7 věcí, které dělají nadprůměrně úspěšní lidé o víkendu | VímVíc.cz

7 věcí, které dělají nadprůměrně úspěšní lidé o víkendu

02. 05. 2017

Odpočíváte o víkendu? Nebo se naopak snažíte dohnat ztracený čas, a věnujete se různým aktivitám, pro které nezbylo v týdnu místo, tak, jako to dělají úspěšní lidé?

7 věcí, které dělají nadprůměrně úspěšní lidé o víkendu

Jedna věc je být úspěšný a druhá být úspěšný výjimečně. Pro to, abychom se ale mohli zařadit do druhé kategorie, musíme být ochotni na sobě pracovat. Co dělají úspěšní lidé jinak?

Mnoho lidí víkend bere jako čas k povalování, vysoce úspěšní lidé ale mají jiný pohled na věc.

#1 Úspěšní lidé vstávají o víkendu brzo

Ne vždy to jde tak jednoduše. Generální ředitel společnosti Apple vstává každý den ve třičtvrtě na čtyři. Každý den, tedy – i o víkendech. Není úplně dobře říkat si, že protože je víkend, máme nárok na to ležet v posteli do oběda. Samozřejmě, každý někdy potřebuje pořádný odpočinek. Nejúspěšnější lidé ale vědí, že čas je pro každého to nejcennější.

#2 Úspěšní lidé čtou

K tomu asi není moc potřeba něco dalšího dodávat. Jednoduše – nečtete? Tak čtěte! Potom můžete třeba i vydat vlastní knihu.

#3 Úspěšní lidé se věnují svým koníčkům

Pokud chceme být úspěšní, nemůžeme celý život strávit jenom prací. Ti nejúspěšnější vědí, že je potřeba se mezi prací i bavit.

#4 Úspěšní lidé jsou o víkendu „offline“

Spousta z nás musí být na příjmu i o víkendech. Anebo ne? Mnoho lidí na víkend vypíná mobily, internety a…no, však to znáte. Chce po vás zaměstnavatel, abyste byli online stále? A jaký je jeho celkový přístup k zaměstnancům? Můžete ho ohodnotit ve velkém hodnocení zaměstnavatelů.

#5 Úspěšní lidé jsou o víkendu se svojí rodinou

S rodinou, přáteli, … Protože co je víc?

#6 Úspěšní lidé o víkendu sportují

Čistá mysl se drží ve spokojeném těle. Ti nejúspěšnější lidé sportují nejen během týdne, ale i o víkendu. Nemusí podávat profesionální výkony, ale i dvouhodinová procházka se počítá. Přemýšlíte o fajn sportu? Zkuste jógu pro začátečníky.

#7 Úspěšní lidé si dělají plán na nadcházející týden

Aby vás v pondělí pracovní povinnosti nezahltily hned ráno, udělejte si v neděli večer to-do list nejdůležitějších věcí, které bude potřeba ten víkend zařídit.

A jak trávíte víkendy vy?

Tip: Plánujete o víkendu relax u vody ? Vybavte se na to novými plavkami z e-shopu Astratex. Nezapomeňte na objednávku uplatnit Astratex slevový kód.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře