Práce v Penny Marketu | VímVíc.cz

Práce v Penny Marketu

07. 07. 2017

Penny Market už v současné době neoddělitelně patří k českému nakupování. Jaká je práce v Penny a na jaký plat řetězec nové zaměstnance láká?

Práce v Penny Marketu

Něco málo o Penny Marketu

Penny Market se v minulosti zaměřoval hlavně na menší města do 20 000 obyvatel. Soutěžil tam o zákazníky s diskonty jako je Lidl nebo tehdy ještě existující Plus. Na začátku roku 2008 ovšem mateřská společnost Penny, REWE Group Plus převzala a vznikly tak další prodejny Penny.

Penny se dříve zaměřoval hlavně na malá a střední města.

Práce v Penny Marketu

Kariéra v Penny je lákavá tím, že společnost už je u nás brána z tradiční a navíc všem jejím zaměstnancům nabízí stabilní a perspektivní zaměstnání ve společnosti, která je mezinárodní a která se také stále se rozvíjí.

Velká nabídka benefitů

Penny Market svým zaměstnancům nabízí velmi bohatý a propracovaný systém odměn. Jsou to například stravenky, sleva na zájezdy pořádané cestovní kanceláří Exim Tours, zvýhodněný tarif u mobilního operátora O2, vánoční poukázky v hodnotě 1 700 Kč, příspěvek na penzijní/životní pojištění po odpracování jednoho roku, farmaceutické produkty se slevou 30 - 70 % (podpora zdraví zaměstnanců) a nebo také propracovaný systém zaučení.

Penny Market svým zaměstnancům nabízí velké množství benefitů.

Propracovaný "Trainee program"

Jak už bylo řečeno výše, Penny Market uchazečům nabízí velmi propracovaný systém zaučení. V České republice navíc každý rok umožňují několika absolventům vysokých škol začít svou kariéru pomocí přijetí na pracovní pozici nazvanou "Management Trainee".

Penny se zaměřuje na úzkou spolupráci s absolventy vysokých škol.

Co je Trainee program?

Trainee program je roční program, během kterého vybraný uchazeč (absolvent VŠ druhého stupně) absolvuje „kolečko“ na všech odděleních společnosti Penny Market. Jestliže bude úspěšný, může si poté následně zvolit další kariéru v naší společnosti dle volných pracovních pozic.

Trainee program probíhá na prodejnách Penny Market a na centrále společnosti, která je v Radonicích u Prahy.

Jaký je plat v Penny

Podle srovnání platů, které dělal v roce 2016 server iDnes.cz, byl plat v českém Penny Marketu v průměru 21 426 Kč. V současné době ale většina potravinářských řetězců platy svým zaměstnancům postupně navyšuje.

článek je uzamčen
Zadejte svůj e-mail pro otevření článku.
nebo

Témata:

Pohovory bleskově Uvnitř firem a kanceláří Zajímavosti z firem a kanceláří