Brigáda Plzeň za luxusní peníze | VímVíc.cz

Brigáda Plzeň za luxusní peníze

29. 07. 2017

Jaké máme možnosti při hledání brigády v Plzni? Jaké je aktuální brigáda a kde mají studenti práci hledat?

Brigáda Plzeň za luxusní peníze

Možnosti práce v Plzni

Kde je možné najít v Plzni brigádu? Jako všude jinde, i v Plzni najdeme klasické práce, které se poptávají ve všech velkých městech a konkrétně třeba studenti mohou najít různé brigády. Často poptávaná je práce ve fast foodu z nichž nejčastější je brigáda v McDonald's, práce na pozici prodavačky, uklízečky, skladníka nebo recepční. My vám ukážeme, jak najít tyto a podobně brigády za luxusní peníze. Brigády najdete v tradičních katalogových stránkách.

Brigáda v Plzni

Plzeň patří k jednomu z lépe placených měst. Mezi finančně nejzajímavější pozice v Plzni patří finanční konzultanti, bankéři, administrativa, obchodní poradci, IT. To jsou práce, při kterých potřebujete více odborných znalostí. Najdeme zde ale i například zaměstnání v logistice.

Řidič nebo automechanik si v Plzni může vydělat až kolem 40 000 Kč.

Aktuální brigáda v Plzni

Do aktuálních brigád většinou patří práce, které jsou sezonní. Na prázdniny je největší poptávka brigád za celý rok, protože zaměstnanci si hromadně berou dovolené a firmy nebo obchodní a potravinové řetězce potřebují záskok za stálé zaměstnance. Časté jsou také jednorázové brigády a brigády z domova pro studenty.

Během jara, léta a začátku podzimu jsou hodně inzerované především práce venku. Nejčastěji v Plzni a okolí hledají brigádníky na obsazení práce na pozici plavčík, dále se hledají brigádníci na sklízení chmele nebo výpomoc na polích. To může zahrnovat například sklízení ovoce nebo výpomoc na různých zahradách. Další z aktuálních brigád je točení zmrzliny ve stáncích nebo výpomoc do kempů. Tyto typy brigád se pohybují cenově nejčastěji okolo 80–115 Kč/hod.

Naopak na období konce podzimu a v zimě jsou hodně poptávané brigády na místa rolbař, vlekař nebo jiné práce spojené většinou se sněhem. Během Vánoc se poté otevírají pozice jako je brigáda u balení dárků, prodávání stromečků, kaprů nebo i prodej v klasických obchodech, protože obchodní centra se plní velkým množstvím lidí a nestíhají. Tyto typy brigád se pohybují cenově velmi různě, nejčastěji okolo 70–100 Kč/hod.

Brigáda pro studenty

Brigády z domova pro studenty – většinou se jedná o práce, u kterých je možnost flexibilní pracovní doby tak, aby měli studenti možnost přizpůsobit si práci a k tomu mohli i studovat. Nebudou mít ale velký problém s tím, aby takovou práci, která bude navíc i dobře placená, našli.

Nejlépe hodně peněz za ne příliš náročnou práci. Studenti potřebují čas i na školu.

I takové nabídky se dají najít. Jako jeden z příkladů je Adecco - KONTROLORKA OBLEČENÍ za 140 Kč/hod. Další zajímavou nabídkou je UPS LOGISTIK / operátor skladu za 134 Kč/hod. Firma Emona Kroni nabízí brigádu VE SKLADU PRO ESHOP za 150 Kč/hod. Dají se najít i práce za stolem, jako například inventura okolo 120 Kč/hod, ale i administrativa 110-130 Kč/hod.

Pro studenty je také lákavá brigáda ve firmě, která se zabývá činností nebo oborem, který studují ve škole. Tam je i oboustranný potenciál růstu do budoucna po ukončení školy.

Tip na konec

Nezaměstnanost v České republice je čím dál tím nižší. Pokud chcete změnit místo a posíláte životopis více firmám, dobře si zapamatujte, které firmy jste už oslovili.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Start kariéry Uvnitř firem a kanceláří