7 tipů, aby se z vaší firmy stala skvělá osobní značka | VímVíc.cz

7 tipů, aby se z vaší firmy stala skvělá osobní značka

12. 11. 2017

Jak dokáže skvělá osobní značka pomoct vašemu vlastnímu byznysu v dosažení opravdu masivního úspěchu? Podívejte se na lidi, kteří mají v podnikání obrovský úspěch. Většinou totiž nepramení jen z toho, že své práci opravdu rozumí a dělají ji dobře. Je to také tím, že mají vytvořenou silnou osobní značku.

7 tipů, aby se z vaší firmy stala skvělá osobní značka

Proměňte se v Superstar

Nejlepší způsob, aby vaše osobní značka vzkvétala, je stát se opravdovou hvězdou svého byznysu. Nesnažte se to ale postavit jenom na jméně. Vaše jméno je dobré pouze tehdy, když už máte nějaké výsledky. Proto musíte pracovat pravidelně, abyste o sobě stále dávali vědět. Důležitá je také motivace. Stále si opakujte, že pokud budete svoji značku prezentovat pravidelně, úspěch se dostaví.

Publikujte, publikujte, publikujte

Dávejte o sobě vědět. Publikujte články, videa, atd. Pokud budete sdílet kvalitní obsah, vytvoříte si tak důvěryhodnost a reputaci, a připravíte vaše fanoušky třeba na vaši budoucí první knihu. A to už za to stojí, ne? A pamatujte, jak už bylo řečeno výše - základem všeho je sice publikovat, publikovat, publikovat, ale nesmíte svoje čtenáře zahltit. Druhý extrém je samozřejmě jeden příspěvek za 14 dnů. Snažte se publikovat s rozumem a pravidelně.

Skutečně pomýšlíte na napsání knihy? V tom případě se vám bude hodit online kurz jak napsat knihu.

Dávejte o sobě vědět a sdílejte kvalitní obsah.

„Předstírejte“, že děláte na top trháku

Většina lidí se snaží upevnit svoji osobní značku na sociálních sítích. A dělají dobře. Důležitá strategie osobního marketingu je, sdílet často také příspěvky, které ostatním dovolí nakouknout do zákulisí vaší firmy. Jednoduše příspěvky, které mají příběh. To je základ všeho.

Sdílejte příspěvky, které mají příběh.

Mluvte kdekoli, kde bude vaše publikum

Nic neupevní vaši osobní značku víc, než pokud o vás budou vědět různí lidé z různých odvětví a přímo váš hlas uslyší na nějaké přednášce. A pokud své publikum ještě nemáte, vytvořte si ho díky předchozím bodům.

Rádi byste přednášeli, ale bojíte se mluvit na veřejnosti? Zkuste online kurz, který ukáže, jak se zbavit trémy.

Buďte osobní

Každý je unikátní a lidé se rádi pojí s těmi, kteří jsou osobití a mají svůj vlastní styl a příběh. Sdílejte jej s ostatními. Na přednáškách, v článcích nebo na sociálních sítích.

Vytvořte si svůj osobitý styl (styl vaší značky), který poté budete sdílet. A držte se jej.

Věnujte se také svému zdraví

Maximalizujte své psychické zdraví. Pokud se budete cítit skvěle, budete mít dobrou náladu, a jedině tak můžete inspirovat masy lidí. Pokud budete nejenom skvěle vypadat, ale také se skvěle cítit, vaše osobní značka vám později poděkuje.

Pravidelné živé vysílání na Facebooku nebo na Instagramu

Pokud o sobě chcete dát skutečně vědět, utvořte si nějaký svůj typický pravidelný živý „pořad“, který budete s ostatními sdílet. Ať už se budete natáčet při přednáškách nebo třeba jen cestou na schůzku. Zapojíte tak sledující do svého života a oni budou chtít vidět víc. A nezapomeňte: Vždy je nejdůležitější kvalitní obsah a pravidelnost.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře