Kofola: Znovuzrozená nápojová legenda | VímVíc.cz

Kofola: Znovuzrozená nápojová legenda

22. 08. 2017

Československý nealkoholický nápoj Kofola je se svou nezaměnitelnou chutí a jedinečnými reklamami v České republice něco jako národní nealkoholický nápoj. Čím si získal své milovníky a jak vypadá kariéra v Kofole?

Kofola: Znovuzrozená nápojová legenda

Vznik Kofoly tak, jak ji známe, můžeme datovat do roku 1996. Tehdy došlo k založení společnosti SANTA - Nápoje Krnov. V roce 1998 docházelo k postupnému vylepšování a Kofola také vešla na slovenský trh. Dnes už tento jedinečný mok skutečně zlidověl a doporučujeme jej často cizincům jako národní nápoj.

Skupina Kofola není jen Kofola

Kofola není jen jeden český specifický nápoj. Pod její křídla patří také sirup Jupí a nápoj Jupík, pramenitá voda Rajec, energetický nápoj Semtex, hroznová Vinea a nebo například ovocné a zeleninové šťávy UGO. Dále k nám patří polská Hoop Cola, sirupy Paola, voda Radenska a nově také chorvatská voda Studenac.

Kofola reklama

Dokážete si představit Vánoce bez tradiční vánoční reklamy na Kofolu? Díky této jedinečné a vtipné reklamě se Kofola zapsala do srdcí milionů lidí a začala psát svoji novodobou historii. Každá nová reklama na Kofolu nepostrádá vtip a originalitu a pokaždé vypráví příběh, na jehož konci vždy najdeme známý lahodný nápoj.

Každá reklama na Kofolu vypráví svůj vlastní příběh.

Kofola pes - další reklama v řadě, kterou všichni známe

Kofola to s reklamou skutečně umí. Kromě vánoční ,,Ne ne, já nemusím, já už ho vidím", přišla v roce 2016 také s trošku "netypickým" psem, který šišlal a měl rád "Fofolu". Tato reklama se psem Stefanem vyhrála dokonce zlato na Euro Effie Awards a stala se kampaní roku. Jaké hodnocení má firma celkově? Mrkněte na hodnocení zaměstnavatelů.

Kariéra v Kofole

Kofola má kolem 2 100 zaměstnanců. Na své "Kofoláky", jak zaměstnancům říká, má vysoké nároky, ale umí jejich snahu ocenit. Svým zaměstnancům se snaží dávat velkou svobodu a podporuje je v tom, na co mají talent. Pokud byste se do týmu Kofoly chtěli přihlásit, můžete prozkoumávat volné pracovní nabídky v administrativě, logistice, ekonomice, gastronomii, chemickém průmyslu, marketingu, obchodu, službách anebo ve výrobě.

Kofola Československo má závody v sedmi evropských závodech.
článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří