Recruitment Academy Awards 2018: Ocenění za nejlepší HR projekty | VímVíc.cz

Recruitment Academy Awards 2018: Kdo získal ocenění za nejlepší HR projekty?

04. 12. 2018

Recruitment Academy každoročně vyhlašuje ceny za největší úspěchy v HR a ani letošní ročník nebyl výjimkou. V pořadí již čtvrtého ročníku se zúčastnila také společnost Vímvíc.cz, když byla jedním z partnerů celé akce.

Recruitment Academy Awards 2018: Kdo získal ocenění za nejlepší HR projekty?

O RA Awards

Recruitment Academy vyhlašuje každoročně nejlepší firmy a projekty, které úspěšně mění českou scénu HR marketingu. Ani letos tomu nebylo jinak. Odborná porota tvořená hlavně osobnostmi českého recruitingu vyhlašovala vítěze v sedmi různých kategoriích.

Vítězové jednotlivých kategorií:

  • Pracovní inzerát roku – Air Bank
  • Náborová kampaň roku – ŠKODA AUTO
  • Kariérní stránky roku – malé firmy – Daikin Device ČR
  • Kariérní stránky roku – velké firmy – Městská policie Brno
  • Kariérní video roku – malé firmy – Aspera
  • Kariérní video roku – velké firmy – Sdružení dopravních podniků
  • Recruiter roku – Zdeňka Krejčíková
Recruitment Academy Awards 2018: Kdo získal ocenění za nejlepší HR projekty? O slavnostní předání cen byl velký zájem. Zdroj: Oficiální facebooková galerie Recruitment Academy CZ

Velký zájem veřejnosti i profesionální organizace

Za Vímvíc.cz se celého večera zúčastnila i dvojice Michal Hardyn a Ivo Prax. Druhý jmenovaný se o celé akci vyjádřil jen v superlativech. „Byl to náš první ročník, kterého jsme se účastnili a musím ocenit hned několik věcí: naprosto profesionální organizaci od prvotní komunikace až po samotné vyhlášení, velký zájem ze strany HR odborníků a také styl, v jakém organizátoři celou akci pojali a zase o něco předčili loňský ročník. Kolegové z Recruitment Academy zkrátka udělali velmi dobrou práci,“ byl nadšený Ivo Prax.

„Profesionální organizace i velký zájem ze strany HR odborníků."

A co si z celé akce odnáší? „U stále více firem je vidět velký pokrok v přístupu k nejmodernějším trendům v HR. Už to zdaleka není jen o strategii post and pray, ale zde vyhlašované firmy měly velmi propracované materiály a postupy, jak přilákat uchazeče k sobě.

Jelikož jsem z Brna, tak mám radost, že hlavní cenu za kariérní web si odnesla Městská policie Brno. Je vidět, že i když nejste ze soukromého sektoru, můžete dělat HR moderně. Už se těším na další ročník,“ zakončuje s úsměvem.

Spokojeností sršel po skončení večera i Michal Hardyn jako CEO společnosti. „Celá akce byla skvěle zorganizovaná a nadšení bylo z lidí cítit na každém rohu. Výborná práce celého týmu Recruitment Academy! Bylo nám ctí se zúčastnit a dokonce být s VimVic.cz jedním z partnerů.

Zajímá vás prostředí firem, které si některou z cen odnesly? Pak rozhodně sledujte naši galerii zaměstnavatelů a už brzy se dozvíte víc!

Recruitment Academy Awards 2018: Kdo získal ocenění za nejlepší HR projekty? Ivo Prax s Michalem Hardynem byli z celé akce nadšení. Zdroj: Oficiální facebooková galerie Recruitment Academy CZ
článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře Personalistika a HR