Jak na ekonomické nákupy nejen potravin? | VímVíc.cz

Jak na ekonomické nákupy nejen potravin?

01. 03. 2021

Přemýšlíte, jak obstarat vše potřebné na následující měsíc, ale nenavýšit si každým nákupem své výdaje? Mějte své finance pod kontrolou a pracujte s možností nabídek obchodních slev a akčních výhod.

Myslete více na budoucnost a mějte pod kontrolou své finanční výdaje. Plánování veškerých nákupů má své výhody a online projekt Kaufino může být řešením právě pro vás. Díky tomuto projektu máte široký výběr akčních letáků na jednom místě, a nejen nepřeberně ve své poštovní schránce. Naleznete zde obchodní letáky s širokou nabídkou sortimentu potravin, domácích potřeb, vybavení pro vaše hobby, ale také textilní sortiment nebo výbavu pro vaše domácí mazlíčky. Stačí si jen vybrat, který obchod poskytuje vámi hledaný sortiment a poté si můžete pohodlně prohlédnout aktuální akční leták na vašem mobilním telefonu či počítači.

Naučte se plánovat své nákupy předem. Dopřejte si klid před nákupem a zhodnoťte své aktuální potřeby a finanční možnosti. Jestliže se chystáte na větší rodinný nákup, připravte si předem nákupní seznam potřebných položek a následně si vyhledejte obchodní řetězce na Kaufino, které daný sortiment nabízí. Poté si můžete pohodlně vyhledat právě ten, který má potřebné zboží nejvýhodněji. Vždy si nákupní seznam zkontrolujte, zhodnoťte míru potřeby vybraných produktů a pak už se vypravte na pohodlné a především levnější nákupy. Díky pravidelnému plánování se také naučíte pracovat se slevami a akčními nabídkami, váš finanční účet nebude zbytečně trpět a vaše peníze budou více pod kontrolou.

K vytvoření nákupního seznamu můžete využít i mobilní aplikace a budete ho tak mít vždy po ruce. Tuto možnost nabízí aplikace vyvinuté přímo za tímto účelem, ale také například aplikace Můj Globus nebo Kaufland. Tyto aplikace umožňují uživatelům prohlédnout si aktuální nabídku slev a výhod a rovnou si utvořit svůj osobní nákupní seznam.

Sledujte tedy veškeré akční nabídky a nakupujte výhodněji. Kaufino pravidelně aktualizuje přehled letáků nabízených obchodů a vy tak máte stálý přehled o všech výhodných slevách a akcích. Například pravidelný rodinný nákup zkuste plánovat s akčními nabídkami obchodů Kaufland, Tesco nebo třeba Albert. Tyto obchody nabízí potraviny, které jsou zárukou stálé nabídky kvality, ale také cenové dostupnosti. Mnoho potravin, z nabídky těchto řetězců, je také od regionálních producentů, takže zde vždy seženete sezónní zboží za dobrou cenu.

Ani potravinová či jiná výbava dětského sortimentu, nebývá zrovna levná. Obchodní řetězce Dm drogerie a Kaufland vám poskytnou výhodný sortiment dětských potravin a pro nákup dětského oblečení si prohlédněte například akční letáky obchodů Kik či Pepco.

Pokud byste rádi doplnili potřeby ke svým oblíbeným aktivitám a hobby, prohlédněte si aktuální nabídku hypermarketů Globus, Tesco nebo například Lidl. Tyto obchody mají stálé i speciální nabídky výbavy pro kutilství, sport i zahradu a jiné volnočasové aktivity. I hobby se tak může stát cenově dostupnějším, aniž byste museli vyprázdnit celou peněženku.

Slevy, případně slevové kódy do různých obchodů se také velmi často řeší na různých diskuzních webech a fórech. Před nákupech se tak obvykle vyplatí navštívit například Modrý koník fórum a podívat se, zda někdo neřešil nákupy v daném obchodě, případně neexistuje diskuze na nákup konkrétního produktu. Možností je samozřejmě i založení nové diskuze, díky které se kdokoliv může zeptat, zda nemá někdo další s nákupem potravin v určitých obchodech zkušenosti.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře