek. Pokud vás naše firma zaujala a uvažujete o spolupráci s námi, neváhejte nás kontaktovat. Vždy se snažíme vyjít našim klientům vstříc a plnit jejich očekávání na 100 %.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří Personalistika a HR