Jak ušetřit s nejvýhodnějším cashback portálem TIPLI? | VímVíc.cz

Jak ušetřit s nejvýhodnějším cashback portálem TIPLI?

09. 04. 2020

Cashback portály nabízí jednoduchý způsob, jak ušetřit při nakupování online. Často nakupujete přes internet? Snili jste někdy o tom, že se alespoň část peněz na váš účet opět vrátí? Řídíte-li se heslem „každá koruna dobrá“ a snažíte se nějaké finance ušetřit, tak cashbacové portály jsou právě pro vás. Díky nim se vám část peněz z vašeho online nákupu vrátí. Zaregistrovat se na nejvýhodnější cashback portál Tipli je snadné, nic vás to nestojí a získáte tak daleko víc výhod než jen vrácení peněz za nákup!

Jak ušetřit s nejvýhodnějším cashback portálem TIPLI?

Co je cashback?

Cashback lze přeložit jako peníze zpět. Název neklame, protože opravdu získáte část peněz z nákupu zpět. S cashbackovým portálem Tipli jsou nákupy na internetu vždy výhodnější. Můžete nakupovat ve svých oblíbených e-shopech a zároveň získat vrácení až 33 % z celkové výše objednávky na váš účet. Uživatelé Tipli už získali zpět celkem přes 120 milionů korun z nákupů. V průměru člověk, který nakupuje prostřednictvím portálu Tipli, ušetří 3 750 korun ročně.

Nejvýhodnějším a nejlépe hodnoceným cashback portálem je Tipli.

Žebříček cashbackových portálů

Tipli Získejte.cz Plná peněženka Refundo
Pořadí 1. 2. 3. 4.
Počet získaných hvězdiček 9,5 9,3 8,6 8,3
Počet nabízených e-shopů 751 490 614 658
Průměrná návštěvnost 534 tisíc 240 tisíc 436 tisíc 53 tisíc
Slevové kupony a další slevy ANO ANO ANO ANO
Mobilní aplikace ANO NE NE ANO
Věrnostní program ANO ANO ANO ANO
Minimální částka pro vyplacení 1 Kč 299 Kč 1 Kč 25 Kč
Rychlost vyplacení odměny 2 dny 3 dny 3 dny 2 dny
Maximální výše odměny za nákup 33 % 59 % 25 % 15 %
Podpora pomocí live chatu ANO ANO NE NE
Podpora na e-mailu a facebookových zprávách ANO ANO ANO ANO

Srovnání cashbackových portálů

Tipli Získejte.cz Plná peněženka Refundo
Nejlépe hodnocený portál mezi zákazníky. Výše cashbacku je až 33 %, nabízí velké množství spřízněných e-shopů a řadu slev. Nejdynamičtěji roste a rozšiřuje škálu obchodů a slev. Oproti ostatním je výše vrácených peněz už od 1 Kč. Slevový portál Získejte.cz vám poskytne téměř 500 partnerských obchodů, ve kterých můžete nakupovat. Cashbacky a slevové kupony, sezónní nabídky a jiné akce, vám umožní nakupovat výhodně. Operuje v Česku i na Slovensku. Rychle roste a nabízí různé vychytávky jako vyhledávač módy Lookio.cz a věrnostní program, kdy může zákazník získat větší odměny. Patří spíše ke starším portálům na trhu. Odměny za nákupy nejsou příliš vysoké - maximálně 15%. Nabízí klasický věrnostní program, kde se sbírají body. Mají vlastní YouTube kanál s kreslenými videi o cashbacku.

Co nabízí cashback portál Tipli?

Cashbackový portál Tipli aktuálně nabízí nákupy v 751 e-shopech, při nichž vám vrátí peníze zpět. Mezi tyto internetové obchody mimo jiné patří i About You, Notino, Booking.com, AliExpress, Vivantis, Lindex, ZOOT, Bonami či Datart. V těchto e-shopech najdete širokou škálu zboží od elektroniky přes oblečení až po doplňky. Portál Tipli však nabízí obchody všeho druhu. Můžete jeho prostřednictvím nakoupit příslušenství do domácnosti a zahrady, věci pro mazlíčky, parfémy a kosmetiku, obuv, nebo třeba zboží z lékárny.

Casbackový portál Tipli působí také mimo Českou republiku – nakoupí jeho prostřednictvím i Slováci a Poláci. Ze všech portálů tohoto typu nabízí nejvyšší odměny a k nim navíc i další výhody. Mezi ně patří například akční a slevové kupony na nákup. Zároveň pořádá i soutěže a další akce. Můžete například získat bonus v podobě 150 korun, pokud portál Tipli doporučíte kamarádovi, nebo další peněžní odměnu, jestliže si přidáte Tipli jako rozšíření do prohlížeče.

Jak ušetřit s nejvýhodnějším cashback portálem TIPLI?

Jak cashbackový portál funguje?

Pravidla cashbackového portálu Tipli jsou snadná. Nákup a orientaci v něm zvládne hravě každý. Přiblížíme vám nyní, jak nakupování v takovém cashbackovém portálu chodí.

Na připsání odměny má prodejce 48 hodin od uskutečnění nákupu. Cashback portály nelze kombinovat. Na každou objednávku lze využít jen jeden cashbackový portál. Pokud uskutečníte objednávku přes přesměrování z Tipli a zároveň z jiného cashback portálu, obchodník uzná odměnu pouze na jednom portálu. Pokud chcete nakoupit a získat co nevýhodnější odměnu, doporučujeme nakoupit právě přes portál Tipli. Pro získání cashback odměny na Tipli však vždy musíte použít pouze kupóny a kódy z Tipli. Pokud při nákupu využijete slevové kupóny nebo kódy, které nepochází ze stránky Tipli.cz, cashback odměna se vám nemusí připsat.

