10 nejlepších tipů, jak získávat více při obchodování s binárními opcemi | VímVíc.cz

10 nejlepších tipů, jak získávat více při obchodování s binárními opcemi

31. 03. 2022

Obchodování s binárními opcemi se v posledních měsících dostává do popředí zájmů. Čím dál tím více lidí se o ně zajímá, a také z nich čím dál tím více lidí má prospěch. Čím to ale je a jak můžete zvýšit Vaše šance na zisk i Vy?

Rizika obchodování

Základem obchodování s binárními opcemi je být ochoten riskovat peníze na burze a na digitálním marketu. Bez toho, aniž byste šli do rizika není možné něco vydělat. Nejedná se tedy o nejvíce bezpečný způsob výdělku, ale je dostatečně vzrušující pro to, aby toto negativum převážilo možnou sumu výdělku.

Důležité je uvažovat logicky a vyvarovat se možným podvodným způsobům jednání z jiných stran. Základem jsou tedy ověřené investice a používání dobrého zabezpečení Vašeho účtu. Jedná se však o zcela legální způsob nakládání s Vašimi financemi, nemusíte se tedy ničeho bát.

Začněte s málem

Pokud obchodovat s binárními opcemi teprve začínáte, pak je dobré jednat s rozvahou, a začít s málem. I přes to, že se může zdát, že je nějaká možnost obchodu sázka na jistotu, je vždy lepší do ní vložit maximálně 1 % zůstatku na účtu na obchod. Mnohdy stačí jen 300 Kč, nebo i méně. Při vhodné investici Vám udělají pěkný základ, ze kterého můžete následně vycházet.

Vyberte si vhodného brokera

Abyste měli jistotu, že bude o Vaše peníze dobře a hlavně bezpečně postaráno, pak Vám doporučujeme pracovat s ověřenými brokery, které doporučujeme na www.binaryoptions.com. V hantýrce obchodníků se jim říká regulovaný broker binárních opcí. Zamezíte tak podvodům a budete mít jistotu, že se Vaše výdělky vrátí v plné výši a bez jakéhokoliv zdržení.

Veďte si statistiku

I když se to může zdát jako hloupost, protože se trhy tak rychle mění, vyplatí se vést si statistiku. Ano, existují lidé, kteří jsou schopni si názvy společností, kurzy i všechna čísla pamatovat, ale většina z nás to nezvládne. Proto je dobré mít alespoň základní přehled o tom, co se ve světě obchodování s binárními opcemi děje. Jednak pro vlastní přehled a jakousi orientaci v burzovním terénu a také pro dlouhodobý přehled o vývoji trhu. A jestli ji budete mít na papíru, nástěnce nebo online už je na Vás – vyberte si to, co Vám poslouží nejlépe.

Mějte vlastní strategii

I ti nejúspěšnější obchodníci mají přesné plány, jak a kde své finance investovat. Bez plánu jako by ani nemuseli nic dělat, protože mohou ve vteřině přijít o všechno. Je důležité se tedy zaměřit nejen na to, kolik peněz do které opce vkládají, ale také na čas jejich otevření, zda-li mají ceny podpory a odporu nebo vysledovat průběžnou statistiku subjektu. To vše může v dlouhodobém horizontu říci, zda-li je Váš vklad rozumný nebo odsouzený k nezdaru.

Zaručený zisk

I přes to, že se binární obchodování dynamicky mění ve velmi krátkodobých intervalech, je možné nad ním vyhrát. Chce to mít přehled, postřeh a věnovat se tomuto druhu obchodování pravidelně. I zde platí, že zkušenosti dělají mistra. Jak obchodování, tak trh je v základu řízen lidmi, a je tedy nasnadě, že není stoprocentní. Avšak jisté zákonitosti se zde vždycky najdou. Proto nelze stoprocentně spoléhat, že zaručeně budete úspěšní (a pokud Vám to někdo bude tvrdit, nevěřte mu), ale lze s tímto lidským faktorem rozhodně počítat.

Procvičování

Abyste se dostatečně dobře naučili, jak nakládat s účtem, a jak se v obchodování nejlépe pohybovat, doporučujeme si založit demo-účet. Na něj si můžete nahrát virtuální peníze a zkusit si všechny operace, které plánujete dělat i s těmi reálnými. Je to skvělý nástroj na to se s trhem a prostředím naučit, a přitom neriskovat vlastní vklad.

Nečiňte zbrklá rozhodnutí

I přes to, že se může zdát, že třiceti nebo šedesátisekundové obchody jsou nejvýnosnější, doporučujeme Vám s nimi rozhodně nezačínat. Pro nezkušeného obchodníka mohou být až příliš rychlé a umocnit tak Vaši ztrátu nezamýšleným rozhodnutím v tlaku z nedostatku času. Volte tedy možnosti s delší časovou dotací, kde budete mít prostor si vše promyslet a své rozhodnutí učinit vědomě a s pevnou jistotou. Protože i jen proces samotného průchodu při obchodu není zcela jednoznačný a vyžaduje zkušenost.

Obchodujte s aktivy Vašeho brokera

Pokud s obchodováním s binárními opcemi začínáte, doporučujeme začínat s aktivy Vašeho brokera. Jednak to pro Vás bude nejjednodušší, a pak je pro Vás samozřejmě také možnost vyššího výdělku. Můžete z nich mít totiž zisk osmdesát až devadesát pět procent.

A dost!

I přes to, že každého nováčka svět obchodování pohltí, je dobré vědět, kdy je potřeba si dát pauzu. Vyhoření a zahlcení se informacemi není k ničemu. Je lepší se vše dozvídat postupně a nechat informace usadit ve Vaší hlavě. Nastavte si tedy denní limit, kolik času chcete obchodováním strávit a dodržujte ho. I kdybyste si kvůli tomu měli nastavit budík. My doporučujeme maximálně jednu hodinu denně. Proč? Protože jen tak zůstanete pozorní a vnímavý i k minimálním nuancím a možným problémům, které byste jinak přehlédli.

Může se zdát, že je toho hodně, co si začátečník musí zapamatovat a na co dávat pozor. Všechna pravidla jsou však komplementární a vzájemně se doplňují. Jakmile tedy vklouznete do vod burzy binárních opcí, začnou Vám dávat smysl a brzy se pro Vás stanou logická.

Myslete však především na bezpečnost vlastních údajů a financí a na pravidlo, že někdy málo a pomaleji je lépe. Pokud nebudete vědět, zkušený broker Vám jistě rád poradí nebo dá tipy, čemu se věnovat a čeho se vyvarovat. Postupujte systematicky a vše si nejprve vyzkoušejte v demo-verzi, než se do toho naplno pustíte s Vašimi úsporami. Myslete také na vlastní psychohygienu a nastavte si nejen finanční limit, ale také maximální čas, který denně budete obchodováním trávit. Vše by mělo do sebe zapadat tak, aby Vám to co nejlépe vyhovovalo a přineslo Vám to hlavně potěšení a užitek.

Přejeme mnoho úspěchů v obchodování s binárními opcemi.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře Investice a spoření