Průvodce k lepší imunitě: Jak posílit obranyschopnost? | VímVíc.cz

Průvodce k lepší imunitě: Jak posílit obranyschopnost?

22. 05. 2020

Jak podpořit svoji imunitu? Jak k aktuální situaci přistoupit proaktivně? Pro všechny, kteří chtějí pro sebe v době šíření viru COVID19 udělat co nejvíce, s ohledem na svůj čas, jsme v Code of Life vydali imunitní ebook - Průvodce biohackera.

Průvodce k lepší imunitě: Jak posílit obranyschopnost?

Výsledkem je 82 stran nabitých postupy, jak se o sebe s minimálními náklady může starat každý z nás. Jak posílit imunitu a předejít například impetigu, případně jaká je vhodná impetigo léčba a mnoho dalších tipů a informací pro posílení imunity i obranyschopnosti.

Ebook má na našich sítích už více než 4500 stáhnutí. Jsme rádi, že můžeme pomoci tímto způsobem šířit povědomí o praktických možnostech, jak podpořit své tělo i psychiku.

Tip: K posílení imunity přispějí také pokojové rostliny, které pročistí vzduch. Pomoci může například rostlina kiwano.

Tento průvodce za lepší imunitou vznikl v rekordním čase jednoho týdne, kdy jsme na začátku "doby koronové" v polovině března s celým týmem Code of Life přiložili ruce k dílu. Jako jiní šili roušky, my jsme se starali o informovanost lidí, kteří chtějí místo poplašných zpráv raději slyšet konkrétní kroky, kterými mohou situaci u sebe a svých rodin ovlivnit.

Ebook v číslech: 112 vědeckých studií, zabalených v čtivé formě 10 odborníků na celých 82 stranách.

Ebook ke stažení zde.

Tip: Pro lepší a přirozenou imunitu je samozřejmě vhodné zařadit pravidelný příjem tekutin, zeleniny a ovoce. Oblíbenými jsou například okurky, citrusy třešně a jablka.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Start kariéry Úspěch v kariéře