6 videotipů pro brandový marketing | VímVíc.cz

6 videotipů pro brandový marketing

07. 04. 2017

Když se tým VímVíc spojí se Slevomatem, vznikne z toho konference plná rad a zajímavých postřehů. Podívejte se, co nejzajímavějšího jsme probírali!

Brandový marketing

Alespoň tak tomu bylo v polovině března, kdy se v Praze uskutečnila konference Brand Building 2017.

Proč jsme se o tom rozhodli napsat článek do Kariérních tipů? Konference totiž byla od začátku až do samého konce plná zajímavých a užitečných tipů, které by byla škoda sdělit jen skupině lidí, kteří na konferenci dorazili. Všechny přednášky z konference jsme proto natočili, a vy si tak můžete poslechnout vše, o čem zkušení hosté mluvili.

Téma: Brandový marketing

Co přednáška, to jiný mluvčí z jiné společnosti. Co se však prolíná všemi výstupy, je téma management online projektů a budování komunit. Z jednotlivých přednášek se dozvíte, jak získat nové fanoušky a jak je proměnit v zákazníky, jak dát své firmě tvář anebo třeba jaký je rozdíl v budování brandu u nás a na Slovensku.

A tím nekončíme!

Radek Hudák ze Slevomatu přednáší o tom, co dělat, když už vám výkonnostní kanály nestačí. Tedy jak přejít k brandovým kampaním a jak je správně vyhodnocovat. Druhým přednášejícím je Petr Cikán ze společnosti Acomware, jehož tématem je e-mailing. Poradí vám, jak zapojit svého zákazníka a udržet jeho pozornost pomocí e-mailu. A co se dozvíte od Martiny Kočařové z Bonami? Pár prověřených tipů, jak budovat úspěšnou značku.

A také odpověď na to, zda se v budování brandu řídit srdcem nebo rozumem.

I druhá série přednášek je informačně nabitá. Od Ondřeje Bolkovce ze společnosti Biano se dozvíte, jak vybudovat navštěvovanou Facebook komunitu. Kateřina Malinová ze Stario Agency vám povypráví o tom, proč už se nemusíte rozhodovat mezi brandingem a výkonem.

A poslední přednáška? V té Dušan Murčo z Matinus.cz hovoří o tom, jaké jsou rozdíly v budování brandu v ČR a na Slovensku.

Vyberte si jakoukoliv přednášku, která je vám milá

A pusťte si třeba i druhou a třetí. Je to na vás, všechny videa si můžete pustit zdarma kolikrát budete chtít.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře