Největší úspěchy lektorů VímVíc – inspirujte se | VímVíc.cz

Největší úspěchy lektorů VímVíc – inspirujte se

05. 11. 2017

Podívejte se, co naši lektoři dělají ve svém volném čase a jaké jsou jejich cíle. Přinášíme vám další dávku inspirace, tentokrát od 6 lektorů VímVíc.

Největší úspěchy lektorů VímVíc – inspirujte se

 

Co považujete za svůj dosavadní největší úspěch?

→ Tomáš Reinbergr

Podnikatel, sportovec, meditátor, kouč a lektor mnoha kurzů

Že jsem dosáhl svobody, tak jak jsem si ji nadefinoval. Tedy nemusím pracovat pro peníze, ale protože chci, a jsem pánem svého času. Nikdy jsem pro nikoho nepracoval v klasickém zaměstnání (ale možná to není ani tak tím, že jsem nechtěl, ale že mě by nikdo nechtěl. :) )

 

→ Richard Skolek

Překladatel, spisovatel a lektor kurzu Jak vydat svou první knihu

Jednoznačně vydáním první knihy, sbírky fejetonů s názvem Hubený nás nedostanou. Tehdy jsem to vlastně ani tolik nedocenil, protože jsem měl docela velké štěstí a všechno šlo daleko snadněji, než je obvyklé, ale byl to velký a důležitý krok kupředu.

 

→ Monika Hauptvogel

Personalista, náborář z praxe a lektorka kurzu Získejte práci snů

Každého člověka, kterému jsem pomohla najít práci, zvýšit sebevědomí, či pomoci se zorientovat na trhu práce. Každý tento člověk je pro mě neskutečně důležitý a ukazuje mi, že to má smysl.

 

→ Radek Tejkl

Grafik, kreativec, webdesignér a lektor kurzu Škola webdesignu

Jako probouzející se otec ještě nenarozeného potomka považuji přirozeně za svůj největší úspěch právě jeho. Díky němu se stáváme rodinou. Může jít v životě o víc?

 

→ Karel Izera

Marketingový profesionál na volné noze a lektor kurzu Průvodce světem online marketingu

Největší úspěch bych nevztahoval k nějaké úspěšné kampani nebo klientovi, kterého jsem získal. Ale k překonání komfortní zóny. Jsem hrdý na to, že jsem po 15 letech ve velké společnosti sebral odvahu jít pracovat sám na sebe. Prakticky nikdy v životě jsem sám na sebe nepracoval. Jen pro společnosti nebo jednotlivce. A našel jsem odvahu vykročit do neznáma. Byl to můj Mount Everest a já; jej zdolal. A jsem tomu rád.

Byl to můj Mount Everest a já jej zdolal.

 

→ Pavel Houdek

Propagátor veganského způsobu života a lektor kurzu Úvod do veganství

Můj největší úspěch je, že jsem svým skromným dílem přispěl k tomu, že veganský způsob života je kolem nás stále běžnější a oblíbenější. Profituje z toho planeta, zvířata i naše zdraví.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Lektoři radí Start kariéry