Pokud chcete nakoupit a získat co nevýhodnější odměnu, doporučujeme nakoupit právě přes portál Tipli. Pro získání cashback odměny na Tipli však vždy musíte použít pouze kupóny a kódy z Tipli.

Nákup proveďte v e-shopu co nejdříve. Ideálně půl hodiny od přesměrování do obchodu. Pokud se chcete vrátit k nákupu, který začal před delší dobou, je dobré učinit nové přesměrování do obchodu ze stránek Tipli. Nemusíte se bát zvolit způsob platby a doručení zboží dle vlastního uvážení. Připsání peněz zpět to nijak neovlivní. Stejně tak se nemusíte zdráhat využít cashback odměnu v případě, že kupujete zboží se slevou, nebo v jakékoliv jiné akci, která zrovna na internetovém obchodě probíhá. V tomto případě také získáte určitou částku zpět. Cashback se totiž vztahuje i na akční a zlevněné zboží.

Zpravidla se cashback vztahuje na veškerou nabídku obchodu. Jestliže obchod cashback nabízí jen na určitou skupinu zboží, je to pouze výjimečně. Pokud takovéto omezení existuje, najdete tuto informaci v profilu obchodu v záložce Podmínky obchodu. Musíte si také dát pozor, jakým způsobem objednávku zboží podáváte. Cashback funguje pouze pro online objednávky. Pokud v obchodě objednáváte nákup telefonicky, osobně nebo jiným podobným způsobem než online, cashback odměna se vám bohužel nejspíš nepřipíše.

Jak se zaregistrovat na Tipli.cz?

Přihlášení do cashbackového portálu Tipli funguje naprosto jednoduše a je to zcela zdarma bez jakýchkoli poplatků. Pokud ještě nemáte účet na Tipli, stačí se zaregistrovat. Výhody, které vám tento cashbackový portál nabízí, můžete čerpat ještě téhož dne, kdy se poprvé zaregistrujete a přihlásíte. Stačí vám jen email, pomocí kterého se do Tipli zaregistrujete. Můžete se ale rovněž přihlásit pomocí facebookového profilu, nebo účtu na Google. Můžete to udělat rovnou teď!

A proč se zaregistrovat práce na Tipli.cz? Je to nejlépe hodnocený cashbackový portál v Česku. Tipli u nás má nespočet spokojených zákazníků. Za nákup vám bude vyplacena odměna už od 1 koruny. Díky Tipli také získáte atraktivní slevy a slevové kupóny. Na Tipli.cz najdete v záložce „slevové kupony a slevy“ bohatou nabídku slev různých e-shopů. Aby toho nebylo málo, dostanete ještě další odměnu za doporučení tohoto cashbackového portálu kamarádovi. Výhodou je také mobilní aplikace cashbackového portálu Tipli, kterou si můžete stáhnout třeba přes Obchod Google Play, nebo na Apple Store. Její používání je rovněž přehledné a jednoduché.

Jak ušetřit s nejvýhodnějším cashback portálem TIPLI?

Jak nakoupit na Tipli.cz?

Je to naprosto snadné. Odměna v podobě peněz zpět vás na cashbackovém portálu Tipli nemine. Stačí se zaregistrovat (jak na to, vám popisujeme výše) a vybrat si internetový obchod, ve kterém chcete nakoupit. Tipli má v nabídce přes 450 e-shopů a pravidelně jejich počet navyšuje. Pokud máte vybraný obchod a chcete nakoupit, stačí ho na stránce najít a pomocí dobře viditelného oranžového tlačítka s popiskem „nakoupit“ prokliknete přímo na e-shop. Poté můžete v klidu ve vámi vybraném obchodě nakoupit přesně tak, jak jste normálně zvyklí.

Tipli vás přesměruje přímo na vámi vybraný e-shop, kde můžete v klidu nakoupit přesně tak, jak jste normálně zvyklí.

Jakmile nakoupíte, obchodník vám dá o vašem nákupu vědět a získáte určitou částku zpět na váš účet. Pokud vámi vybraný e-shop nabízí cashback ve výši 10 % a nakoupíte v něm za 599 korun, získáte 59 korun nazpět. Pak už vám bude na účet připsána tato částka nejpozději do 48 hodin od učinění objednávky. V praxi tedy cashbackový portál Tipli funguje jednoduše.

Každý z e-shopů má jiné podmínky, co se týče počtu vrácených peněz. Můžete dostat zpět například 10 % z nákupu, 20 %, nebo dokonce až 33 %. U každého internetového obchodu je výše počtu vrácených peněz napsána, takže nemusíte tápat, nebo hledat, kolik vlastně na odměně získáte. Vyplácená částka se pohybuje už od 1 koruny výš.

Tip: Nepropásněte další příležitosti jak při nákupech na e-shopech ušetřit. Na Alza.cz je možné cashback kombinovat s dalšími akcemi a slevovými kupóny.

Tipli recenze a zkušenosti

Cashbackový portál Tipli je nejlépe hodnoceným portálem tohoto druhu u nás. Tipli.cz je číslem jedna na tuzemském trhu nejen proto, že jeho nabídka je nejvýhodnější, ale může se také pyšnit svou spolehlivostí a kvalitou poskytovaných služeb. Tipli má mnoho spokojených zákazníků. Ti si pochvalují například velké množství propojených e-shopů, nebo jistotu ve vrácení peněz. Oceňují mimo jiné také přehlednost stránek a ochotu, vstřícnost a že všechno na portálu funguje tak, jak má. Zákazníci dlouhodobě vykazují maximální spokojenost.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Platy a platové třídy Úspěch v kariéře Investice a spoření