Nejpraktičtější kousek oblečení, který musíte mít | VímVíc.cz

Toto je ten nejpraktičtější kousek oblečení, který musíte mít

30. 07. 2022

Slyšeli jste už o skorts? Tento kousek oblečení se velice rychle stane vaším oblíbeným. Každý touží mít na sobě během horkých letních dní co nejméně oblečení. Pokud se vám ale mnohé sukně či šortky zdají příliš krátké, sáhněte po skorts. Módní hit si vás získá svou funkčností.

Co jsou skorts?

Skorts je rafinovaná kombinace sukně a šortek v jednom kousku oblečení. Jejich název je odvozen právě z těchto dvou slov. Zepředu vypadají jako minisukně, zezadu jako šortky. Možná si říkáte, že ultra mini skorts nejsou nic pro vás. V módních řetězcích je ovšem najdete i v delším provedení.

Pokud využijete Zalando Lounge slevový kód, skorts nakoupíte ještě výhodněji. Funkčnost skorts  spočívá v tom, že se v nich cítíte pohodlně. Jsou dostatečně volné a přiměřeně těsné, aby vám umožňovaly pohyb bez omezení. V porovnání s klasikou minisukni nebo šortkami vám obavy nemusí dělat ani jejich délka. Se skorts dáte také sbohem neustálému napravování sukně. Dokonalý komfort je to, co vystihuje tento kousek oblečení.

„Tvoje oblečení by mělo být dost přiléhavé, aby ukázalo, že si žena, ale dost volné, aby ukázalo, že si dáma.“ (Marilyn Monroe)

Jak nosit skorts?

S lodičkami podtrhnete jejich eleganci a skvěle tak vyniknou v práci či v divadle. Naopak s teniskami vytvoří ležérní městský look. Jejich variabilita je hlavním důvodem, proč je zkombinujete skutečně se vším.

Skorts

Jestli chcete doplnit váš šatník o nové letní kousky oblečení, určitě vás potěší Bonprix slevový kód.

Hodně barev a střihů

Možnosti kombinování skorts s ostatními kousky oblečení jsou přímo nekonečné. Můžete sáhnout po jednobarevných, vzorovaných či řasených modelech. Odlišují se také v použití materiálů. Navíc skorts mohou být součástí vašich outfitů nezávisle na ročním období.

Barevné skorts

Nejste si jistá, jestli je tato kombinace sukně se šortkami právě pro vás? Nebo sukně často ani nenosíte? Nevadí. Na módním trhu se objevuje čím dále více šatů se shorts. Možná tato kombinace bude vaše oblíbená.

Při nákupu nového oblečení zkuste popřemýšlet, jestli právě skorts nejsou tím variabilním kouskem, oblečení, který vám chybí v šatníku. Možná se do nich zamilujete stejně jako my.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Zábava a volný čas Nákupy Návody