6 tipů, jak žít naplno. Takzvaní mileniálové vědí, jak na to | VímVíc.cz

6 tipů, jak žít naplno. Takzvaní mileniálové vědí, jak na to

01. 09. 2017

Mileniálům, Generaci Y nebo prostě a jednoduše lidem, narozeným mezi 80. léty a rokem 2000 se dostává velké pozornosti. Většinou se s nimi ale pojí slova jako netrpěliví, sebestřední individualisti a narcisti. Co bychom se od nich ale mohli učit?

6 tipů, jak žít naplno. Takzvaní mileniálové vědí, jak na to

Mileniálové neposlouchají vždycky rady svých rodičů. Přesto to ale nemusí znamenat, že jsou nevychovaní. Prostě jen chtějí jít svojí cestou. Také možná chtějí čekat se svatbou, ale budoucnost vidí optimisticky. A možná jsou méně propojení s náboženstvím a politikou, na druhou stranu si ale velmi cení sounáležitosti, rodiny a snaží se o kreativitu ve své práci více, než generace před nimi.

Těchto 6 zvyků mileniálů vám může pomoci k tomu, abyste byli úspěšnější:

#1 Spěte více

Mileniálové spí v průměru skoro 9 hodin denně a spánek považují za část práce. Něco na tom bude, přece jen – pokud spíte dostatečně, celý den poté vypadá úplně jinak, že?

#2 Úspora času díky technologiím

Aplikace na úsporu času.

Mileniálové používají hodně různých aplikací na telefon, které mohou ušetřit čas i energii. Vědí o tom mnoho, protože všechny vznikaly spolu s jejich vývojem a navíc – většina vznikla právě v mozku mileniála.

#3 Nezávislost a podnikavý duch

67% mileniálů chce začít podnikat. Navíc většina z nich si více cení zkušeností a znalostí, než peněz. Ale zkušenosti a znalosti jdou ruku v ruce s penězi, takže…?

#4 Jasně dané priority

Mileniálové si píší to-do listy a snaží se pracovat efektivně. Vědí, kolik času mají, a chtějí si ho rozvrhnout správně.

TO-DO listy a efektivita.

#5 Mileniálové? Multitasking

Mileniálové zvládají více věcí naráz. Jsou poté ve všem efektivnější a stihnou toho víc, než ostatní.

#6 Pracovní nasazení

Flexibilita v práci probouzí kreativitu.

Mileniálové si váží flexibility. E-maily nekontrolují jen v práci, ale pro jistotu je zkontrolují ještě doma. Rádi pracují z domova a snaží se měnit „kancelářské podmínky“ tak, aby mohli být více s těmi, které mají rádi. 77 % mileniálů také tvrdí, že flexibilita v práci probouzí kreativitu.

Přidejte si k těmto tipům také zdravé stravování. Výživové doplňky i jídlo pořídíte na e-shopu KetoDiet za zvýhodněné ceny. Stačí na objednávku uplatnit KetoDiet slevové kupóny.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Úspěch v kariéře