Otevřete bránu do světa financí v Profi Credit | VímVíc.cz

Otevřete bránu do světa financí v Profi Credit

31. 05. 2019

Společnost PROFI CREDIT patří mezi největší poskytovatele úvěrů v České republice. Jejím heslem je osobní přístup nejen, co se týká zákazníků ale i zaměstnanců. Staňte se úvěrovým poradcem a pomáhejte lidem vybrat si nejvhodnější produkt. Šanci mají i absolventi bez praxe.

Kariéra ve světě financí v PROFI CREDIT

Úspěšná společnost s historií

Společnost PROFI CREDIT patří mezi přední poskytovatele úvěrových finančních služeb v pěti evropských zemích a na českém trhu působí od roku 1994. Společnost tvoří síť úvěrových poradců, které najdete v kamenných pobočkách nebo kteří za vámi přijdou až domů. V současné době tvoří tým přes 350 poradců.

V průběhu pětadvaceti let existence společnost poskytla půjčky za desítky miliard korun jak soukromým osobám, tak firmám a institucím. PROFI CREDIT dbá na společenskou odpovědnost a podporuje řadu charitativních projektů a organizací zaměřených na děti, seniory, sportovce i vážně nemocné.

Na každé pobočce najdete sehraný tým zapálených profesionálů, kteří svou práci dělají s chutí. Standardem je pohodové pracoviště, moderní zázemí a osobní přístup. Šanci zde dostanou i mladí lidé bez dlouholeté praxe, kteří se mohou zaučit v rámci Junior trainee programu.

PROFI CREDIT je nadnárodní poskytovatel úvěrových finančních služeb, který klade důraz na osobní přístup.

Společnost PROFI CREDIT poskytuje také Raz dva půjčku online. Raz dva půjčka umožňuje půjčení peněz do 250.000 Kč na 48 měsíců.

Perspektivní a zajímavá práce

Na pracovní portálu VímVíc má společnost PROFI CREDIT stoprocentní doporučení známému a 3,6 hvězdiček z pěti. Lidé si pochvalují přátelskou a pozitivní atmosféru, která ve firmě panuje. Velká část z nich zmiňuje, že se se svými kolegy setkávají i po práci. Jdou například na kávu, za kulturou nebo si společně zasportovat.

Jeden z recenzentů vyjmenovává pozitiva: „perspektivní a zajímavá práce, dobrá zkušenost, benefity, dobrá flexibilní pracovní doba a skvělá příležitost nabrat praxi.“Jiný také zmiňuje volnou pracovní dobu a doplňuje, že oceňuje zajištěnou klientelu, skvělý provizní systém a odměny nebo firemní akce.

Pro kariérní růst nabízí PROFI CREDIT celé spektrum příležitostí. Kariéru mohou udělat nejen zaměstnanci, kteří se zajímají o problematiku financí a úvěrů, ale i lidé například z oboru IT, marketingu nebo obchodu. Uplatnění zde ale najdou zaměstnanci, kteří mají chuť se učit novým věcem nebo talentovaní studenti a absolventi v rámci trainee programu.

PROFI CREDIT je jako zaměstnavatel oceňovaný především za flexibilní pracovní dobu a přátelský kolektiv.

Tipy a triky pro uchazeče o práci

Obecně platí, že na pohovoru nejlépe zapůsobíte, pokud budete sami sebou a nebude své schopnosti a zkušenosti nadhodnocovat. To potvrzuje i Irena Tomková, Deputy Head of HR Department. “Nejvíc oceníme, pokud je uchazeč sám sebou, a to myslím bez jakýchkoliv klišé. Snažíme se nabízené pozice nepřikrášlovat a to samé oceňujeme i u uchazečů.“

Při pohovoru vítají, pokud se kandidát o danou pozici zajímá a zjistí si předem informace o firmě, říká Irena Tomková a dodává, že „je super, když se uchazeč nebojí zeptat na to, co ho zajímá. Chceme, aby výběrová řízení byla spíše dialogem, než jednostranným výslechem.“Připravili jsme pro vás rozhovor, jak konkrétně výběrové řízení v PROFI CREDIT probíhá.

Na jakou nejzáludnější otázku se na pohovoru ptáte?

S ohledem na předsudky, které náš obor podnikání přináší, se napřímo ptáme na osobní vnímání naší společnosti. Zajímáme se, zda je uchazeč v pohodě s tím, pro jaký typ společnosti by případně pracoval. Občas nás nějakou otázkou položenou kandidátovi zaskočí i samotní kolegové, pro jejichž oddělení nového zaměstnance vybíráme. Ale bereme to s humorem. Snažíme se, aby se u nás uchazeči cítili dobře a uvolněně.

Jakou vlastnost by měl mít každý kandidát, kterého hledáte?

Nováčci jsou často překvapeni, že u nás pracují samí pohodoví lidé. Souvisí to právě se zmíněnými předsudky. Takže uchazeč by kromě požadované odbornosti měl určitě lidsky „zapadnout“ mezi nás. Pohovorů se účastní i budoucí nadřízený, protože je důležité, aby mezi ním a uchazečem byla ta správná „chemie“. Stoprocentně nás zaujme uchazeč, který nás rozesměje.

Jak u Vás probíhá přijímací řízení?

Záleží, na jakou pozici se kandidát hlásí. Rozhodně nechceme nikoho stresovat náročnými pohovory. Abychom celý proces náboru co nejvíce zpříjemnili, snažíme se, pokud je to jen trochu možné o jednokolová výběrová řízení, která v případě potřeby doplňujeme o adekvátní odborný test a nebo i osobnostní dotazník. V každém případě hodně spoléháme na zkušenosti a šestý smysl našich personalistek.

Máte nějaký zajímavý zážitek nebo vtipnou zkušenost z pohovoru?

Jednou se uchazeč rozčílil, že jsme mu zadali příliš lehký test. Ale musíme přiznat, že i na naší straně hřiště se občas podaří přešlap. Už se nám povedlo zeptat se uchazeče, jakou měl cestu a zda nás našel bez problémů. Přitom ze CV bylo zřejmé, že bydlí ve vedlejším domě.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Uvnitř firem a kanceláří